|
Bildirim

|
Berbat
|
|
Merhaba,
Bu aracın ICE karşılığı SantaFE değil, Palisade'dır, gövde boyutları Palisade'a yakındır, SantaFE'nin karşılığı İoniq 7 olabilir, Tucson'un karşılığı da İoniq 5 olabilir. Bu arada kasa ve iç mekan güzel ilk çıkış fiyatı KİA EV9'dan ucuz olabilir, büyük SUV'ler içinde güzel bir yer bulacağını düşünüyorum. |
|
Bayon XL olmuş bu. |
|
|
Gemi gibi arabalar. Artık yan ayna işininde sonu geldi gibi, gözlerimiz nasıl alışacak bakalım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 21 Kasım 2024; 10:55:22 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
garajli mustakil evi olanlar icin. yani turkiye icin degil. sehir icinde surulecek bir arac degil. |
|
Amerika ve Kanada için üretilmiş ve satılacak olan otomobil. Avrupa ve Türkiye piyasasında çok satacağını düşünmüyorum. |
|
|