Şimdi Ara

Yeni Tesla Model Y kamuflajsız görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zannediyorum ki tasarımcılar maaşlarını epeydir alamıyor.

• İstediği kadar çirkin olsun, hatta direktman oturma organımıza benzesin hiç sorun yok. sinyalin direksiyonda dokunmatik olması bile tek başına korkunç bir durum ama oluyor, yeni düzen bu. ve kapış kapış gidecek araç.

Kendini ıspatlamış ürünlerin satışında bu gibi parametreler başarıyı belirlemiyor. ama SR kısa menzilli model fiyatı değişmeden, LFP pillerle şarj hızı artışı ile 500km menzile yaklaşsın, başarısı iyice katmerlenir.

• Abidik gubidik araç sahibi Tesla Hater lar doluşmuş yine buraya araç beğenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkler renkler, bence fena olmamış ki çizgi farları sevmiyorum,

Şu andaki kasanın sahibiyim zaten, önden beğenmem, içini, yandan ve arkadan görünümünü ise seviyorum, bunun önden goruntusu de bence mevcut kasadan iyi, makul bir makyaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Ocak 2025; 18:49:18 >
  • İnanılmaz orantısız bir araç. Kiloyu bel ve basene alan şişmanlar gibi.

• Pekii makyajlı modelde cam tavan perdesi olacakmıymış ? yoksa yine yok mu

• Elon Musk ın kafa yapısı gibi araba hiç estetik değil

• Model 3 gibi olsa iyiydi on taraf

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arka aks yönlendirme yine yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Küsmüş ördek gibi 

Kötümü derseniz baya kötü tasarım.

Model 3 e bakıyorum bu araca bakıyorum sanki birbirinden farklı firmalar tasarlamış gibi

Beterin beteri vardır derler işte bu o 

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

hocam otonom sürüşte virajları sert mi alıyor? manuel sürüşe geçme kaygısı yaşıyor musunuz?

• Çok güzel araç. Tesla elektriklide lider kalmaya devam edecek. Fiyat performans açısından geçebilen yok.

• Kusura bakmayinda cinli araclar bu kadar çirkin degil. Yüzlerce alternatif varken bunu alan cinlinin aklından şüphe duyarım.

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Çok sert virajlarda zaten kendin kullanmak daha doğru geliyor hiç denemedim, diğerlerini mükemmele yakın dönüyor.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

bir kaç video izledim de sürücüler her seferinde viraja girdiler mi hafif panikliyorlar. Demek istediğim normal virajlardı. Cevabınız için teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.