Şimdi Ara

Yeni passat aldık. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
8
Favori
22.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya olan talebe bak,siz anca dalga geçin.Sınıfının lideri Passat.Mondeoymuş vesaireyniş halt etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt sahibiyim. 2011 de 32500 tl Temsa çıkışlı aldım, 2009 model. Golf ve Leon kullandım toplamda yaklaşık 3 yıl. Leon Sıfır almıştım hatta. Her iki aracında sorunlarından bahsetmiyorum. Yakıt değerlerine, ön düzen alt takım sorunlarına vs.. Onlar kadar, hatta daha iyi(bana göre) Performansı olan bir araca 15-20bin tl daha ucuza binmekten söz ediyorum.
    Dipnot: kimseyle sidik yarıştırmak niyetinde Değilim. Sadece Şahsi kanaatimdir.
    Aslında Volkswagen fanlarını seviyorum. Sayelerinde çok daha ucuz paralara kaliteli Araçları kullanabiliyoruz. Temsanın Mitsubishi tanıtımında yaptığı umursamaz tavırlarını da çok beğeniyorum.

Lancer ilanlarını düzenli takip ediyorum ileride temiz bir 1.8 Lancer alır binerim.

Keşke passata rakip az yakan otomatik ve geniş bir araç olsaydı da onu alsaydım

Aynı segmentin Araçları değil Haklısınız. Passat a rakip olabilecek tek Japon bence Mazda 6. Onu da Alınca nikah kıyıyorsunuz maalesef.
    Herneyse hayırlı olsun Üstadım. Tekerine taş değmesin

avensis accord hangi ülke malı? papua yeni gine mi?

Sakin ol şampiyon.
    Passat a rakip olabilecek tek Japon diyorum. "Rakip olabilecek" Passat sınıfındaki tek Japon değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

oooo önemli adamsın o zaman. saygılar beyim :)

Yok abi Estağfurullah o nasıl söz

Tevazu insanı yüceltir...
    Allah işini rast getirsin. Tetkrar hayırlı olsun.Allah'a emanet.

Amin Allah razı olsun görüşmek üzere

@bahaman abi ne demek lafımı olur istersen sana pm yoluyla telefon numaramı gondereyim. Sormak istediğin birsey olursa memnuniyetle cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Evet forum laneti diyorlar bunun adına, sizde dikkatli olun diyeceğim ama tabi kaza işte. Olacağa çare yok.
    Önümüzdeki 1 sene içerisinde düşünüyorum. Bolca başınızı ağrıtabilirim

Abi 1.4 TSI ACT Comfortline çok güzel araç araçtan soğuduysan ve değiştireceksen fiyat bandını yaz önüne sayfalarca seçenek serelim

Kardeş şu an en fazla çıkarabileceğim 65 bin arabayı satinca. Kredi ile falan uğraşmak istemiyorum. Öyle çok km yapmıyorum, yilda 10 bin civarı. Dizel olmasada olur. Ama yinede yetmiyor. O yüzden 1 belki daha fazla yıl bekleyip alacağım gibi gözüküyor

Avensis elegant extra

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Kim ne derse dedin, güzel araç satın almışsınız. Kazasız belasız sürüşler.

Çok teşekkür ederim

Avensis elegant extra
  • quote:

Teşekkür ederim. Adamsın

Benim tavsiyem passat 1.4 tsı 125 hp comfortline. 79 bin fiyatı var. Ayrıca 3.900 gibi rakama brc garanti vererek lpg takıyor. Taktırınlar var memnun. Ki ben lpg ye ihtiyaç olacağını zannetmiyorum 1350 kg c sınıfı gibi ağırlığı

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Adamsın

Benim tavsiyem passat 1.4 tsı 125 hp comfortline. 79 bin fiyatı var. Ayrıca 3.900 gibi rakama brc garanti vererek lpg takıyor. Taktırınlar var memnun. Ki ben lpg ye ihtiyaç olacağını zannetmiyorum 1350 kg c sınıfı gibi ağırlığı

Otomatik istoyorum bu kez. Ama 13 bin tl fark var otomatik ve manuel arasında Ayıptır be kardeşim (vw), bu kadarda olmazki. Japonların gözünü seveyim diyeceğim, onlarda otomatik şanzıman koymuyorlar

