Şimdi Ara

Yeni Tesla Model Y kamuflajsız görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Tesla Model Y kamuflajsız görüntülendi
    2025 yılına adım atmamızla birlikte tanıtım zamanı yaklaşan yeni Tesla Model Y artık kamuflajdan kurtuldu. Kıs testlerinde üzerinde kamuflaj olmadan görüntülenen elektrikli modelin tasarımı net bir şekilde görünüyor.

Yenilenen Tesla Model Y'nin artık Cybercab benzeri bir ön tasarıma sahip olduğu netleşti. Otomobilin boydan boya uzanan yeni far tasarımı oldukça dikkat çekici görünüyor. Ayrıca, yeni tasarım kapsamındaki çıkıntılı burun kısmının aerodinamik verimliliği artırarak menzile katkıda bulunması bekleniyor. Tampon kenarlarında da eskisine göre dah büyük olan dikey hava girişleri göze çarpıyor.

Makyajlanan Model Y'nin arka tarafında da yine daha önce gördüğümüz üzere boydan boya uzanan stop lambalarına yer verilmiş. Küçük detaylar araç buzla kaplı olduğu için çok belli olmuyor ancak difüzörün mevcut kasadakine göre daha köşeli çizgilere sahip olduğunu görebiliyoruz. Buna ek olarak difüzördeki reflektörler de değişmiş.

Yeni Tesla Model Y'nin iç mekanında akustik camlarla daha iyi ses yalıtımı, konsol ve kapı panellerinde yer verilen ambiyans aydınlatma, ön koltuk soğutma, iyileştirilen malzeme kalitesi ve arka yolcular için sunulan dokunmatik ekran gibi güncellemelerin yapılması bekleniyor. Ayrıca, tartışılan bir özellik olarak sinyal kolu da kaldırılarak bu kontroller direksiyon üzerindeki düğmelere atanacak.

Tasarım dışında Tesla Model Y'nin batarya seçenekleri de güncellenerek verimlilik ve enerji yoğunluğu iyileştirilecek. Bu durum daha aerodinamik bir tasarımla birleştiğinde menzil tarafında %10'a varan bir artış bekleniyor. Ek olarak Tesla'nın Full Self Driving (FSD) sistemine enerji tasarrufuna odaklanan yeni bir yazılım entegre edileceği söyleniyor.

Performans tarafında ise çift motorlu versiyon için daha iyi bir hızlanma ve yol tutuş sağlamak üzere güç optimizasyonu yapılması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Porsche Carrera S tüm zamanların en dinamik Carrera modeli olabilir

Makyajlı Tesla Model Y'nin Çin'deki üretimi başladı ancak bizi asıl ilgilendiren Berlin'deki üretimin ne zaman başlayacağı. Gelen haberler Almanya'daki üretimin de ilk veya ikinci çeyrekte başlayacağı yönünde. Bu bağlamda Türkiye'ye gelmesi yılın üçüncü çeyreğini bulabilir.

• mevcuttan daha çirkin olmuş

• Eski hâliyle bıraksalardı daha mı iyi olurdu bilemedim 🙄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ne çinli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin BYD bebek...

• test ortamına dikkat...

• Daha da çirkin olmus sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu böyle bu şekil olmaz yani yılmazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cyber gibi olacağı belliydi zaten de, eskisi daha yakışıklı bundan.

• Teslanın ne iç ne dış tasarımı Togg kadar iyi değil ama adamlar yazılım ile işi götürüyor

• Mevcut model y 'deki bu yan taraflardan basılmış bir havası var. Bunda da devam ediyor bu yanaklardan bastırılmışlık. Bu orantısızlık diğer otomobillerin hemen hemen hiçbirinde yok. Bu yüzden model y tasarımına alışamadım alışamıyacağım

• Zaten çirkindi, daha da çirkin olmuş.

• Ön taraf daha çirkin olmuş farlar incelince. Şimdi bu ince far dizaynı ile matrix farlar olacak mı yoksa düz farlara mı dönüyorlar. Daha yeni gelmişti adaptif aydınlatma zaten. Şimdi bunu kısarlarsa kötü olur.

Fiyat olarak da rekabetçi bir fiyatla gelirse ilk sipariş verenlerden olabilirim kısmet olursa.

• Çok ama çok çirkin kusucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotodan bakinca yandan daralmis boyu yukselmis gibi sacma gorunuyor ama muhtemelen fotonun kalitesizliginden. canlisini gormek lazim.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    En büyük pazarı Çin normal değil mi ?

• Canlı görmeden yorum yapmak istemiyorum ama önden tam Xpeng G6 gibi duruyor

• Eskiye kıyasla bence çok daha modern bir tasarım olmuş. Herkesin aksine ben beğendim. Umarım uygun fiyatlı versiyonu devam eder

• Arkası çok güzel olmuş eskiye göre ön tarafı canlı görmek lazım ama fena durmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski y ler elde patladı ozaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.