Şimdi Ara

Yeni passat aldık. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
8
Favori
22.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .Tolga

özellik ve sürüş olarak efsane araba olsa gerek fakat nedense VW arabalarının çizgilerini beğenmemeye başladım sanki gittikçe bozuyor

hoş bunu söyleyen 2001 model clio kullanıcısı ama olsun

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

Tasarım göreceli hocam. Benim de yaşım 20 olduğu halde çok hoşuma gitti mesela.

Bu arada aracınızın Clio olmasi farketmez cebinde anahtar olan en iyisi. Benimde kendi aracım resimdeki Toros ama passattan daha özgür kullandığım için daha güzel geliyor :)

@prodj teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Aralık 2014; 15:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: highgen

sınıf liderliği ve passat mı yavaşşşşşş gelin

hayırlı olsun Allah kaza beladan korusun

D sınıfının liderini söyle biz de bilelim. Kimse en iyisi demiyor ama lideri passat.

Arkadaşım dsg yüzünden garantisi bittiği gibi passat'ını satmıştı.

Orijinalden alıntı: aliss

hayırlı olsun hocamda keşke biyerlerden para ayarlayıp highline alsaydınız

120 Binlere çıkınca Pazarlıkla alttaki araç alınıp öürlük binilirdi 6 İleri yağlı DSG ömürlük şanzıman.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-vw-passat-2%2C0-tdi-dsg-highline-sifir-km-191813980/detay

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

özellik ve sürüş olarak efsane araba olsa gerek fakat nedense VW arabalarının çizgilerini beğenmemeye başladım sanki gittikçe bozuyor

hoş bunu söyleyen 2001 model clio kullanıcısı ama olsun

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

Tasarım göreceli hocam. Benim de yaşım 20 olduğu halde çok hoşuma gitti mesela.

Bu arada aracınızın Clio olmasi farketmez cebinde anahtar olan en iyisi. Benimde kendi aracım resimdeki Toros ama passattan daha özgür kullandığım için daha güzel geliyor :)

@prodj teşekkür ederim hocam

Bu yoruma imzamı atarım sadece senin olan aracı daha özgür,rahat kullanır insan ehliyetimi aldığımda şu alttaki gibi bir araç alma hedefim var.Herkezin zevki başka tabi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-full-orjinal-1978-honda-accord-filmlere-dizilere-kiralanir-190935921/detay

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.

• kardesim hayirli olsun gule gule kullanin,

ayrica herkes begenmeyebilir kotu yorumlarda yapabilir salla, almissiniz artik keyfini cikarmaya bak :)

Orijinalden alıntı: burc_oker

kardesim hayirli olsun gule gule kullanin,

ayrica herkes begenmeyebilir kotu yorumlarda yapabilir salla, almissiniz artik keyfini cikarmaya bak :)

Teşekkür ederim gerçekten keyifli araç

@Jdmsamsun yalnız accord güzelmiş. Ben antika olacaksa avrupa tercih ederim. Amerikan pek sevmiyorum ama japon ilk kez gördüm

15 e eski mercedeslerden alıp garajda kendim restore etmek istiyorum

Orijinalden alıntı: rahat adam

Hayırlı olsun hocam. Allah hepimizin gönlüne göre versin, kazasız belasız binin inşallah. Çok güzel bi seçim yapmışsınız söylenenlere kulak asmayın.

Sağolun hocam Allah razı olsun

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel gunlerde kullanmanızı diliyorum. Bende bi ara ciddi ciddi düşünmüş olmama karşın aracı bayilerde bulamayınca baska arac almak zorunda kaldım. Ben de aracımı Ocak ayında tescil ettirip alacağım. Bu arada siz tescil ettirmeden aracı bayiden nasıl teslim alabildiniz. Bunu merak ettim acikcasi.
    Bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Eğer boyle bir durum varsa bende aracı teslim almak isterim acikcasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 21 Aralık 2014; 16:21:52 >

Orijinalden alıntı: meceng

Hocam selamlar,
    Öncelikle hayırlı olsun. Güzel gunlerde kullanmanızı diliyorum. Bende bi ara ciddi ciddi düşünmüş olmama karşın aracı bayilerde bulamayınca baska arac almak zorunda kaldım. Ben de aracımı Ocak ayında tescil ettirip alacağım. Bu arada siz tescil ettirmeden aracı bayiden nasıl teslim alabildiniz. Bunu merak ettim acikcasi.
    Bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Eğer boyle bir durum varsa bende aracı teslim almak isterim acikcasi..

