|
Arkadaşlar size bu işin bugunu anlatıyorum. Yurt dışı telefonlar muhtemelen 11 bin civarı olacak. 2 tane iphone pro max alıyorsunuz. 22 bin veriyorsunuz. E burada 18? Diyenler olacak durun hele. 2 tane aldık. 3 fazla vermiş gibi göründük. Şimdi çift hat var bunlarda. 1 hat 4 ay sonra kapanır 2 hatta takıyorsunuz. 2 hatta kapandı toplam 8 ay kullandınız. Ee bitti mi? Kayıt gerekli mi? Hayır değil. 4 ay bekleyeceksiniz sıfırlanacak. Her sene sıfırlanır. Diğer ikinci telefona geçeceksiniz. 4 ay kullandığınızda zaten diğer telefon açılmış olacak. Olur da eliniz bollaşır, paranız olur yani, yurt dışı yapıp, kıbrıs bile olur. Kayıt yaptırırsınız birine. Hem 2 farklı renk alırsınız. Uluslar arası 1 yıl garantili zaten. Eskisi gibi pek arıza yapmıyor iphone. Ben kullanıyorum bu şekilde. Sıfırlanacağından emin misin? Arkadaşlar farz edin ki siz turistsiniz. 2 sene üst üstte aynı telefonla geldiniz. İkinci geldiğinizde kullanamayacak mısınız telefonu? 2 bin kayıt parası mı vereceksiniz? Çoğu kişi bilmez bu yöntemi.. Kendi fikrimdit.. Şu an param kısıtlı 1 tane alsam? O da olur tabi 8 ay süresinde bir yurt dışı yapıp gelmeniz gerekir ki pasaport ile 2'bin kayıt yaptırırsınız.. Yani size zaman kazandırıyor. Bu şekilde de 13 bine almış olursunuz. İlk hattı aktif ettikten sonra ikinci hatta kesinlikle saniyelik bile olsa hat takıp çıkarmayın. Onunda süresi başlar. Her sim yuvasının imei farklıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 15 Eylül 2021; 2:4:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı