Şimdi Ara

yeni opel astra 1.3cdti cosmo mu yoksa toyota auris 1.4 d4d elegant mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
10.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni opel astra 1.3 cdti cosmo ile toyota auris 1.4 d4d elegant arasında kaldım sizin

düşüncelerinizi almak istiyorum...tşkler

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • auris
    AYRICA GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU AURİSİ TEST ETTİM İŞÇİLİK KALİTESİ ASTRA KADAR DEĞİL. 1260 KG AĞIRLIK BİR DEZEVANTAJ
  • astra uzun yolda 6. vites sayesinde baya ekonomik oluyor ama şehir içi trafikte cansız motor yüzünden biraz sıkıcı.ben bunları autoshow dan okuyupta söylemiyorum bizzat kullandım test ettim.araç 2000 devirden sonra çoşuyor ama 2000 devir altı baya hantal geldi bana.iki aracıda tavsiye eder herkes tabi sonuçta ikiside gayet iyi araçlar.ben auris mi astra mı sorusuna kesin cevap vermekten kaçınıyorum benim için zor seçim olurdu.ama opel in sorunsuzluğu toyota gibi olsa hiç düşünmez opel alırdım.
  • araçsız kaLdığım bi ara arkadaşımın astrasını 1 haftaLığına aLmıştım..şehir içi kuLLanımı hiç tatmin etmedi beni..Bi toyota gibi seri değiLdi, ağır geLdi bana...araç oturakLı ama benzin sarfiyatı ve performans yönünden çok kötü...Ve arkadaş haLa dizeL araçtan istediği yakıt ekonomisini sağLayamadı, fabrika veriLerine uLaşmakta güçLük çekiyor...(devirLi ve makuL hızLarda kuLLanmasına ve dur-kaLkLardan kaçınmasına rağmen)

BunLarı söyLedim ama Auris hakkında en ufak bi fikrim yok, kuLLanmadım...Ama diğer ToyotaLara bakarak yorum yaparsak kesinLikLe Auris derim..

ⒹⒽ-ⓈⓎⓃⒸ
  • Bundan önceki arabam Opel'di. Toyota Opel'e göre daha konforlu, daha sorunsuz ve daha seri. Opel Toyota'ya göre donanım ve tasarım bakımından iyi. Ben Auris'i tercih ederdim. Son söz senin...
  • fiyatları nasıl?çok fark yoksa AURİS derim. Bu araba gerçekten guzel duruyor. Bundan once toyota sadece motoru ve sorunsuzluğu sayesinde satıyordu ama bu model hem iç hem dizayn olarak çok guzel olmuş. Tasarımı klasik japon gibi değil...
  • fiyat bakımından çok fark yok ama astranın donanımı daha fazla cruise control, xenon far vs.. ancak astradaki şikayetler beni düşündürüyor.ayrıca bugün yeni nesil corollayı test ettim ve artık auris mi yeni nesil corolla mı diye düşünüorum.Gerçekten yeni nesil corolla da ilgimi çekti bu gidişle auristende vazgeçip yeni nesil corolla d4d alacağım karar aşamasındayım...

Orjinalden alıntı: kukumauk

fiyat bakımından çok fark yok ama astranın donanımı daha fazla cruise control, xenon far vs.. ancak astradaki şikayetler beni düşündürüyor.ayrıca bugün yeni nesil corollayı test ettim ve artık auris mi yeni nesil corolla mı diye düşünüorum.Gerçekten yeni nesil corolla da ilgimi çekti bu gidişle auristende vazgeçip yeni nesil corolla d4d alacağım karar aşamasındayım...

açıkçası ben hb araçLarı yarım araç oLarak tanımLıyorum. o kadar para vereceksen Auris ten vazgeçip sedan CoroLLa aLman daha bi mantıkLı oLur gibime geLiyor...

ⒹⒽ-ⓈⓎⓃⒸ
  • 4 yıllık kasa astra, avrupanın satış lideri, kasa eski, kendisi yeni çıkan rakiplerinden bile daha güzel...

Opelin en büyük hatası 4 yıl önceden bu kasayı piyasaya sürmesidir, hiç bir rakibi onun kadar sağlam,sportif ve yakışıklı durmuyor.

