Şimdi Ara

Yeni opel Astra J düşünenlerin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
17.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 yeni astra j dizel sahibiyim. Araç güzel konforlu bir araç.

Ama almayı düşünen varsa pişman olmamak için araç alırken farkedilmeyen servis ücretlerini karşılaştırmasını tavsiye ederim.

Mesela 15.000 bakımı Ankarada 2011 Golf için 350tli Toyota için 250tl civarındayken astra için 660 tl.dir.

Parçaları keza daha da pahalı hatta servisde çalışan bir arkadaş arabayı parçalarsan araba fiyatının 3 katı edeceğini söylemişti.

Benim aracımda hem bana hem servise ait problemden dolayı hararet oluştu ve faturası 18.000 tl.

Benim ağzım yandı o yüzden tavsiyem alacaklar bir kez daha düşünsün.

• aynı araç bende de var 15.000 bakımını daha dün yaptırdım 440tl izmirde
  • gecen hafta dizel astra j'yi bakima soktum 430 tl odedim nakit olarak.

golf benzinli araciminda bakimi yaklasik olarak benzer fiyatlarda herhangi bir problem gormuyorum burda servis ve sizden kaynaklanan hatadan dolayi hasar cikmasida araca ozel birsey degil.Astra'yla ilgisini cozemedim olayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir kez daha düşünmesinler. Hiç almasınlar Opel'e hiç bulaşmasınlar daha iyi
  • alacaksanız pazarlık üstüne 3yıl %50 indirimli servis kuponu filan isteyin

Şu anda Astra J kadar modern, güzel, hoş tasarıma sahip C sınıfı araç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 19 Temmuz 2012; 20:13:02 >
  • fanda tornavida uzatma aparatını unuttukları araç sizinki mi? geçenlerde konusu açılmıştı? debriyaj pedalı için servise değişime gitmişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Temmuz 2012; 18:51:18 >
  • Çok geçmiş olsun hocam,bu kadar yeni bir araçta 18.000 büyük rakam, perte çıkartsalarmış bari ...

Bu arada ben sizi diğer astra j muzdaribi arkadas sandim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Temmuz 2012; 18:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün geçmiyor ki yeni bir astra j şikayet konusu açılmasın.
  • Polo 1.2 bluemotion 30bin bakımı 520 tl biz konu açıyormuyuz
  • peugeot ve citroende ortalama 320 ile 360 arası yarı yarıya fiyat opel aşmış da merak ettiği chevrolet de bakım fiyatları nedır
  • Servisle doğrudan olantılı durumlar fakat,opel'in gerçekden parçaları pahalı bu ezelden beri böyle.
  • Japonların parçası genelde daha pahalıdır ama servis maliyetleri daha makul.

Bu ara forumun popüler şikayetlisi Astra J oldu.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 19 Temmuz 2012; 23:07:10 >
  • konu açılmışken sorayım .
    Aracı parçalayıp satan bir yer açsak çok mu saçma olur?. Sıfır alıp parçalayıp satacaksın?.
    Yasak mı?. Yapan var mı?
  • 15.000 bakımında üç ana unsur değişir.bunlar

yağ,yağ filtresi,hava filtresi bunların en kalitelisini alsan taş çatlasın 200tl ücret ödersin.660Tl çok fahiş bir fiyat.Ben bu aracın 60.000km bakımının ne kadar olduğunu merak etmeye başladım
  • Ankarada Opel ve Chevrolet'de tekel olduğu için fiyatlar normal.
  • 15,000 bakım ücreti 660 TL değil... 420-440 TL aralığında..

Kimbilir ne ilave sıkıntınız var da 660 TL fatura çıktı, keşke onu da belirtseydiniz de millet öğrenseydi...
  • opel servıslerı pahalı
    h kasalarınkı de 500 den asagı değil.ben sımdı 195 bın bakıma gıdecem haftaya bakalım ne cıkaracaklar...
  • Yeni araba satın alıp söküp satmak yasak değil...İkitelli ve OSTİM de yüzlerce yapan yer var..Her arabanın çıkmacısı farklı...Lüks ve yeni model çalınan arabalar büyük olasılıkla o akibete uğruyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Temmuz 2012; 19:50:09 >
  • Opel' in servislerinin pahalı olduğunu herkes biliyor zaten.Böyle bir konu açmıştım zaten.2010 model astra H kasa aracımıza yıllık bakım için Ankara Opis' te 550 TL bayıldık ki en düşük aldığımız rakam buydu tanıdık vasıtasıyla.Şuan aracı satıyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.