Şimdi Ara

Yeni passat aldık. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
8
Favori
22.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunedir aga uızaya mı çıkacaksınız bu araçla bence benim şahsıma göre bir arabaya fazla para vermek gereksiz

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Forum mu inci sözlük mü anlamadım. Bir kafayı üşütmüş ergen gene herkesi eksileyip duruyor. Araç sahibinin kini de eksilemiş üstelik.

Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim arkadaş özel bir uğraş sergiliyor yalnız

Kaya hocam anladım sağlam popüler olmuşuz :)

Orijinalden alıntı: kayipdadash

Aldığın arabanın nesi varmış ki? Daş gibi araba. sen millete bakma. arkana bakmadan yürü. ben doğuş otoda 1.5 yıl çalıştım. gelen kazalı arabalara şöyle bir baktığımda perte çıkmış bir passat pek görmedim.Hani Allah vermesin de,demek istiyorum ki çok sağlam bir araba almışsın. Konforu da cabası.Sen kalkıp arabayı mercedes bilmem Aston martinle kıyaslarsan,tabii ki araba kötü dersin.Bu fiyat aralığında aldığın en iyi arabadır.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sen kimseye aldırış etme.Süper bir arabadır.Trafımca test edildi. (Not: Çekicinin üstünden indirerek )Hayırlı yolculuklar.

Hocam teşekkür ederim Allah razı olsun Nerede çalıştınız? Bende 1 sene tokat mekada çalıştım. Ilk aracı patron aldı 1.6 tdi highline dsg arabayi test etmek için kaç gündür şoförlüğünü yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayirli olsun kazasiz belasiz suruslerim dilerum. adam arabayi almis tercihini yapmis. burada arabayi elestirenler eminim o passat direksiyonuna dokunmamistir bile.

&#8224;
  • h.o
    en iyi seçim zaten polo olmuş 60 bin lira ülkemizde fiyatlar bu yapacak bişey yok
  • Allah kaza bela vermesin hocam hayırlı olsun.Bence o fiyata temiz bir 320d- 520 alabilirdiniz

• Yeni passat bayagı begenildi. DSG patlama riskini bir kenara bırakırsak suan en iyi şanzıman. Ek olarak TDİ motor da fena bir motor değil. Passat iç mekan sessizliği gibi konularda rakiplerinin önünde imiş. Yeni A3 de bu motoru kullanma fırsatım oldu passat için net olarak birşey söylemek zor ama A3 gayet güzel ivmeleniyor. Motor yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim tercihim s60 olurdu tabi renkler tartışılmaz. İkinci el kaygısı genişlik gibi konularda yeni passat önde. Ben satmak için değil binmek alırdım çünkü. Hayırlı olsun. Forumu dikkate almayın. Arabanın a sından anlamayan ayakları gaz pedalana yetişmeyen insanlar var.

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Sıra beklediniz mi alırken yoksa direk aldınız mı aracı?

Ayın 6 si anlaştık 15 i araba geldi parayi verdik 16 si teslim aldık bir hafta kadar bekledik.

Kayipdadas anladım hocam ben satışta çalışmıştım

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

Allah kaza bela vermesin hocam hayırlı olsun.Bence o fiyata temiz bir 320d- 520 alabilirdiniz

Teşekkür ederim sıfır şartım vardı o yüzden bunu tercih ettim

Mb-cls hocam teşekkür ederim dsg riskli ama konfor ve Tasarruf olarak üstüne yok. Yeni motor ise hızlanma olarak eskiye göre çağ atlamış çok rahat hızlanıyor. Ayrıca tüketim olarak da başarılı. Bakalım umarım hayırlısı budur hakkımızda.

@atakan hocam nerde ana cadde ve bulvar sürekli kilit. 1 km yolu 25 dakikada gidiyorsun o yüzden mecbur kalmadığı sürece o güzergahı tercih etmem. Diğer yollar rahat zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Aralık 2014; 17:20:36 >
    Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
    Orijinal Windows 7 Home Premium 64bit İmajı
    Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

oooo önemli adamsın o zaman. saygılar beyim :)

Yok abi Estağfurullah o nasıl söz

Hayırli olsun birader. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Benimde canım çekti şimdi Avensis' i satıp bir Passat'da benim alasim var bu aralar. Çok güzel araba. Maşallah, maşallah, maşallah. Nazar değmesin.

Avensis elegant extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Torosu ve senin passatı göt göte bağla bakalım kim çekecek

passat Torosu bagajına alır ve devam eder heralde

Aranıza giriyorum ama PEHHHH O Toros passatı tavanına bağlar toroslara iner çıkar passatın ruhu duymaz hey gidim adı yeter TOROS

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Hayırli olsun birader. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Benimde canım çekti şimdi Avensis' i satıp bir Passat'da benim alasim var bu aralar. Çok güzel araba. Maşallah, maşallah, maşallah. Nazar değmesin.

Teşekkür ederim. Hocam Avensis satılır mi ? Neredeyse yarı parasına deri koltuk,anahtarsız giriş çalıştırma gibi harika donanımlar var. Otomatik lazım olmasa 65 e sıfır alır, lpg takar binerim

Jdmsamsun orası öyle tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Aralık 2014; 17:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Teşekkür ederim. Hocam Avensis satılır mi ? Neredeyse yarı parasına deri koltuk,anahtarsız giriş çalıştırma gibi harika donanımlar var. Otomatik lazım olmasa 65 e sıfır alır, lpg takar binerim

Jdmsamsun orası öyle tabi.

Neyse abi passat'a fazla vurduk bugün garibim ölecek

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.

• kasası hoş fakat bide bunda 2.0 v6 motor olacaktı..Hayatımda alman aracı kullanmadım ama bu kasası hoşuma gitti, ne derece yalıtımı şanzumanı motoru iyidir bilemem..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız..

Dokuz Eylül Üniversitesi - Mekatronik Öğrencisi / İnfiniti İ30 3.0 V6
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.