Yeni Özellik | Size Özel Konu Önerileri

-
-
bize onerilen konularin arkasindaki isleyen sistem ne? -
Güzel özellik.
-
if(this.user az önce X forumundan bir konu okuduysa){quote:
Orijinalden alıntı: Stackalloc
bize onerilen konularin arkasindaki isleyen sistem ne?
öner(X forumundan rastgele konu, this.user);
} -
Özellik güzel ama hep eski konuları getiriyor, 2 yıl 3 yıl 10 ay vs. hiç güncel yok listede.@Jeolog. -
Sanıyorum veritabanında kimin hangi konuyu okuduğunun kaydı tutuluyordur. Daha önceden okuduğum konuları dışlarsa daha güzel olur. Listedeki konuların hepsi ilgi alanıma giriyor ama hepsini de okumuştum. -
Fikir güzel ama bana aylık yıllık konular çıkıyor sürekli. Türknet şikayeti diyor mesela aylar olmuş ben o konuya neden gireyim. Sadece yeni konuları göster, daha önce okuduklarımı gösterme gibi seçenekleri olması lazım. Bu haliyle hiç kullanmıyorum. -
Yok mu bunu kapatacak birşey ? Alakasız, tarihi geçmiş konuları her girdiğimde gizle demekten bıktım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stackalloc
bize onerilen konularin arkasindaki isleyen sistem ne?Konu kadına şiddet bi erkek bunu yapıyosa acizdir böyle erkekliği sokaktaki köpekte yapar en pislik hayvan aslında insanoğludur adamlık sananlar da acizdir
-
Güzel öneriler geliyor ama konular hep eski özellikle 2. el konuları.
-
-
Gizleme özelliği ne zaman çalışacak? Benim için hiçbir işe yaramayan, sürekli okuduğum konuları önüme getiren bir özellik. Her foruma girdiğimde gizle demek sıktı artık. @Jeolog.
-
özellikle de popüler fırsatlar, ve hediye çeki konularındaki öneriler ''son 24 saati göster'' şeklinde olmalı.
-
Sistematik açısından güzel bir uygulama ancak uzun zaman önce açılmış konuları gösteriyor. Daha güncel konuları öne çıkaracak şekilde düzenlenmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. 4 5 ay önce açılıp da mesaj akışı kesilmiş,olayı bitmiş konuları,güncel konulardan daha çok gösteriyor.
-
gizle seçeneği çalışmıyor. bu sekmeyi görmek istemiyorum fakat bir türlü gizleyemedim. çok alakasız şeyler gösteriyor. 1-2 yıl önce açılmış konuları gösteriyor. çok saçma çok gereksiz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcko1gizle seçeneği çalışmıyor. bu sekmeyi görmek istemiyorum fakat bir türlü gizleyemedim. çok alakasız şeyler gösteriyor. 1-2 yıl önce açılmış konuları gösteriyor. çok saçma çok gereksiz
çok ilginç bir tek bu modülünki bozulmuş. düzeltelim. teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.çok ilginç bir tek bu modülünki bozulmuş. düzeltelim. teşekkürler.
Alıntıları Gösterbu sorun devam ediyor bilginize. Bir günlük düzelmişti ama yine aynısı oldu. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcko1bu sorun devam ediyor bilginize. Bir günlük düzelmişti ama yine aynısı oldu. Teşekkürler.
Alıntıları Gösterbakıyorum hocam.
En Beğenilen Yanıtlar

if(this.user az önce X forumundan bir konu okuduysa){
öner(X forumundan rastgele konu, this.user); } |
Gizleme özelliği ne zaman çalışacak? Benim için hiçbir işe yaramayan, sürekli okuduğum konuları önüme getiren bir özellik. Her foruma girdiğimde gizle demek sıktı artık. @Jeolog. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X