Şimdi Ara

Fabrika Ayarlarına Dönmüş Telefonu Eski Haline Nasıl Çevrilir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
24.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu yanlışlıkla fabrika ayarlarına çevirdim ve telefonda ki numaraların hepsi gitti zaten sim karta yedeklemeyi de unutmuştum, dahili kartın içine baktım yani görünürde hiçbir şey silinmemiş acaba diyorum da fabrika ayalarına dönmüş bir telefonu eski haline nasıl çevirebilirim yada telefon numaraları nasıl kurtarabilirim ???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fabrika Ayarlarına Dönmüş Telefonu Eski Haline Getirme

Telefonunu yanlışlıkla fabrika ayarlarına döndürdüğünde veya formatladığında, tüm verilerini kaybedersin. Neyse ki, çoğu durumda telefonu eski haline geri getirmek mümkündür.

Google Hesabını Kullanma:

• Telefonun bir Google hesabıyla senkronize edilmişse, fabrika ayarlarına döndükten sonra hesap bilgilerini girerek çoğunlukla kişilerini, uygulamalarını ve verilerini geri yükleyebilirsin.

Yedeklemelerden Geri Yükleme:

• Telefonunu daha önce yedeklediysen, bu yedeklemeyi kullanarak verilerini eski haline getirebilirsin. Bulut yedeklemeleri, iTunes veya Google Drive gibi harici hizmetler aracılığıyla yapılabilir.

Üçüncü Taraf Yazılımlar:

• Bazı üçüncü taraf yazılımlar, silinen verileri kurtarma konusunda uzmanlaşmıştır. Bu yazılımlar, telefonun dahili belleğini tarayarak fotoğraflar, mesajlar ve kişiler gibi veri türlerini geri yükleyebilir.

Veri Kurtarma Uzmanlarına Başvurma:

• Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, veri kurtarma konusunda uzmanlaşmış profesyonellere başvurabilirsin. Onlar, fiziksel olarak hasar görmüş telefonlardan bile verileri kurtarabilecek özel araçlar ve tekniklere sahiptir.

Önemli Notlar:

• Telefonunu fabrika ayarlarına döndürmeden önce her zaman bir yedek oluştur.
    • Telefonunun dahili belleğini biçimlendirmek, verilerin kalıcı olarak silinmesine neden olur, bu nedenle bu seçeneği yalnızca gerekliyse kullan.
    • Üçüncü taraf veri kurtarma yazılımları kullanırken dikkatli ol. Bazı yazılımlar kötü amaçlı yazılım içerebilir veya verilerine zarar verebilir.

Telefonunu eski haline getiremezsen, üreticiyle iletişime geçerek destek isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maalesef bir yolu yok. Ancak linux için data/file recovery programları varsa kurtarabilirsin.
  • Google hesabınıza yedeklememişmiydiniz telefon numaralarınızı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Google hesabınıza yedeklememişmiydiniz telefon numaralarınızı ?

belki yedeklemişimdir bilmiyorum da acaba yedeklemişsem nasıl geri getirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby3334

quote:

belki yedeklemişimdir bilmiyorum da acaba yedeklemişsem nasıl geri getirebilirim ?

google hesabını telefona tanıttıktan sonra telefona otomatik olarak gelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: frisby3334

quote:

google hesabını telefona tanıttıktan sonra telefona otomatik olarak gelmesi lazım

tabi sekronizasyonun açık olması lazım
  • sagolun arkadaşlar google hesabımda yedek varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.