Arkadaşlar 1 laptop almam gerekiyor. Sadece ets 2 oyniycam. Tabii çoğu zaman en az 108 ekran tvye bağlayıp oyniycam. Önümde iki seçenek var. Bütçeme göre yani.
1.si ikinci el fakat tamir görmemiş tertemiz monster abra a5 v15.1 (i5 9300h + gtx 1650 4gb + 8gb 2666 yani bu cihaz
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-1//
2.si ise sıfır Acer aspire a315 59g 58k7 ( i5-1235U + mx550 +8gb
yani bu cihaz
Fiyatları aynı. Birinin işlemcisi iyi 1235u. Diğerinin ekran kartı iyi. Gtx 1650.
Siz olsanız hangisini alırsınız?
HUAWEİ Y6P BASİT İNCELEME. (Soruya açıktır)
Arkadaşlar merhaba
3 gün önce Huawei y6p satın aldım. Detaya girmicem fazla. Basit birkaç bişey söyleyip bırakıcam..
1. Görünüm olarak şık. Su damlası vs diğer cihazlar gibi.
2. Kutu içeriği standart. Ancak kulaklık yok. İğne, şarj aleti ve öte beri belgeler var.
3. Nano koruyucu cam takılı gelmiş.
4. Batarya 5000 mah çok iyi. (ben buna bile bile aldandım) Hızlı dolup geç boşalıyor
6. İşletim sistemi Android 10. Arayüz emui 10. Cihazı açtıktan sonra Türk Telekom özel sürüm paketine güncelleme geliyor. İçinde Türk Telekomun bazı birkaç yazılımı oluyor. İşinize yarar yaramaz bilemem..
7. En önemli konu şu. Dikkatli olun ;
Bu cihaz Android evet, ama bilinen standart apk uzantılar yüklenmiyor haberiniz olsun. Ya Huawei app galeri, ya da müşteri hizmetlerinin önerdiği PETAL SEARCH isimli uygulamayı kuruyorsunuz. Aynı app galeri ya da Google play gibi bi market. Farkı ise sizi apkpure sitesine yönlendirip oradan uygulama kurmanızı sağlıyor. Aynı Google play mantığı. İndirip kuruyor otomatik olarak. Uzantısı ise xapk şeklinde. Googleda alıştığımız bazı uygulamalar bunda yok ne yazık ki. Örneğin Google hesabıyla girmek zorunda olduğumuz bazı uygulamalar burada yok ve giriş yapılamıyor. Garanti BBVA var ama bonus flash yok. Bu durumda garanti bankası müşterileri için nfc anlamsız kalıyor..
Ayrıca YouTube da yok. Petal search üzerinden vanced manager, YouTube vanced ve Microg indirip kuruyorsunuz. Reklamsız YouTube un tadını çıkarıyorsunuz. Bu iyi aslında..
Ben yıllardır zaten YouTube vanced kullanıyorum. Bu cihazda mecbur gibi bişey oldu
8. Kamera, ses, ışık, ekran vs fena değil.
9. Çift sim kart var. Çekmece 3 gözlü. Sim1, sim2 ve microsd kart yuvası mevcut. Bu çok iyi bana göre..
Teknik özellikleri her yerde yazıyor zaten, buraya yazma gereği duymadım..
Hülasa, alo diyen, detayı bilmeyen ya da ilgilenmeyenler için ideal bir cihaz. Ama benim gibiler için alışana kadar can sıkar ecük. Haberiniz ola..
Aklıma gelenler bunlar. Varsa sorunuz buyrun..
Selametle..
Petal Search dediğim bu..
Kılıf ve ekran koruyucu n11de var. Mat da var parlak da.
Android için unlocker
|
|
Emui arayüzü simge değiştirme
Everest rampage x core hdd montajı nasıl?
Zenfone selfie kulaklık kontrolü durdu...?
|
Bilişim bölümü öğrencisi için tavsiye
|
Xiaomi telefona Linux kurmak mümkün mü..?
|
Meslek: Bilgi İşlem
İlgi Alanları: BİLGİSAYAR
Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun.. Orijinal Windows 7 Home Premium 64bit İmajı Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı |
Kova burcu. Özgür. Yenilikçi. Teknoloji meraklısı. Duygusal. Öfkeli. Gezgin. Milliyetçi. İnançlı. Neşeli. Ne bileyim işte.. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.681
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 42.994 (Bu ay: 471)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.259 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware