Şimdi Ara

İSTENMEYEN NUMARAYA KAPALI GÖZÜKME...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
26.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istemediğim bir numara beni aradığında telefonun kapalı gözükmesi yani ulaşamasını sağlayacak bir program var mı ?
    ancak arayan kişi bunu anlamayacak yani telefon kapalı çekmiyor olarak anlaması gerek...

Bir Numaraya Kapalı Gözükme: Kişiye Özel Telefonu Kapalı Gösterme

Günümüzde, istenmeyen aramalar, özel hayatınıza müdahale edebilen büyük bir sorundur. Neyse ki, bu sorunu çözmek için bazı yöntemler mevcuttur.

Telefonunuzu sadece bir numaraya kapalı gösterme özelliği, belirli bir numaradan gelen aramaları engellemenize olanak tanır. Bu sayede istenmeyen aramalardan kaçınabilir, kişiye özel telefonu kapalı gösterme özelliği sayesinde de sadece belirlediğiniz numaraya kapalı gözükürsünüz.

Bu özelliği kullanmak için telefonunuzun ayarlarına gitmeniz gerekir. Ardından, telefonu kapalı gösterme seçeneğini bulun ve engellemek istediğiniz numarayı ekleyin. Bazı telefonlarda, bazı numaralara kapalı gözükme özelliği de bulunabilir. Bu özellik sayesinde, belirlediğiniz birden fazla numaradan gelen aramaları engelleyebilirsiniz.

Bir numaraya telefonu kapalı gösterme özelliği, istenmeyen aramaları filtrelemek için kullanışlı bir yöntemdir. Böylece, mahremiyetinizi koruyabilir ve telefon aramalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cihaz jb ise iblacklist diye program var ama onu yukledigin zaman kapali degilde mesgul olarak gosteriyor numarallara
    REFERANSLARIMI PROFİLİMDEN GÖREBİLİRSİNİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

iblack yükledim ancak dediğim gibi sadece meşgul olarak gözüküyor , benim istediğimkarşı tarafa kapalı gözükmesi

oyle bir sey mumkun degil ama boyle yapa bilirsin telefonu baska bir kapali bir numaraya yonlendir ama yalniz cihazin mesgulde oldugu zaman yonlensin iblacklist mesgule aldigi zaman otomatik kapali bir numaraya yonlenir ve kapali olarak gozukur cihaz bunun bir dezavantaji var oda seni her araginda mesgule atarsan ve ya mesgulde olursan o zamanda her kese boyle kapali olarak gozukur cihazin ve ya operatorunu ara onlarla konus

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

iblack yükledim ancak dediğim gibi sadece meşgul olarak gözüküyor , benim istediğimkarşı tarafa kapalı gözükmesi

oyle bir sey mumkun degil ama boyle yapa bilirsin telefonu baska bir kapali bir numaraya yonlendir ama yalniz cihazin mesgulde oldugu zaman yonlensin iblacklist mesgule aldigi zaman otomatik kapali bir numaraya yonlenir ve kapali olarak gozukur cihaz bunun bir dezavantaji var oda seni her araginda mesgule atarsan ve ya mesgulde olursan o zamanda her kese boyle kapali olarak gozukur cihazin ve ya operatorunu ara onlarla konus

çok tşk ederim , evet dediğiniz gibi olabilir ancak....fakat şöyle birşey oldu birde ; iblacklist yükledim fakat programı aktif hale getirdiğimde telefon acayip ağırlaşıyor hatta springboardda takılmalar yaşıyorum sb settingste bu program çalışıyor gözükmüyor 55 mb boşta belleğim var ancak takılıyor ...

• bende hic takilma falan olmuyor model ne? bende ip4

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.