< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 21 Nisan 2019; 12:44:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 21 Nisan 2019; 12:44:38 > |
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız günlerde kullanın inşallah
Corolla 1,33 e donanım fakiri demişsiniz ama sizin aldığınız araçta 4 corolla da ise 7 hava yastığı var Sizin araçta ön kol dayama yok ama corolla da var Sizin araçta bluetooth yok ama corolla da var Sakın yanlış anlamayın tasarım olarak bana corolla daha güzel geliyor, motor olarak ise 1,33 ün yanında 1,2 tsi çok çok daha iyi bir seçenek Sadece ilk mesajınızdaki corolla donanımının fakir belirtişinize takıldım :) 1,33 life tabi ki donanım fakiri ama sizin aracınızdan yine de üstün tarafları var Ayrıca indirim şansınız da var iken style donanım alsanız tam dolu bir aracınız olurmuş Tekrar iyi sürüşler |
Keşke Megane alsaydınız ama neyse hayırlı olsun.
|
2 kere cebimde para rapid almaya gitmiş biri olarak iç malzeme kalitesinin çok düşük olması gereksiz motor hırıltıları yüünden satın almadım. siz malzeme kalitrsini çok övmüşsünüz ama sanırım şahinden falan geçtiniz. rapidin hangi sınıfta olduğu tartışılır ama o konsol falan çok zayıf
hayırlı olsun güle güle kullanın |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Şubat 2017; 0:18:18 > |
|
|