Avensis elegant extra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

quote:

Evet forum laneti diyorlar bunun adına, sizde dikkatli olun diyeceğim ama tabi kaza işte. Olacağa çare yok.
    Önümüzdeki 1 sene içerisinde düşünüyorum. Bolca başınızı ağrıtabilirim

Abi 1.4 TSI ACT Comfortline çok güzel araç araçtan soğuduysan ve değiştireceksen fiyat bandını yaz önüne sayfalarca seçenek serelim

Kardeş şu an en fazla çıkarabileceğim 65 bin arabayı satinca. Kredi ile falan uğraşmak istemiyorum. Öyle çok km yapmıyorum, yilda 10 bin civarı. Dizel olmasada olur. Ama yinede yetmiyor. O yüzden 1 belki daha fazla yıl bekleyip alacağım gibi gözüküyor

Tamam abi

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim

hocam imzanızda 2014 yazıyor ama aracınınz 2015 model

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

quote:

quote:

Mitsubishi Lancer 1.8 cvt sahibiyim. 2011 de 32500 tl Temsa çıkışlı aldım, 2009 model. Golf ve Leon kullandım toplamda yaklaşık 3 yıl. Leon Sıfır almıştım hatta. Her iki aracında sorunlarından bahsetmiyorum. Yakıt değerlerine, ön düzen alt takım sorunlarına vs.. Onlar kadar, hatta daha iyi(bana göre) Performansı olan bir araca 15-20bin tl daha ucuza binmekten söz ediyorum.
    Dipnot: kimseyle sidik yarıştırmak niyetinde Değilim. Sadece Şahsi kanaatimdir.
    Aslında Volkswagen fanlarını seviyorum. Sayelerinde çok daha ucuz paralara kaliteli Araçları kullanabiliyoruz. Temsanın Mitsubishi tanıtımında yaptığı umursamaz tavırlarını da çok beğeniyorum.

Lancer ilanlarını düzenli takip ediyorum ileride temiz bir 1.8 Lancer alır binerim.

Keşke passata rakip az yakan otomatik ve geniş bir araç olsaydı da onu alsaydım

Aynı segmentin Araçları değil Haklısınız. Passat a rakip olabilecek tek Japon bence Mazda 6. Onu da Alınca nikah kıyıyorsunuz maalesef.
    Herneyse hayırlı olsun Üstadım. Tekerine taş değmesin

avensis accord hangi ülke malı? papua yeni gine mi?

Sakin ol şampiyon.
    Passat a rakip olabilecek tek Japon diyorum. "Rakip olabilecek" Passat sınıfındaki tek Japon değil.

işte hep doğuş oto etkisi bunlar

birkaç seneye e f sınıfı derken passat mercedes s kasaya da rakip olmaya başlar, hayırlısıyla bunu da görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim

hocam imzanızda 2014 yazıyor ama aracınınz 2015 model

Yok hocam araba 2014 model ancak trafiğe çıkış 2015 olacak

@ bahaman abi o farka takılma yarın satarken anında cebinde o para. 90 a dediğim aracın otomatiği alınır. Gidip o parayi dizel manuel focusa bağlayan var

• Hayırlı olsun bizde hep vw kullandık şu ana kadar birde subaruya geçelim dedik yakında arabamızı alcağız ama fotoğraf koymayacağım sizdede bayağı cesaret varmış. Ben bir MAŞALLAH diyeyim kazasız belesız sürmek dileyiyle bu arada anahtarını değiştirmişler eski anahtarı daha güzeldi (bence)

Orijinalden alıntı: ileri iade

kız düşüyormu?

Bu Hesap İki Kişi Tarafından Kullanılmaktadır.
  • Şu başlık yeni Corolla aldık olsa bu kadar sayfa yorum yapılmazdı eminim.
    Anti vw ciler sağolsun.
    Hit oldu başlık

Teşekkür ederim. Adamsın

ne iş yapıyorsunuz ayda kaç para kazanıyorsunuz 105 tl yi nerden buldunuz koçum ?

onu anlatsan
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.