D

Yarbay
28 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Arkadasımda 2000 Model Clio 1.6 RXT var. Bu aracın polen filtresini değiştirmek istiyoruz. Yeri tam olarak nerede? Biz değiştirebilirmiyiz? Teşekkürler, Saygılar...
Bu gece saat 23.30-40 sıralarında olan bir kazayı az önce gördüm. Bakırköy sahilyolu, Yeşilyurt girişinde olmuş. Kazayı görmeden önce çok uzun bir kuyruk vardı. Karşı şerit trafiğe kapatılmıştı. Karşı şeritten ters yöne doğru arka arkaya 4-5 ambulans ilerledi. Sıkışıklık içerisinde bir virajı döndükten sonra acı manzarayla karşılaştım. Kaza bölgesinde yaklaşık 9-10 ambulans vardı. Siyah bir Peugeot 206 resmen yok olmuştu. Ön motor bölümüyle arka bagaj birleşmişti neredeyse. Çevrede kazaya karışan 1-2 araç daha vardı. Yerlerde yatan ölülere tek tek ceset torbası geçiriliyordu. Çevrede toplanan insanlar ve kazazedelerin 1-2 yakınları vardı. Onların feryatları içimi öyle kopardı ki..... Ömrüm boyunca o haykırışları, insanların o çaresizliklerini, cesedin birine ceset torbası geçirildiğini, o siyah 206'yı unutmayacağım. O kadar etkisindeyim ki, şu yazıları yazarken bile elim titriyor. Allah kimseye böyle dert vermesin....

Arkadaşlar, sizlere yalvarıyorum. Ne olur trafik kurallarına uyalım. Aşırı hız yapmayalım, emniyet kemerimizi takalım ve lütfen kurallara uyalım. Kendinizi düşünmüyorsanız bile geride bırakacağınız anne, baba, kardeş, eş ve çocuklarınızı düşünün. Kazasız belası sürüşler...
Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var. 2006-2007 model Focus TDCİ'ler trigeri kayış mı zincir mi? Kayış ise kac bin km'de bir değiştirmek gerekli? Teşekkürler, saygılar...
Arkadaşlar merhaba;

Bu gün araba bakmak için İstanbul'da bir Kia bayisine gittim. Ceratoları inceledim. Kafama takılan bir soru oldu. Satıcı arabanın özelliklerini sayarken ESP olduğunu söyledi ve lafı geçiştirdi. 1-2 dakika sonra ben tekrarladım ESP var mı diye. Var dedi. ESP var diye katalogda yazmıyor dedim. Evet yazmıyor ama var dedi. Peki aracın göstergelerinde ESP ibaresi var mı dedim. Hayır yok dedi. eeee nasıl anlayacağız ESP olup olmadığını diye bir soru sordum. Abi kullanırsan anlarsın dedi....

Bu olay bana çok saçma geldi. Hem katalogda yazmıyor hem de ESP olduğunu belirten bir düğme bir ibare yok araçta. Hem de bu aracın en boşundan en full modeline kadar bütün donanım seçeneklerinde ESP standarmış. Ben pek inanmadım ama sizlere sorayım dedim. ESP standart mı??

Ayrıca CRDİ Basıc donanımı için 29.000 YTL fiyat aldım. Nasıl fiyat sizce? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler...
Arkadaşlar şu aralar yeni bir araba almayı düşünüyoruz. Ford Focus Trend'de tercihlerimiz arasında. Yanlız merak ettiğim bir konu var. 2005-2007 Focus Trend TDCİ'ler 90 beygir mi yoksa 109 beygir mi? Teşekkürler, saygılar...
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşıma çok uygun bir araba bulduk. 2001 Avensis D-4 Sol Extra. Araç full. Ön çamurluk değişmiş, ön kapı boyanmış. Bunların dışındaki heryer orjinal. Çok düzgün bir araba. 84.000 Km'de. Metalik gümüş renginde. Otomatik vites, deri koltuk, sunroof donanımlı. Bu aracı almaya karar verdik ama yakıt sorunumuz var. LPG bu araca uyar mı? LPG'siz ne kadar yakar bu araç? Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar....
Arkadaşlar arabamın plakası vuruklardan dolayı iyice berbat hale geldi. Plaka orjinal çift mühürlü APP. Arka plaka sağlam ama ön plakayı yeniden bastırmak istiyorum. Tek korkum yeni plakayı normal basmalarıdır. Çünkü sadece ön plakayı bastıracağım. Normal basarlarsa ön normal, arka app olmaz. Yeni tek plakayı APP basarlar mı acaba?
Dün gece Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlamak için Bağdat Caddesi'ne gittim. Kutlamalar sırasında arabamın kornası bozuldu. Şu an hiç çalmıyor. Toyota'ya şikayet maili atmayı düşünüyorum, korna bozuldu diye. Sizin düşünceleriniz neler? Acaba korna garantiden değişir mi?
Arkadaşlar geçenlerde Mitsubishi bayisine gittim. L200 pick-up 4x2 otomatik vitesi inceledim ve çok beğendim. Araçları değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Görüşleriniz neler? Teşekkürler...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.234
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.262 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.