Şimdi Ara

Yeni passat aldık. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
670
Cevap
8
Favori
22.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meldowkan

S60ı da incelediyseniz passatla karşılaştırabilir misiniz kısaca? S60 alma düşümcemiz var ama passatı da beğendik.

Güvenlik ön plandaysa kesinlikle Volvo S60 alınmalı.
    Ikinci el,iç hacim,bagaj onemliyse Passat alın.
    Maalesef dizel değil de 1.4 tsi act 150 hp Passat a bindim. Çekmeme vs. yok,motor olarak güzel.
    Volvo ise dizel otomatik olarak biraz ağır kalıyor. Aynı motorlu fakat düz vites Mondeo yu 10 bin km kullandım.S60 kadar hantal değildi. Manuel s60 kullanmadıgğım için birşey diyemeyeceğim.
    Enes bu arada tekrar hayırlı olsun kardeşim.
    @vetenes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Toros daha güzel

Bu söz nasıl bu kadar tutulmuş, hayırlı olsun demek varken.

• burası tebrik bölümü değil otomobil genel bölümü, biri ben bunu aldım ettim diye konu açarsa kurallar dahilinde de isteyen istediği yorumu yapar, bazılarının evladına laf edilmiş gibi tepki göstermesine gerek yok

passat kalitelidir güzeldir konforludur vs ama reklamla siyasi bağlantılarla baskın pazarlama yöntemleriyle ağzımızın içine kadar sokularak marka premium sınıfa yükselmez, bu fiyata c ye 3 e bile girilmez 4-5 yaşında mercedes e alınır o torosun yaşına gelene kadar kullanılır
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, konuyu yeni gördüm bayağı saçma şeyler yazmışlar, boşver forum böyle biliyosun.

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

S60ı da incelediyseniz passatla karşılaştırabilir misiniz kısaca? S60 alma düşümcemiz var ama passatı da beğendik.

Güvenlik ön plandaysa kesinlikle Volvo S60 alınmalı.
    Ikinci el,iç hacim,bagaj onemliyse Passat alın.
    Maalesef dizel değil de 1.4 tsi act 150 hp Passat a bindim. Çekmeme vs. yok,motor olarak güzel.
    Volvo ise dizel otomatik olarak biraz ağır kalıyor. Aynı motorlu fakat düz vites Mondeo yu 10 bin km kullandım.S60 kadar hantal değildi. Manuel s60 kullanmadıgğım için birşey diyemeyeceğim.
    Enes bu arada tekrar hayırlı olsun kardeşim.
    @vetenes

Abi teşekkür ederim. Samsun otokoc satış Müdüründen s60 için iyi indirimimim vardı ancak arabaya sığmadıktan sonra ne anlamı var ? Ailede en küçük birey 1.70 boyunda 70 kilo herkesin bir büyük valizi,bilgisayarlar, termos vs. Uzun yolda bagaj da lazım mecbur Eledim mesela.

@kasatura hocam haklısınız ancak ben vw için hiçbir zaman premium demedim. Benim için premiumun hemen arkasından gelir. Ayrıca ilk mesaja eklemek istiyorum. BMW mercedes audi vs. Alınır tabi ancak sıfır şartı varken servisi bende 500 km uzakken ben nasıl alayım ? Babama e200 alsam mutlu olmazdı Kaskosu yakıtı bakımı derken. Ama passat gerçekten çok hoşuna gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hayırlı olsun, konuyu yeni gördüm bayağı saçma şeyler yazmışlar, boşver forum böyle biliyosun.

Teşekkür ederim kardeşim ağzı ilan konuşuyor ne yazık ki.

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hayırlı olsun aracınız enes. Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim abi Allah razı olsun

• Mitsubishi Lancer 1.8 cvt sahibiyim. 2011 de 32500 tl Temsa çıkışlı aldım, 2009 model. Golf ve Leon kullandım toplamda yaklaşık 3 yıl. Leon Sıfır almıştım hatta. Her iki aracında sorunlarından bahsetmiyorum. Yakıt değerlerine, ön düzen alt takım sorunlarına vs.. Onlar kadar, hatta daha iyi(bana göre) Performansı olan bir araca 15-20bin tl daha ucuza binmekten söz ediyorum.
    Dipnot: kimseyle sidik yarıştırmak niyetinde Değilim. Sadece Şahsi kanaatimdir.
    Aslında Volkswagen fanlarını seviyorum. Sayelerinde çok daha ucuz paralara kaliteli Araçları kullanabiliyoruz. Temsanın Mitsubishi tanıtımında yaptığı umursamaz tavırlarını da çok beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donttreadonme -- 21 Aralık 2014; 15:10:26 >

Orijinalden alıntı: donttreadonme

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt sahibiyim. 2011 de 32500 tl Temsa çıkışlı aldım, 2009 model. Golf ve Leon kullandım toplamda yaklaşık 3 yıl. Leon Sıfır almıştım hatta. Her iki aracında sorunlarından bahsetmiyorum. Yakıt değerlerine, ön düzen alt takım sorunlarına vs.. Onlar kadar, hatta daha iyi(bana göre) Performansı olan bir araca 15-20bin tl daha ucuza binmekten söz ediyorum.
    Aslında Volkswagen fanlarını seviyorum. Sayelerinde çok daha ucuz paralara kaliteli Araçları kullanabiliyoruz. Temsanın Mitsubishi tanıtımında yaptığı umursamaz tavırlarını da çok beğeniyorum.

Lancer ilanlarını düzenli takip ediyorum ileride temiz bir 1.8 Lancer alır binerim.

Keşke passata rakip az yakan otomatik ve geniş bir araç olsaydı da onu alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

gözümde ederi 20.000 tl olan arac.

