Şimdi Ara

lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar huawei mate 10 lite kullanıcısıyım telefona Hard reset attım eski e postami istiyor fakat bilmiyorum bunu nasil çözebilirim acaba internetten araştırdım google o açıkları kapatmış hep lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lütfen Bu Cihazın Sahibinin Hesaplarından Birini Kullanarak Oturum Açın

Akıllı telefon, tablet veya farklı bir cihaza giriş yaparken, "Lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın" mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu mesaj, cihazın daha önce bir Google hesabıyla ilişkilendirildiğini ve cihazın sahibinin hesabına erişebilmek için oturum açmanın gerektiğini gösterir.

Çözüm:

Bu hatayı çözmek için şu adımları uygulayabilirsin:

• Cihazın sahibine başvur ve ondan oturum açmasını iste.
    • Cihazın kilidini açmak için alternatif bir yöntem kullanmayı dene (örneğin, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma).
    • Cihazı fabrika ayarlarına sıfırla. Ancak bu işlem tüm verilerini sileceğini unutma.

Farklı Cihazlar İçin Çözümler:

• Samsung Cihazları: Cihazın "Ayarlar" menüsüne git ve "Hesaplar ve yedekleme" bölümünü seç. Sonrasında "Hesaplar"ı seçerek cihaz sahibinin hesabından çıkış yapabilirsin.
    • Huawei Cihazları: Cihazın "Ayarlar" menüsüne git ve "Kullanıcılar ve hesaplar" bölümünü seç. Ardından "Kullanıcılar" sekmesini seçerek cihaz sahibinin hesabından çıkış yapabilirsin.
    • Tabletler: Tabletler için çözüm, kullandığın işletim sistemine bağlı olarak değişebilir. Genellikle "Ayarlar" menüsünde "Hesaplar" veya "Kullanıcılar" bölümü bulunur ve burada cihaz sahibinin hesabından çıkış yapabilirsin.

"Lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın" hatası, cihazın güvenliğini sağlamak için önemlidir. Bu mesajı görürsen, cihazın sahibinin hesabına erişmek için doğru adımları uyguladığından emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Up

• Lütfen biri cevaplasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökdenizn007

Lütfen biri cevaplasın

kullandığın mail adresini nasıl unuttun yahu frp bypass diye googledan ara bakalım.

• Hocam telefonu çok önceden aldım bi mail oluşturmuştum ondan sonra mail değişmiştim ben hatırlamıyorum o yüzden ne yazık ki

• Arkadaşlar sorunu çözdüm eğer bu problemle karşılaşan olursa yazsın bana yardımcı olayım

• Dönüş sağlayabilir misiniz acaba aynı sorun eski TLF numda var

• Gökdenizn007 G kullanıcısına yanıt

Help me

• Aynı konuda yardıma ihtiyacım var. Huawei p9 Lite 2017 telefonum için. İnternetteki ve youtubedeki yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor tüm açıklar kapatılmış.

• Gökdenizn007 G kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptın kardeşim?

• Mail adresi açıp, şifre ve hesap adını unutanlar bunların hepsi size müstahak beter olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CekoBjk C kullanıcısına yanıt

yapabildinizmi

• merhaba bu sorunu nasıl çözdünüz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147168663

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.