Yarbay
23 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
40 üye
Görüntülenme
Toplam: 694 (Bu ay: 1)
30 Gün Cezalı
26 gün 10 s. 12 dk. kaldı
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba

3 gün önce Huawei y6p satın aldım. Detaya girmicem fazla. Basit birkaç bişey söyleyip bırakıcam..

1. Görünüm olarak şık. Su damlası vs diğer cihazlar gibi.

2. Kutu içeriği standart. Ancak kulaklık yok. İğne, şarj aleti ve öte beri belgeler var.

3. Nano koruyucu cam takılı gelmiş.

4. Batarya 5000 mah çok iyi. (ben buna bile bile aldandım) Hızlı dolup geç boşalıyor  

6. İşletim sistemi Android 10. Arayüz emui 10. Cihazı açtıktan sonra Türk Telekom özel sürüm paketine güncelleme geliyor. İçinde Türk Telekomun bazı birkaç yazılımı oluyor. İşinize yarar yaramaz bilemem..

7. En önemli konu şu. Dikkatli olun ;

Bu cihaz Android evet, ama bilinen standart apk uzantılar yüklenmiyor haberiniz olsun. Ya Huawei app galeri, ya da müşteri hizmetlerinin önerdiği PETAL SEARCH isimli uygulamayı kuruyorsunuz. Aynı app galeri ya da Google play gibi bi market. Farkı ise sizi apkpure sitesine yönlendirip oradan uygulama kurmanızı sağlıyor. Aynı Google play mantığı. İndirip kuruyor otomatik olarak. Uzantısı ise xapk şeklinde. Googleda alıştığımız bazı uygulamalar bunda yok ne yazık ki. Örneğin Google hesabıyla girmek zorunda olduğumuz bazı uygulamalar burada yok ve giriş yapılamıyor. Garanti BBVA var ama bonus flash yok. Bu durumda garanti bankası müşterileri için nfc anlamsız kalıyor..

Ayrıca YouTube da yok. Petal search üzerinden vanced manager, YouTube vanced ve Microg indirip kuruyorsunuz. Reklamsız YouTube un tadını çıkarıyorsunuz. Bu iyi aslında..

Ben yıllardır zaten YouTube vanced kullanıyorum. Bu cihazda mecbur gibi bişey oldu  

8. Kamera, ses, ışık, ekran vs fena değil.

9. Çift sim kart var. Çekmece 3 gözlü. Sim1, sim2 ve microsd kart yuvası mevcut. Bu çok iyi bana göre..

Teknik özellikleri her yerde yazıyor zaten, buraya yazma gereği duymadım..

Hülasa, alo diyen, detayı bilmeyen ya da ilgilenmeyenler için ideal bir cihaz. Ama benim gibiler için alışana kadar can sıkar ecük. Haberiniz ola..

Aklıma gelenler bunlar. Varsa sorunuz buyrun..

Selametle..

Petal Search dediğim bu..

Kılıf ve ekran koruyucu n11de var. Mat da var parlak da.

Arkadaşlar, pclerde silinmeyen dosyaları kolayca sildiğimiz unlocker programının, android versiyonunu arıyorum. Bir şekilde silinmeyen dosyaları silmek için.
Arkadaşlar bu fiyat aralığında sağlam temiz bi cihaz arıyorum. Lütfen kullanan arkadaşlar yardımcı olsun. Teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba. Honor 8c kullanıyorum. Birkaç gün önce forumda yazmıştım, simge değiştirme uygulamaları işe yaramıyor diye. Ancak sorunu kendim çözdüm. Tema düzenleyici indirip ikonları değiştirdim. Sonuç mükemmel. Merak eden olursa tarif edebilirim.

Arkadaşlar merhaba.
Dün ikinci el bir pc aldım. Sistem kurulu hazır. Aldığım arkadaş meşgul olduğu için yardımcı olamadı. Evdeki eski hddyi takıcam ama, ne ön kapağı çıkarabildim, ne de yan kapağı açıp hdd yuvasına ulaşabildim. Yardımcı olur musunuz lütfen.

Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce ikinci el Zenfone selfie aldım. Çift sim kartlı olduğundan olacak, şarjı berbat. Su gibi aktığını görürsünüz. Daha önce kullandım çift sim kartlı telefon, o yüzden bunu sineye çektim söve söve..
Ancak yeni bir sorun var. İlk aldığımda, kulaklıktan, görüşmeyi sonlandırma, müzik değiştirme, durdurma ve yürütme vs yapabiliyordum. Anlamadığım bir şekilde, son 1 haftadır, kulaklığın düğmesi çalışmıyor. Ses iyi ancak o düğme çalışmıyor. Farklı kulaklık denedim onlarda da aynı. Belli ki cihazda bişey var. Sizce ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Birisi bu bölümü kazandı. Bu arkadaşa 5000-6000 arası bir bilgisayar gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? İntel mi amd mi? Ekran kartına mı, ram'e mi işlemciye mi yüklenelim?
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, bende Philips 43pus6412 marka tv var. Bugün ikinci el bir dvdli 5.1 ev sinema sistemi aldım. Ancak bi sorun var. Şöyle ki ;
Tvde hdmi ve dijital ses çıkışı var, dvd(amfi) de ise scart girişi var. Görüntü çok önemli değil, ancak tvnin sesini ses sistemine aktarmam lazım. Scart to audi jack kablosu ile olmadı, yani kulaklık çıkışından ses alayım diye..
Scart to rca ile denedim. Yani scart ı dvdye, rca yı da tvye bağlıyım diye yine olmadı. Bursa'da da scart to hdmi satılan bi yer bulamadım. Şehir dışından da emin olmadan almak istemiyorum.
Bu nedenle bilenlerden yardım almak için konu açtım. Şimdi dvd(amfi) den tvye sesi ne ile ve nasıl aktarırım?
Lütfen bilgilerinizi esirgemeyin. Resimleri inceleyip cevap verin lütfen.
[ÇÖZÜLDÜ] Philips 4k tv vs Philips Mx2500/01 dvd 5+1 ses aktarımı yapamıyorum..?

[ÇÖZÜLDÜ] Philips 4k tv vs Philips Mx2500/01 dvd 5+1 ses aktarımı yapamıyorum..?

Arkadaşlar, xiaomi mi 5 telefon var. Şu an Android 7.0 mui 9 global stabil rom yüklü. Telefon rootlu. Ayrıca twrp de yüklü. Biz bu cihaza Linux kurmak istiyoruz. Forumlarda farklı telefonlara Linux kurulduğu yazıyor. Bunu biz nasıl yaparız? Bilen arkadaşlar lütfen yardımını esirgemesin. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba..
Oto yedek parça üzerine bir işyeri açmak niyetindeyiz. Gerek hazır, gerekse sıfırdan yazılmak üzere lisanslı programa ihtiyacımız var. Bize bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa iletişime geçebilir. Pm yoluyla da ulaşabilirsiniz. Teşekkürler..
Hakkında
Meslek: Bilgi İşlem
İlgi Alanları: BİLGİSAYAR
Forum İmzası:
Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
Orijinal Windows 7 Home Premium 64bit İmajı
Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı
Hakkımda:
Kova burcu. Özgür. Yenilikçi. Teknoloji meraklısı. Duygusal. Öfkeli. Gezgin. Milliyetçi. İnançlı. Neşeli. Ne bileyim işte..
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Anakart
MSI
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Sapphire
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 36.780 (Bu ay: 706)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.