Şimdi Ara

Yeni Hyundai i20'yi test ettik...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
62.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün Arda ile Eskişehir yolu Neziroğlunda yeni Hyundai i20 testi yaptık.

Aslında niyetim dizel versiyondu ama bayiide benzinli versiyon olduğu için benzinli otomatik testi yaptık.

- Araç donanım paketleri olarak çok zengin. Test aracı Tune paketindeydi ve bir üstteki Elite gerçekten bu sınıf için bir sürü özelliği standart barındırıyor.

Jump-Sense-Tune-Elite donanım paketlerinin son ikisinde ESP standart.

Hız sabitleme giriş dışındaki paketlerde standart.

- Çizgileri de diğer yeni Hyundailere benzemiş.

- Ebatlarıyla tam bir şehiriçi aracı.

- İçi gayet ferah sayılabilecek bir araç. Sunrooflu elite versiyonda araç içi daha da aydınlık olur muhtemelen.

- Yol sesi düşündüğümden daha fazla idi ama dayanılmayacak kadar kötü değil.

Ama i30'un aksine araçta Hankook değil continental vardı diye hatırlıyorum.

- Benzinli versiyonların rakibi daha fazla olduğundan fiyatlandırma daha da önemli hale geliyor.

Test ettiğimiz 1.4 benzinli Tune otomatik versiyonun liste fiyatı 40.290 TL

Diğer fiyatlar linkte mevcut:

http://hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241

Aracın fotoları:

Hep merak ettiğim bir poz:

Alet 100'le giderken yaklaşık 2500 devir çeviriyor.

4 ileri tam otomatik vites olduğunu hatırlatayım.

Arda kullanırken:

Bunlar da test sırasında çektiğimiz videolar:

Sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırız.

İyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 20 Mayıs 2012; 14:32:32 >

• Hiç ısınamadım şu arabaya.. En azından Corsa çakması imajı ön kısımdan alınmış. Kokpit dizaynını çok başarısız buluyorum. Ayrıca direksiyon öyle yapay bir his veriyor ki, sanki siz direksiyonu çevirirken tekerleklerle direksiyon arasında birşeyler kayboluyor.
  • Bana 100km için devir biraz fazla geldi... belki parçaların alışması olabilir...
    Eski i20 ile arasında kabinde ciddi değişiklik var mı? yoksa ön tampon, far ve arka stoplardan oluşan makyaj ama VW gibi yeni kasa diye mi tanıtılmış ?

Fiyatlar pahalı olmuş. sense modeli mode idi sanrım. pazarlıkla 32500e bırakıyorlardı. sense otm 37500tl ve dengi corsa enjoy otm 35bin TL, corsa'da sis farı var. yakıt tüketimleri aynı. üstüne bin tl verip esp eklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 18 Nisan 2013; 17:50:01 >
  • Haluk abi;

Lastikler dunlop (danlip :p) sp01 idi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski halini test etmiştim. Almak için gidip "bırak yaww" diyerek inmiştim.
    Ama bu olmuş...
  • Her tarafı ayrı bir çakma geldiydi bana.
  • Eskisine göre bu kasası çok güzel özellikle önden ama arka taraf biraz sönük kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni passat aldık.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir zamanlar 1.2 team modeline sahiptim, araç sorunlu gibiydi; bir türülü sabit 120 km hızla gitmeyi başaramıyordum, 10 saniye gitsem bir süre sonra 130 140 diye hızlanıyordu farkında olmadan. Radara girdim sayesinde zamanında. Sırf USB girişinden dolayı sevmiştim bu aracı. Devirli kullanımda Torosları tırmanırken TSI golf ile kapışmışlığım ve geçmişliğim vardır, tabi diğer aracın virajlara hızlı girmemesinden kaynaklanıyordu durum. Ama 1.2 motora göre fena olmayan bir performansı, ve makul bir tüketimi vardı.
  • Elinize sağlık reyizler. Süper inceleme i20 ye gelince çoğu marka modele çok zarar ettirecek bi araç
  • B sınıfı, 1.4 benzinli, full olmayan, 4 ileri otomatik araba 40 bin TL den fazla
  • Elinize sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.

Yalnız fiyatlandırma premium. Pardon, Hyundai'nin premium olduğunu unutmuşum?
  • Elinize sağlık.
  • Arka tasarıma ve iç mekana da biraz el atsalarmış keşke.
  • her yeni kasa ve makyajdan sonra vw fiyatı çekiyor bu adamlar. satış sırasında ilk 5 ten düştüler umurlarında değil galiba.
  • eski kasası bişeye benzemeyen bir araçtı.
  • Bu kasası olmuş gerçekten...

Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık.
  • O turuncu Mercedes E55 Amg dimi

Edit:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-neziroglu-exclusive-2006-e-55-amg-fullll-hatasiz-85608848/detay
    Evet öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RutkayErg -- 20 Mayıs 2012; 21:26:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatla zor
  • Acayip belki ama makyajsız halini yani dış görünşünü daha çok seviyodum ben. Donanım olarak gayet yeterli alt donanımlar bile. Hyundai fiyat olarak biraz çeki düzen verse gerçekten başarılı satış rakamlarına ulaşacaktır diye düşünüyorum.

Son günlerde hızınıza yetişemez olduk. Test için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 20 Mayıs 2012; 21:37:20 >
  • Aracın önünü Polo'ya çok benzettim nedense

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.