Şimdi Ara

Yeni nesil saç modeli (üsler uzun yanlar kısa) olanınız varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu erkek artık bu saç stilini yapmaya başladı ve bazıları da bununla birlikte sakal bırakmaya başladı sizce güzel duruyor mu? Bu tarz saç stili olan varsa ss ile örneklendirebilir

EDİT:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 5 Ocak 2016; 0:49:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üstleri Uzun, Yanları Kısa Saç Modeli: Erkekler İçin Trend Bir Seçim

Üstleri uzun, yanları kısa saç modeli, erkekler arasında giderek popülerlik kazanan trend bir saç modelidir. Bu model, çeşitli yüz şekillerine ve saç türlerine uyum sağlamasıyla bilinir.

Bu saç modeli, yanların tamamen traşlı veya çok kısa kesilmesi, üstlerin ise uzun bırakılmasıyla elde edilir. Üstler genellikle tepeden arkaya doğru uzatılır ve şekillendirilebilir.

Yanları Kısa, Üstleri Uzun Saç Modelinin Faydaları

• Çok yönlülük: Bu saç modeli, resmi etkinliklerden spor salonuna kadar çeşitli ortamlara uygundur.
    • Bakım kolaylığı: Yanları kısa olduğu için bakım işlemi nispeten kolaydır.
    • Yüzü çerçeveleme: Üstteki uzun saçlar yüzü çerçeveler ve belirginleştirir.
    • Farklı stiller: Üstteki uzun saçlar, geriye taranmış, yanlara ayrılmış veya ortadan ikiye ayrılmış gibi çeşitli şekillerde şekillendirilebilir.
    • Çoğu yüz şekline uygunluk: Yanları kısa, üstleri uzun saç modeli, oval, yuvarlak ve kare yüz şekillerine yakışır.

Popüler Yanlar Kısa Üstleri Uzun Saç Modelleri

• Yanlar 0 Saç Modeli: Yanları tamamen traşlıdır ve üstler uzun bırakılmıştır.
    • Yanları Kısa Üstleri Uzun Pompadour: Yanlar kısa kesilmiş, üstler öne doğru şekillendirilmiştir.
    • Yanları Kısa Üstleri Uzun Quiff: Yanlar kısa kesilmiş, üstler öne ve yukarı doğru şekillendirilmiştir.
    • Yanları Kısa Üstleri Uzun Slick Back: Yanlar kısa kesilmiş, üstler geriye taranmıştır.

Sonuç

Yanları kısa üstleri uzun saç modeli, erkekler için trend bir saç modelidir. Çok yönlülüğü, bakım kolaylığı ve farklı yüz şekillerine uygunluğu ile bilinir. Bu saç modeli, resmi ortamlardan gündelik etkinliklere kadar çeşitli ortamlarda şık ve modern bir görünüm sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başka ne yapabiliriz?
  • Olum ne dedigini anlamadım ki. Hele bi örnek atda görek

Ediy:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Sabbath -- 5 Ocak 2016; 0:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yanları kısalt önler uzun kalsın deyince berber böyle yapıyor, aslında çevremdeki çoğu kişinin saç stili böyle. Saçlarım inince çok kötü gözüküyor mecburen böyle takılıyorum.

• Yanları uzun üstü kısa mı yapalım istiyorsun?

• Şuan ki gençlerin yakalandığı vahim bir hastalık bu biri yaptı diye herkes illa aynısını yapacak. Biraz özgün olun kendiniz olun. Kendi modanızı kendiniz yaratın

• Bende dediğin şekilde kestiriyorum saçları normale göre daha iyi duruyor
    Not: 4 s in kamerası ile anca bu kadar oluyor şimdiden kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlastisafeeder -- 5 Ocak 2016; 0:41:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Numara mı, Uzun saç mı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafiften tipim nasil Ss'li kokusu aliyorum

• yıllardır yanlar 1 arka taraf amerikan gibi üstlerde dikelicek kadar olucak seviyede en kısa şekilde yaptırıyorum
    üstteki fırçalar gibi gözükmüyor
  • Herkeste bu sac var biktim artik görmekten

• Ss olmadan konu acmamaliydin.

• Demek istediğim
  • 2 numara saç + kirli sakal üstüne tanımam. Saç düzeltme derdin yok, kurutma, bakım derdin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

2 numara saç + kirli sakal üstüne tanımam. Saç düzeltme derdin yok, kurutma, bakım derdin yok.

Aynen hocam, 3 numara saç + kirli sakalimla mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

Demek istediğim

Bi ara böyle yapmaya niyetlendim sonra bende böyle durmaz diyip vazgeçtim

• Aslında tarzdan öte çok mantıklı bu stil. Yanlar kabarmayınca rahatsizda etmiyo hemde uzun saç oluyo. Genelde bku çıkan şeylerden nefret ederim ama benim de saçım bu şekilde.

• Bu kadar kasmayın berber zaten kafasına göre bi şekil çıkaracak dua edin moda olsun :-)

• o saçın sürekli öyle durması çok zor. her sabah 25-30 dk uğraştırıyor. dışarı çıkınca da 3-4 saatte kabarıyor, dağılıyor ve yanlara düşüyor.
  • Barzo detected

• Benim üst taraf balık sırtı örgülü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.