Kafan güzelmiş kardes hayırlı olsun

sadcece passat için değil yanlış anlama. seat leon da 10.000 tl olmalı mesela.

almanyada normal bir memur 3000 euro alıyor , passat 30.000 euro. yani 10 maaş.

Tr de 2000 tl alıyor. olması gereken 20.000 tl.

bundan fazla verilen her kuruş kendimi mal gibi hissetmeme neden olur.
    en azından benim için.

Bu yanlış bir değerlendirme ama trde passatın en fazla 60 bin olması gerek clionunda 30 , meganın 45....

Neden yanlış ?

• quote:

quote:

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt sahibiyim. 2011 de 32500 tl Temsa çıkışlı aldım, 2009 model. Golf ve Leon kullandım toplamda yaklaşık 3 yıl. Leon Sıfır almıştım hatta. Her iki aracında sorunlarından bahsetmiyorum. Yakıt değerlerine, ön düzen alt takım sorunlarına vs.. Onlar kadar, hatta daha iyi(bana göre) Performansı olan bir araca 15-20bin tl daha ucuza binmekten söz ediyorum.

Lancer ilanlarını düzenli takip ediyorum ileride temiz bir 1.8 Lancer alır binerim.

Aynı segmentin Araçları değil Haklısınız. Passat a rakip olabilecek tek Japon bence Mazda 6. Onu da Alınca nikah kıyıyorsunuz maalesef.
    Herneyse hayırlı olsun Üstadım. Tekerine taş değmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güle güle kullanın kazasız belasız :)
  • quote:

quote:

quote:

Aynı segmentin Araçları değil Haklısınız. Passat a rakip olabilecek tek Japon bence Mazda 6. Onu da Alınca nikah kıyıyorsunuz maalesef.
    Herneyse hayırlı olsun Üstadım. Tekerine taş değmesin

Aynen hocam. Mazda 6 tam 130 bin. Sıfır.

Istanbulda bir bayide ekim ayında 2013 Mazda 6 buldum altın henüz yükselmediği için 100 bin ancak vardı cebinizde. 115 ten 107 ye düştüler ama alamadık gözümü kararttık yoksa. Yoksa harika araba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Forumda işi olmayanlar nasıl belli adam araç almış bize hayirli olsun Allah kaza bela vermesin demek düşer o kadar para verilirmi vs tarzinda dalga gecmekte neyin nesi ayıp diyecem ama yaşınızın 13-15 civarında olduğunu düşününce hakveriyorum size

biraz mantıklı ol bmw audı varken passata para verılırmı

Tokat ya yaşıyoruz en yakın audi,bmw mercedes servisi 300-400 km uzak.

Bakimlar bin lira, kasko minimum 2 bin lira 2. Elde değer kaybı fazla. Benim alabileceğim premiumların tüketimi fazla. Sıfır şartı var ayrıca.

Ayrıca 105 bine sıfır d sınıfı premium olsa yine alacaktım. 316 i için çok uğraştım ama olmadı. 115 binden aşağı düşmediler.

Turbolinea Torosda sadece sol arka kapıda küçük bir boya var. Orjinal yani. :)

hayırlı olsun gülel güle kullanın.bmw 115 bine hangi donanımlıydı.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliss

hayırlı olsun hocamda keşke biyerlerden para ayarlayıp highline alsaydınız

Para da bulsak highline yok piyasada. Birde higline da 10 bin fark verecek donanım bence yok.

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Forumda işi olmayanlar nasıl belli adam araç almış bize hayirli olsun Allah kaza bela vermesin demek düşer o kadar para verilirmi vs tarzinda dalga gecmekte neyin nesi ayıp diyecem ama yaşınızın 13-15 civarında olduğunu düşününce hakveriyorum size

biraz mantıklı ol bmw audı varken passata para verılırmı

Tokat ya yaşıyoruz en yakın audi,bmw mercedes servisi 300-400 km uzak.

Bakimlar bin lira, kasko minimum 2 bin lira 2. Elde değer kaybı fazla. Benim alabileceğim premiumların tüketimi fazla. Sıfır şartı var ayrıca.

Ayrıca 105 bine sıfır d sınıfı premium olsa yine alacaktım. 316 i için çok uğraştım ama olmadı. 115 binden aşağı düşmediler.

Turbolinea Torosda sadece sol arka kapıda küçük bir boya var. Orjinal yani. :)

hayırlı olsun gülel güle kullanın.bmw 115 bine hangi donanımlıydı.teşekkürler.

Teşekkür ederim ankara borusandan aldım fiyatı siyah 316i baz paket + 17 inç jant vardı. Benzinli otomatik.

• özellik ve sürüş olarak efsane araba olsa gerek fakat nedense VW arabalarının çizgilerini beğenmemeye başladım sanki gittikçe bozuyor

hoş bunu söyleyen 2001 model clio kullanıcısı ama olsun

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

quote:

quote:

quote:

gözümde ederi 20.000 tl olan arac.

Kafan güzelmiş kardes hayırlı olsun

sadcece passat için değil yanlış anlama. seat leon da 10.000 tl olmalı mesela.

almanyada normal bir memur 3000 euro alıyor , passat 30.000 euro. yani 10 maaş.

Tr de 2000 tl alıyor. olması gereken 20.000 tl.

bundan fazla verilen her kuruş kendimi mal gibi hissetmeme neden olur.
    en azından benim için.

Bu yanlış bir değerlendirme ama trde passatın en fazla 60 bin olması gerek clionunda 30 , meganın 45....

Neden yanlış ?

Çünkü vw alman malı almanyada üretiliyor ... ayrıca o ülkelerinin ekonomisi ile bizimki karşılaştırılmaz. ama genede türkiyede 25-30 bin fazla alıyolar...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.