Şimdi Ara

Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
18.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: amasseia

Corolla ile Rapid arasinda konfor anlaminda Corolla'nin çok çok daha önde olduğunu düşünmüyorum. Rapid B+ segmentinde ki bir çok C segmenti araçtan daha geniş ve konforlu olduğunu biliyorum.

Corolla belki bazi konularda Rapid'den iyi olabilir ama konfor, iç hacım konusunda cok daha ilerde olduğunu soyleyemem.

Fabia 2 kullaniyorum. Skoda araçların icinde farkli bir olay var, kullanmayan, binmeyen bilemez. Dışardan biraz küçük gibi gorunuyorlar ama içine binince şaşırtıcı derecede daha büyük. Fabia, Fieste'dan Egea'dan daha ferah bir araç, yaşam alani daha fazla. Rapid'i söylemiyorum bile.
    rapid'in dizeline uzun süre bindim (4 ay kadar).
    Aynı zamanda aynı motorlu poloda mevcuttu. skodaya binince motor kucağımda çalışıyordu resmen. adamlar ön göğüs yalıtımını çok fazla kısmışlar. hele polodan hemen inip rapide binince motor sesi farkını çok iyi anlıyorsunuz. 12 yıllık 1.3 puntomdan daha fazla motor sesi alıyor içine rapid. Bagajı kullanışlı. Ancak bu araçtan konfor namına birşey beklemek gerçekten saçmalık olur. 301, c-elysée'nin bir tık üstü rapid.
    Ek olarak fabia'nın egea'dan geniş olmasının mümkünatı yok, abartmayalım kullandığınız araç diye.
    otomotiv sektöründeyim. İşimiz gereği hepsine defalarca biniyoruz.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Yahu Egea'yi yerden yere vurmadim karistirmayin beni Egea dusmanlariyla ama fanatiklige de gerek yok. Ben bana hissettirdiği söylüyorum.

Egea'ya eşimle de bindik test etmek için kasvetli dar geldi ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Muhtemelen; zaten teknik verilere baktığımızda Egea zaten daha iri yapida ama tüm samimiyetimle söyluyorum ki bize Fabia2 daha ferah ve geniş geldi. Hissettigimiz bu şekilde. Ha bunda Egea da alçalan tavan ve simsiyah döşeme var muhtemelen bu yüzden.

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    B segment ama genisligi C segment gibi oldugunda herkes hemfikir.

• amasseia kullanıcısına yanıt
    kötülemek için kastırmasan o şekilde görmezdiniz...

Castrol Edge 5W-30 LL 4LT Yağ
    ATE ön balatalar
    hengst hava filtresi
    mahle Yağ filtresi
    Polen filtresi markasını hatırlamıyorum iyi bir marka değildi

Balatalar bitmemesine rağmen ötüyordu diski de çizmiş usta da şaşırdı orijinal balatanın bunu yapmasına diskler hafif bir torna gördü mecburen

Toplam 850 TL KDV dahil ödemem oldu yetkili servisten fiyat almıştım 1750 TL civarı bir fiyat vermişti

Bosh car dan fiyat almıştım sadece merak ettiğim için shell marka yağ ile 900 TL onlar fiyat vermişti

Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Ekim 2018; 10:57:23 >

• Üçüncü bakım vakti geldi bugün yaptırdım.Araç şuan 33.200 kusurda 13.300 KM de yağ değişimi yapıldı 1 yılı doldu araç hiç yağ eksiltmemiş.Yağ değişimi öncesinin resmi
    Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019 Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019

Mahle yağ filtresi
    www.aloparca.com
    MAHLE - OC9771 - YAG FILTRE | Aloparca.com
    https://www.aloparca.com/yedek-parca/MAHLE/OC9771/80143621

Mahle hava filtresi
    www.aloparca.com
    MAHLE - LX3525 - Hava filtresi | Aloparca.com
    https://www.aloparca.com/yedek-parca/MAHLE/LX3525/80057255

Bosh Polen filtresi
    www.aloparca.com
    BOSCH - 1987432543 - POLEN FİLTRESİ | Aloparca.com
    https://www.aloparca.com/yedek-parca/BOSCH/1987432543/80225897

Castrol EDGE 5W30 4 Litre 85c057 Motor Yağı

200 TL parçalar
    186 TL yağ
    100 TL işçilik
    Toplam herşey dahil 501 TL ödeme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 31 Ekim 2019; 10:50:15 >

• 7 yıldır benle olan skoda rapid ile geçen hafta vedalaştık.

Boyasız , Hatasız şekilde teslim ettim 81.000 KM de

Yerine Egea Cross Urban 1.4 geldi

Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. o kadar sene istanbul trafiğinde nasıl kazasız sürdünüz aracı hayret ettim. kutsal suyla mı yıkadınız?Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019 

son 5 senede 5 sıfır araç aldım. bazılarını sattım. hiçbiriyle kendi hatamdan ötürü kaza yapmadım. hep insanlar araçlarıma zarar verdiler. arkadan çarpan oldu. kapıları göçertenler oldu otoparkta. gözümden sakındım ama olan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Ocak 2024; 22:48:43 >

Peder kullanıyordu uzun süredir baya dikkatli kullanır , Ben bayonu 15.000 km de kaldırıma çıkardım ön travers falan değişti.

Peder arabayı park ederken mazgala denk gelmeyecek şekilde park etmeye özen gösterirdi Yeni Skoda Rapid Sedan 1.2 TSİ  İzlenimlerim | 27.000 KM izlenimleri eklendi 21.04.2019 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.