Yüzbaşı
14 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 140 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. Sırt ve omuz bölgemde çok fazla kıl var. Ve çok belirgin. Bunlar için epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.

Nelere dikkat etmeliyim?

Kesin çözüm sağlıyor mu?

Epilasyonu hangi çeşit kullanmak gerek?

Uzun vadede sağlık için zararı var mı?

İstanbul Kartalda oturuyorum önerebileceğiniz bir yer var mı?

Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın. Mevcutta mini bilgisayar kullanıyorum dolayısıyla onboard ekran kartı var ve oyun oynamak imkansız. Oyun oynamak için bilgisayar almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Çok beklentim yok oyunlarda da pek yetenekli değilim zaten yaş olmuş 32 vakit geçirmek amaçlı. Monitör olarak 24" vestel televizyon var HD çözünürlükte. Sistemi ikinci el almayı planlıyorum. Bütçe 10 bin civarı. hangi model işlemci, hangi ekran kartı, kaç gb ram yönlendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba, forum anasayfasının karşılama ekranında çok büyük ve gereksiz bir kalabalık ( kısmen boşluk) var. Ben oradaki menüleri kullanmadığım için bu boşluk olabilir belki ama oradaki seçeneklerde kullanılacak cinsten değil doğrusu. 2017 yılından iphone 5 öneriyor bana. Ekteki SS %25 ekran büyüklüğünde alındı görüğntü %100 olarak ayarladığımda ortalama iki a4 boyutunda bir boşluk oluşuyor. Çünkü ortadaki menüler alt alta sıralanıyor. Ayrıca bu menüler açık değil açıldığında konu başlıklarına ulaşıncaya kadar mause kaydırmaktan parmağım yoruluyor

Merhaba, 12 Volt 1 amper adaptör var. Bu adaptörün çıkışına 2 tane 16volt 4700uf kondansatörü paralel bağlasam akım artar mı? Yani 1 amper olan çıkış 1,2 ampere yükselir mi?

Şundan soruyorum. Sonuç olarak devrenin sonuna kondansatör ekleyerek oraya havuz eklemiş gibi oluyoruz. Kondansatörün kapasitesine göre devrenin fazla akım ihtiyacını kondansatörün oluşturduğu havuzdan karşılayabilir mi?merak ettim. Teşekkürler yardım edenler için

Merhaba, 3 senelik superonline taahhüt süremin bitmesine 10 gün kaldı. Geçen gün aradılar en ucuz tarife 8 mbit 135 lira dedi. Şuan 67 lira ödüyorum. Önerdiği ücret çok fazla geldi bütçeme. Şuan 8 mbit kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor. 70-90 lira arası hangi tarifeyi önerirsiniz? Ben GIBIR net buldum. 16 mbit 80 lira. hız bana fazlasıyla yeter. Ve Taahhüt yok. 1 sene dolmadan iptal etme durumum var. Taahhüt istemiyorum. Gibir neti önerir misin? Yada başka bir ISS. Yer: istanbul Kartal

Şimdiden teşekkür ederim.

Bir arkadaşım kullanmıştı bu markayı memnundu. Ben 1 tane aldım bakalım. Belki kullanan olur diye paylaşmak istedim.

https://www.letoonsport.com/spor-ayakkabi-26

Önemli not: +1 TL Sürat kargo ücreti var.

Merhaba arkadaşlar sizlerden kulaklık önerisi istiyorum. Ses yüksek çıkması ve bassların güzel olması aradığım özellikler arasında. Müzik dinlemek (her telden)için bu özelliklerde kafaüstü bluetooth kulaklıklar hangileri acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Süperonline ile 2 senelik taahhüt süresi 11 Aralık 2020'de bitecek. Bir kaç kere aradılar ama teklif ettikleri tarifeleri çok pahallı. İnternetimi kapatmak istiyorum. Enson han tarihe kadar nereye başvurmalıyım en başından anlatabilir misiniz rica etsem. Modemde onların geri göndermem gerekecek sanırım değil mi?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar. Süperonline ile 2 senelik taahhüt süresi 11 Aralık 2020de bitecek. Bir kaç kere aradılar ama teklif ettikleri tarifeleri çok pahallı. İnternetimi kapatmak istiyorum. Enson han tarihe kadar nereye başvurmalıyım en başından anlatabilir misiniz rica etsem. Modemde onların geri göndermem gerekecek sanırım değil mi?

Merhaba arkadaşlar annem kemoterapi görüyor. 15 günde bir kez. Geçen hafta pazartesi 3. dozu aldı. Cuma günü bana bir şey oldu dedi ve güçsüz bir şekilde yatmaya başladı. Bilinci açık sorulara cevap veriyor ama sanki baygın gibi. Şekeri ölçtük 515 çıktı ambulans geldi acile götürdüler orada insülin yapılıp eve gönderdiler diyetisyene yönlendirdiler.

3 gündür şekeri 300 (aç karna) seviyesinden aşağı inmiyor. Şuan sabah tok olarak yarım tablet glifor kullanıyoruz sadece. Bu ilacı kullanmış haliyle 350 civarı. Akşamları 450 civarına çıkıyor yine.

Durum bundan ibaret. Cuma gününden beri araştırıyorum işime yarayacak bilgiye ulaşamadım. Yüzlerce doktor binlerce şey anlatmış ama elde var sıfır. Şuanda gelecek hafta kemoterapi var oradaki doktorla konuşup ona göre hareket edeceğiz. ( dahiliye - diyetisyen ).

Şu aşamada bana yardım edebilir misiniz? Bir fikir edinmek açısından. Youtubeden videolara bakabilirsiniz nitelikli bilgiye ulaşmak çok zor. Bu hastalığın insülinden kaynaklandığını anlamanız için bile 60 dakikalık video izlemek zorunda kalıyoruz.

Konu önemli. Forumda bilgisi olduğunu düşğndüğünüz kişileride yönlendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

(Kemoterapi beyindeki lezyondan dolayı)

Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
Ne gereksiz insanlar tanıdık.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 792
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 23.958 (Bu ay: 474)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.