Şimdi Ara

Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
18.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Hayırlı uğurlu olsun Kazasız günlerde kullanın inşallah

Corolla 1,33 e donanım fakiri demişsiniz ama sizin aldığınız araçta 4 corolla da ise 7 hava yastığı var
    Sizin araçta ön kol dayama yok ama corolla da var
    Sizin araçta bluetooth yok ama corolla da var

Sakın yanlış anlamayın tasarım olarak bana corolla daha güzel geliyor, motor olarak ise 1,33 ün yanında 1,2 tsi çok çok daha iyi bir seçenek Sadece ilk mesajınızdaki corolla donanımının fakir belirtişinize takıldım :) 1,33 life tabi ki donanım fakiri ama sizin aracınızdan yine de üstün tarafları var Ayrıca indirim şansınız da var iken style donanım alsanız tam dolu bir aracınız olurmuş

Tekrar iyi sürüşler

arkadaşımda corolla 1.33 var:
    -teybi gerçekten mükemmel (!). antika yerine geçer
    -arka camlar elle
    -motoru malesef arabanın c sınıfı ve toyota olduğunu unutturacak kadar kötü. iyi iyi diye savunuyordu en sonunda artık tak etmiş satıcam diyor. bıkmış.

kullanmasak inanıcaz be kardeş.

2016 model makyajsızda 4 cam otomatik. hepsi tek dokunuşla tamamen açılıp kapanıyor. teyp gayet yeterli diğer aynı donanım seviyesindeki araçlara göre bir eksiği yok. (makyajsız)

1.33 motor kesinlikle öyle abartıldığı kadar kötü bir motor değil. uygun devirde kullanıldığı taktirde gayette iyi gidiyor. gitmiyor diyen kullanmayı bilmiyordur. eğer diyorsanız ben dizel motor gibi 2 bin, 3 bin devirle süreceğim o zaman size gitmez bu motor. bunları bilerek alırsanız sıkıntı yok

Ben hiç kullanmadım. Kimseyi kandırmaya çalışmıyorum. Yukarıda arkadaşlar da belirtmiş. 2016 da itibaren değişmiş. 1.33 motor kağıt üstünde sakin kullanım için yeterli görünüyor ama arkadaşım ve diğer kullananlar şikayetçi. Forumda da konusu var ankara dikmen diye. Çıkmıyor diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam güle gule kullanin guzel bir tercih olmuş. B+ segmenttedir ama çoğu C segment araçlarıni aratmaz hatta bazı noktalarda c segmenti araclardan bile ustundur. Bagaj hacmi ve arka diz mesafesi gerçektende sasirtici derecededir.

2017 modelinde iç döşeme, arka koltukta bardaklik ve far grubu yenilendi ama o daha pahali olacaktir 2016 model almak isabetli olmus bence.

Bakalim ilerde ailem büyür hacimsel anlamsa sıkıntı yasarsam bende Fabia'dan Rapid Sedan ' a gecmeyi düşünüyorum bakalim hayirlisi.

Orijinalden alıntı: amasseia

Hocam güle gule kullanin guzel bir tercih olmuş. B+ segmenttedir ama çoğu C segment araçlarıni aratmaz hatta bazı noktalarda c segmenti araclardan bile ustundur. Bagaj hacmi ve arka diz mesafesi gerçektende sasirtici derecededir.

2017 modelinde iç döşeme, arka koltukta bardaklik ve far grubu yenilendi ama o daha pahali olacaktir 2016 model almak isabetli olmus bence.

Bakalim ilerde ailem büyür hacimsel anlamsa sıkıntı yasarsam bende Fabia'dan Rapid Sedan ' a gecmeyi düşünüyorum bakalim hayirlisi.

Yorumunuz için teşekkürler.
    56.000 bin benim için harika bir seçenekti çünkü ne kredi çektim ne zorlandım 64.000 style donanım siyah alabiliyordum arada çok fark yok ama kredi çekmem gerekiyordu.

2017 için liste fiyatı 1-2 bin altına düşüyorlar bende 2016 olsun diyip aldım şuan gayet memnunum bakalım zaman gösterecek

• Hayırlı olsun öncelikle bendede Rapid specback 1.4 Tdi var dediginiz gibi yol sesini içeriye belirli bir seviyede alıyor fakat aracınız lastiklerinide kontrol ettiyseniz 215.45.16 yanak kısmı ince lastikler biraz daha kalın olsaydı en azincan 215.55.16 bir nebze daha titresim ve sesi azaltırdı diye dusunuyorum artik lastik degisiminde fikrimi lastikciye ileticem olumlu olursa 55 yanak taktircagim