Teşekkür ederim. Ben bayide çalışıyorum. Tutanak tuttuk mesuliyet müşteridedir diye aldık aracı ancak normal müşteriye teslim edilmiyor.

Ayrıca kapalı otopark yoksa plakasız riskli olur almayın derim bu arada hayırlı olsun ne aldınız ?

• Hayırlı olsun hocam.. Ben Volkswagen'i pek sevmem. Ancak d sınıfı düşünüyorum. Tüm araçları inceledim Toyota avensis'in güncel dizel otomatik motoru olsa hiç düşünmem onu alırdım ancak ısrarla yok. Ford Mondeo bana göre passat'tan daha güzel bir araç ancak o kadar umutla beklenilen aracın hikayesi tam bir drama dönüştü. Yeni kasayla ilgili motor seçenekleri ve fiyat politikası ne kadar istesem de mondeo'dan vazgeçirdi. BMW 320i ed harika bir araç ancak c ve d sınıfı arası diz mesafesi sorunu derken ondan da vazgeçtim sırf BMW ye bineceğim diye de 120 bin civarı parayı veremem. Ayrıca ileride yatırım yapma ihtimalim var 1 haftada istediğim fiyattan satma imkanım olan bir araç passat. Bu nedenle ben de passat alacağım kısmetse birkaç aya. Hayırlı olsun çok da güzel bir seçim olmuş..
    İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

mevzu nedir konu popi olmuş . steam indirimlerinden passat mı aldın kardeş

Ahahhahhahahh çok guldum bu yoruma

Orijinalden alıntı: Judge34

Hayırlı olsun hocam.. Ben Volkswagen'i pek sevmem. Ancak d sınıfı düşünüyorum. Tüm araçları inceledim Toyota avensis'in güncel dizel otomatik motoru olsa hiç düşünmem onu alırdım ancak ısrarla yok. Ford Mondeo bana göre passat'tan daha güzel bir araç ancak o kadar umutla beklenilen aracın hikayesi tam bir drama dönüştü. Yeni kasayla ilgili motor seçenekleri ve fiyat politikası ne kadar istesem de mondeo'dan vazgeçirdi. BMW 320i ed harika bir araç ancak c ve d sınıfı arası diz mesafesi sorunu derken ondan da vazgeçtim sırf BMW ye bineceğim diye de 120 bin civarı parayı veremem. Ayrıca ileride yatırım yapma ihtimalim var 1 haftada istediğim fiyattan satma imkanım olan bir araç passat. Bu nedenle ben de passat alacağım kısmetse birkaç aya. Hayırlı olsun çok da güzel bir seçim olmuş..

Hocam aynen öyle aynı fikir ile yola çıktık biz aldık siz de almak üzeresiniz. Mondeo bende düşündüm ama yok hocam bundan önce c max vardı hem vw olsun dedik hemde mondeo nun geliş tarihi belli olmaması kadar karıştırdı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Hocam steam indirimi nedir cahilliğimi mazur görün

Boogiee90 teşekkür ederim hocam

• hayirli olsun, popiden geldik.

Hayırlı olsun hocam. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Hocam steam indirimi nedir cahilliğimi mazur görün

Boogiee90 teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 21 Aralık 2014; 16:39:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Aldığın arabanın nesi varmış ki? Daş gibi araba. sen millete bakma. arkana bakmadan yürü. ben doğuş otoda 1.5 yıl çalıştım. gelen kazalı arabalara şöyle bir baktığımda perte çıkmış bir passat pek görmedim.Hani Allah vermesin de,demek istiyorum ki çok sağlam bir araba almışsın. Konforu da cabası.Sen kalkıp arabayı mercedes bilmem Aston martinle kıyaslarsan,tabii ki araba kötü dersin.Bu fiyat aralığında aldığın en iyi arabadır.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sen kimseye aldırış etme.Süper bir arabadır.Trafımca test edildi. (Not: Çekicinin üstünden indirerek )Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.