TR de geçen yıl hb sınıfında 11 bin sattı, 2. ve 3. olan rakipleri ise 4 er bin. Türk halkı yeni kasa astrayı tuttu. şikayetler ise normaldir. ŞU ana kadar yeni kasa astra ülkemizde 40 bin e yakın sattı. 100 tane yeni kasa astra şikayeti yok, var desek 40 binde 100 yani % 0.25 yani 1000 de 2 buçuk. hikaye bunlar.

Benim astra cdti 23 bin kmde, 20 bin kmden sonra motor çok daha atak. araba de yol tutuş,direksiyon ve güven hissi mükemmel...

Avrupanın da en çok satan aracı, kendi sınıfında değil yalnızca tüm sınıflarda.

almanyada astra cosmo 1.6 22 bin euro iken auris 1.6 18 bin euro:: Toyoya siz sayım müşterilerini KAZIKLIYOR::

30 yaşının altında sedan C sınıfı bir araca binmek bence çok komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 28 Mart 2007; 11:09:35 >
    f/4 IS USM

• opel ve toyota kıyas kabul etmez yarbayım toyota derim ben herzaman opel e bındık 1 yıl vectra cd araba değil be evının önunden durdugundan cok serviste durdu 1 kullanmadan sattık ve hala görüyorumki şikayetvar.com da bu konuda liderlini kimseye brakmıcak heralde strateji olayı avrupada daha ucuz olması kazıklama olayı değil adam ordaki pazarını genişletmek için yapıodur

YOL tutar, direksiyonu mükemmel, yol rüzgarından etkilenmez, az yakar, sağlam.

Yapma yani, corollayı sanırım bmw mercedes ile karıştırdın.

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

opel ve toyota kıyas kabul etmez yarbayım toyota derim ben herzaman opel e bındık 1 yıl vectra cd araba değil be evının önunden durdugundan cok serviste durdu 1 kullanmadan sattık ve hala görüyorumki şikayetvar.com da bu konuda liderlini kimseye brakmıcak heralde strateji olayı avrupada daha ucuz olması kazıklama olayı değil adam ordaki pazarını genişletmek için yapıodur
    f/4 IS USM
  • madem satışlar o kadar önemli, avrupayla sınırlamasaydın kendini, dünyanın en çok satan aracını alsaydın.

dünyanın en çok satan arabası dediğin 2006 de değil, 2005 değil 1990 na kadar hiçi bir yıl dünyanın en çok satanı olmamış..

senin dediğin 1968 den beri en çok satan araba... yani adı aynı olan ama kasası farklı olan 8 ayrı arabanın toplam satışı...

ki kaldı ki auris , corolla hb değil...

senin kasa corolla hb ise hiç bir zaman dünyanın değil avrupanın değil TÜrkiyenin bile en çok satanı olmadı...

Satış önemli tabiki, bağenilirliği göstermesi adına...

auris 1.6 sol almanyada 19000 bin euro ( 43 milyar) iken yani astra 1.6 115 ps 22300 euro ( 39.5 milyar), siz toyota müşterilerine Toyota önce güven dedi, şimdi kazıklama derdinde...

quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

madem satışlar o kadar önemli, avrupayla sınırlamasaydın kendini, dünyanın en çok satan aracını alsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 28 Mart 2007; 14:20:43 >
    f/4 IS USM

• yapma bu kadar toyota komplexi. bu kaçıncı mesajın. bir ara toyotayı mercedese aldırıyordun, sonra iş bankasına gm i aldırmaya kalktın akıllanmadın.(bu arada gm ve daimler-crysler birleşme görüşmeleri yaptılar, açıklama yok ama sanırım anlaşamadılar.birleşmeye çalışmalarının sebebi tabiki toyota) cümlemde olmayan anlamlar çıkarıp coşma.

madem satışlar o kadar önemli, avrupayla sınırlamasaydın kendini, dünyanın en çok satan aracını alsaydın.

bende yarisi satıp symbol yada getz alsammı diye düşünüyorum. bu kadar insan beğeniyorsa kesin vardır bir numarası.

ayrıca opel astra kasa değiştirdikçe araba değiştiren bir adamın oğlu olarak, söyleyebilirimki. astra ve corollanın birbirlerine karşı farklı üstün yanları vardı ama astra'nın corolla'dan üstün yanlarının bence en önemlisi olan iç mekan estetiği konusunda auris epey öne geçmiş.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.