Orijinalden alıntı: caqdas12

Hayırlı olsun öncelikle bendede Rapid specback 1.4 Tdi var dediginiz gibi yol sesini içeriye belirli bir seviyede alıyor fakat aracınız lastiklerinide kontrol ettiyseniz 215.45.16 yanak kısmı ince lastikler biraz daha kalın olsaydı en azincan 215.55.16 bir nebze daha titresim ve sesi azaltırdı diye dusunuyorum artik lastik degisiminde fikrimi lastikciye ileticem olumlu olursa 55 yanak taktircagim

Bilgilendirme için çok teşekkürler mutlaka dönüşünüzü bekliyorum müzik açık iken sorun yok ama müzik kapalı iken biraz rahatsız ediyor yol sesi olmasa arabada hiç ses olmayacak motor sesi vs hiç almıyor zaten

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Tabiki daha yeni aracım fakat lastik değişim zamanında konu açarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Herkes aynı dertten muzdarip lastik genişligi , yanak inceligi ve düşük maliyet amacıyla nerdeyse yalıtım yapılmıyor ve duyduguma göre bir kaç otomobil firmasi opsiyon olarak araca eksra yalıtim yapilabilecegini söylüyorlarmış

-Krom kapı vida gizleme kapakları
    -Kapı eşikleri
    -Krom pedallar
    -Kolçak
    -Bagaj Havuzu
    -Daha gelmeyen siparişler var

Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019
    Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 5 Nisan 2017; 20:28:1 >

• Araç güzel ama 110PS olsa daha mantıklı olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senersongur

Araç güzel ama 110PS olsa daha mantıklı olurdu.

style donanım 110ps geliyor hemde 6 vites ama 64.000 TL siyah renkdi buda güzel fırsattı ama kredi çekmem gerekiyordu kendimi sıkmak istemediğim için en ucuz olan seçeneği seçmek zorunda kaldım

Aracin direksiyonunun buyuk olmasi ve hissizligi disinda gercekten guzel aractir.. bagaji efsanedir..

Orijinalden alıntı: DeActivate

Güle güle kullanın.

Teşekkürler iyi dileğiniz için

@leidenfrost 7 ay önce 56.000 TL 2 seçenek vardı Egea ve Rapid
    Egea Atmosferik motor ve 2 hava yastığı olmasından dolayı direk rapid tercih ettim zaten diğer Megane,Corolla,Astra gibi araçlar 65.000 TL kusurdu hemde atmosferik motordu fazla para vermeyi tercih etmedim ortalama şuan 7.000 KM geldi araç bir sorunu yok memnunum
    @amasseia 7 ayda bu kadar fiyat artması çok mantıksız bir durum octavia ile aralarında 4-5 bin fark var şuan ben olsam rapid yerime octavia alırım aradaki fark çünkü çok az 7 ay önce daha fazla fark vardı
    @dewr Direksiyon benim hoşuma gidiyor açıkcası ama his olarak bir şey diyemeyeceğim pek bir şey beklememek lazım

Ek olarak Yeni vergi oranları ile 1.2 ve 1.0 Motorlu araçlar daha da avantajlı hale geldi %15 zama tabi diğer yukarıdaki araçlar gibi %25 değil buda insanı mutlu ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 23 Ekim 2017; 12:2:44 >

• Araca son olarak Balık sırtı anten uygulaması yaptık şuanlık başkada yapılacak bir şey kalmadı gibi
    Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019

Ek olarak 7.000 KM de gördüğüm en düşük ortalama yakıt 4.5 LT tabiki gerçekci bir oran değil fakat diğer atmosferik motorlara göre yakıttan ciddi tasarruf sağlamakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 24 Ekim 2017; 15:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Araca son olarak Balık sırtı anten uygulaması yaptık şuanlık başkada yapılacak bir şey kalmadı gibi

Ek olarak 7.000 KM de gördüğüm en düşük ortalama yakıt 4.5 LT tabiki gerçekci bir oran değil fakat diğer atmosferik motorlara göre yakıttan ciddi tasarruf sağlamakta

4.5 lt tüketim genel mi yoksa belli bir periyot için mi paylaştınız? Sanki uzun yol deneyimi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Araca son olarak Balık sırtı anten uygulaması yaptık şuanlık başkada yapılacak bir şey kalmadı gibi

4.5 lt tüketim genel mi yoksa belli bir periyot için mi paylaştınız? Sanki uzun yol deneyimi gibi duruyor.

İlgili tüketim istanbul - Marmara Ereğlisi arası uzun yol yani ve çok zorlayarak normalde aynı yolda ortalama 5.5LT civarı yakmakta

şehir içi ise istanbulda 6.5 LT ile 7.5 LT arasında yakmakta

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.