Şimdi Ara

Yeni kış lastiği aldım Kartepeye çıkabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önden çekiş suv aracım var linkte olan tekerleri taktırdım sizce kartepeye gidebilir mi
    www.continental-lastikleri.com.tr
    ContiWinterContact™ TS 830 P
    https://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/lastikler/contiwintercontact-ts-830-p

• Hocam millet unıoyla cıkıyor, sıkıntı yasamazsın
  • Çok iyi lastik hayırlı olsun
  • Çıkarsınız hocam millet yaz lastiği ile çıkıyor, yalnızca yanınızda zincir de bulundurun. Zaten yollar açıktır orada sürekli tuzlama falan yapıldığı için, zinciri parktan çıkarken sorun olursa diye söyledim.
  • Geçen hafta gittik yaz lastiği ile yollar açıktı. Yeni kar yağdıysa bazı dik rampalarda sıkıntı olabilir ama etrafta yolda kalanları kurtaran çekiciler filan vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Geçen hafta gittik yaz lastiği ile yollar açıktı. Yeni kar yağdıysa bazı dik rampalarda sıkıntı olabilir ama etrafta yolda kalanları kurtaran çekiciler filan vardır.
    Kartepeye giderken yollar tuzlanıyor mu bakımlı bir yer mi yani
  • Seat Ibiza aracımda kullanmıştım doğunun soğuğunda beni illallah ettirmişti bu lastik .

Şimdi nokian var rahat kafam. Continental yazlık olarak iyi lastikleri var ama kışlıklarıni ben beğenmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    2 kış lastiği yeter mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşamdan beri kar yağıyor ama yolların açık olma ihtimali yüksektir temizliyorlardır birde suriyeliden araptan geçinilmiyor haberin olsun
  • Anayoldan yani maşukiye üstünden giderseniz ve çok kar yağmıyorsa sorun yaşamazsınız.
  • Yollar açıktır sorunsuz cikabilirsniz
  • Her türlü cikarsiniz
  • Tesekkür ederim arkadaslar
  • Hatta bugün bile çıkmayı düşündüm genel olarak açıktır
  • tabiki çıkarsınız. ben mitsubishi asx ile nokian wr d4 kış lastiğiyle tekirdağ uçmakdere'ye çıktım. kar ve buzlu hava koşullarında. hiç bir sorun olmadı. zincir takma ihtiyacım bile olmadı...
  • kartepenin yolu uludağ ve kartalkayanın yolundan bile daha kötü. yolda rampa viraj yerlerde buzlanmalar olabiliyor. simsarlar parayla zincir takıyorlar. takabilecekseniz yanınıza mutlaka zincir alın. öyle kar lastiği aldım ben demekle çıkmanız bir faciaya dönüşebilir.
  • Hocam cok rahat cikarsin. sabit hizla cikmaya calis. Inerkende olabildigince fren yapacak duruma sokmamaya calis kendini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.