< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 14:28:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 14:28:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar Twitter'ı hallettim. Whatsap sohbet geçmişinin gelmemesine ne yapabilirim? |
|
M21 den whatsapp ın ayarlarına girin sohbet menüsünden yedeklemeye basın telefona yedeklesin telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü pc ye yedekleyin. yeni telefonunuza whatsapp ı kurun ama etkinleştirmeyin bir kere açın sadece yeni telefonu pc ye bağlayıp whatsapp klasörünü telefona kopyalayın değiştireyimmi diye sorarsa evet deyin. yeni telefondan numaranızı kurarark whatsapp ı etkinleştirin yedek buldum geri döneyim mi diye soracak evet deyin işlem bu kadar |
|
Onlar başka bir gezegende yaşıyorlar geçen facebook da bir kullanıcı android auto çalışıyor mu diye sormuş evet çalışıyor diye cevap vermişler :-) Ben denemediğim yöntemi yazmam üstad bizzat yaptığım için yazdım size |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eski telefondan yedekleme yaptınız dimi isterseniz teamviewer atın özelden yardımcı olmaya çalışayım |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 25 Kasım 2022; 11:31:28 > |
|
O yetkililer başka bir gezegende yaşıyorlar :-) |
|