Şimdi Ara

Yeni PlayStation 3 Slim'ler Yolda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Andriasang adlı internet sitesinin haberine göre, bir Sony bayii çalışanı yeni satışa sunulacak PlayStation 3 Slim modelleri hakkında eğitim aldıklarını iddia etti. Yeni modelin adı CECH-3000B olacak ve birkaç fiziksel değişiklik de içerecek.Eski PlayStation 3 Slim'ler 230W ile çalışırken, CECH-3000B modeli 200W ile çalışacak. 3 kilogramlık ağırlığı da 2.6 kilograma çekilmiş. Ayrıca aç/kapa düğmesinin etrafında bulunan LED ışıklarının da kaldırıldığını söyleyen bayii yetkilisi, yerlerine ne konulduğundan bahsetmemiş. CECH-3000B'nin eski PlayStation 3 Slim'lerin stoklarının tükenmesinin ardından satıcılara gönderileceği ve fiyatlandırmasının da şu anki satış fiyatlarıyla aynı olacağı da haberde belirtilenler arasında.

.
    http://www.merlininkazani.com/Yeni_PlayStation_3_Slimler_yolda-haber-42302p1.html

• Oooo Kaynak Muhteşem Beyler MK
  • Biz seviyoduk power tuşunun altındaki ledi :)
  • güzel haber,elimizdekiler pek slim sayilmazdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Oooo Kaynak Muhteşem Beyler MK

Ben böyle kaynak görmedim . Sonyden daha iyi bir kaynak hemen para biriktirmeye başlıyorum
  • Resim felan yokmuymus? Sony de giderek zayifatiyor konsolu. Madem 2.5 kg oluyorduda ne diye 5 kg dan üretime gectin. Ps3 fat candir.
  • led olmadan olmazki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi birer para kazanma yöntemi şu an sonynin elinde ps5 yapçak kadar teknoloji vardır ama para kazancakları için yavaş yavaş alıştıra alıştıra birde bu kalın kasa slimlerden parayı kırıyolar ps hastaları bence bu yeni slime geçecek fakat hiçbir fark olmayacak kazanan yine sony olacak hepsi para tuzağı
  • Sarı ışık sebebiyle daha geçen hafta yeni 320gb slim almıştım, bu ne şimdi
  • yine kuyuya bir taş daha atılmış
    tebrikler m.k
  • hackerlar onu bunu hackleyeceğine şu merlinin kazanını çökertseler de kurtulsak
  • Çıkar çıkmaz alayım bir tane. Fat'ten bıktım artık
  • zaten CFW ve jailbreak yaygınlaştığı anda Sony yeni bir ps3 üreteceklerini söylemişti CFW BJ vs işlemlerin yapılamayacağı bir anakart üretilecekti ps3'ler için demek biraz dış tasarımda da değişime gidilmiş yada gidilecek hımm bakalım nasıl bir şey gelecek
  • Evet bunu JB'ye karşı üretiyorlar. VE daha hafif olması iyi olmuş.
  • slim modeller üzerindeki en güzel şey zaten o rekli led ışıklar onlarıda kaldırırlarsa iyice takoz olacak cihaz bence bu cihazdaki asıl amaç korsanı engellemek
  • O LED ışıkları kaldırsalar bile yerine tasarımı daha şık ışıklar, yada daha değişik birşey ekyeceklerdir. Aksi taktirde tasarım bakımından 0 olur ps.
  • O ledlerin kalmasi lazim
  • Bu sefer harbi slim çıkaracakları:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 20 Haziran 2011; 14:17:39 >
  • O LED ışıklar olmasa biz Sarı ışık yediğimizi nasıl anlıcaz . Ekran'da sarı ışık yediniz . PS3'ünüzle vedalaşın mı yazıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

O LED ışıklar olmasa biz Sarı ışık yediğimizi nasıl anlıcaz . Ekran'da sarı ışık yediniz . PS3'ünüzle vedalaşın mı yazıcak

Asla sarı ışık görmeyeceksiniz anlamına geliyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.