< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni ehliyet alan biri istanbuldan bursaya araba getirebilir mi?
-
-
Ne derece iyi olduğunuza göre cevabı değişebilecek bir soru. İstanbul ve Kocaeli sonrası köprü ve izmir otobanı kullanılırsa oldukça kolay. Kendinize güveniniz olsa bu soruyu sormazdınız tahminimce, riske girmeyin derim.
_____________________________ İdarecilerin sağlayamadığı adalet, o beldeye Tanrı'nın adaletini davet eder. O gelince de kitaplara konu olursunuz. La Edri -
Ben sürerim diyorum babam süremezsin diyor ondan şüphe duydum kendimden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Osmangazi köprüsünden oldukça kolay olur gelmek.
_____________________________ -
Çıkma acemi çekemeyiz yolda.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Kolay değil. İstanbul - Osmangazi Köprüsü arası ve hatta devamı ülke içinde trafiğin en hızlı aktığı, ağır tonajlı araç trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan birisi.
Arabayı Avcılar’dan aldınız diyelim e5 üzerinden Osmangazi’ye ulaşmak başlı başına bir tecrübe gerektirir.
Risk almaya değecek bir zorunluluk yoksa bence bu topa girmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Siz herhalde annenizin karnında öğrendiniz sürmeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet herkes araç kullanacak diye bir şey yok.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Acemi birinin istanbulda araç kullanabileceğini sanmıyorum.
_____________________________ -
Sürücü kursu dışında kullanmadım demişsiniz. Kritik nokta bu. Bence şehirler arası bir sürüş için acele etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
önce yavaştan 5dk mesafelere gidip gel trafiği öğren
sonra sürersin
_____________________________ PSN: MMEntS7
Hayallerle yaşayanı gerçekler öper. -
Ehliyeti aldıktan sonra 2-3 kez şehirlerarası yolda ve otobanda kullandım halen rahat süremiyorum.Bence Kocaeli vs riskli yine de sen bilirsin ama dikkatliysen sürersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 19 Eylül 2023; 15:33:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gözün hep aynalarda olsun ve sağdan sağdan yavaş yavaş git sıkıntı olmaz. Osmangazi köprüsü güzergahını kullan dümdüz yol zaten bursaya kadar.
_____________________________ AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe -
Eğer illa ben yapacağım bu işi diyorsanız sizin ve de trafiktekilerin can-mal sağlığı için trafiğin daha az olduğu saatleri tercih etmeniz iyi olacaktır. İstanbul için öyle bir saat var mı emin değilim tabi.
_____________________________ İdarecilerin sağlayamadığı adalet, o beldeye Tanrı'nın adaletini davet eder. O gelince de kitaplara konu olursunuz. La Edri -
hocam 4 saat sürüşten bahsediyoruz. çok isterseniz bir tanıdık ile birlikte çıkılır ama sürmeyi bilmeyen birisi ile acemi olduğu bir arabada bu sürüş tehlikeli olur. haberlere konu olursunuz allah korusun. arabayı aldığı gün kaza yaptı vs diye.
hocam arabayı sürmeyi bilen birisi bile yeni aldığı arabada acemilik çekerken sizdeki bu cesareti gercekten taktir ettim. Bilmediğiniz bir yolda arabayı sürmeyi bilmezken navigasyona bakarak şehirlerarası istanbuldan bursaya gitmek de acaip cesaret ister...
not: ehliyeti nisan 2004 de aldım fazla arabayı sürmeyi bilmeden 5 kişi uno marka arabayla ankaradan izmire, ordan balıkesir ayvalığa gitmiştik... şimdi git 5 kişi unoyla dese otobüse atlarım. o ayrı mesele de senden fazla zır deli de var yani bil istedim :=)
_____________________________ Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11proFiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro -
yola çıktığında yaz o saatlerde dışarı çıkmayalım
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
yav ne bitmez çileymişsin sen.
günlerdir;
yok kaskosuydu
yok sigortasıydı
yok ehliyetiydi
yok plakasıydı
Ne bezdirdin arkadaş ya.
git araba kirala 1-2 gün sür öğren ne bilelim biz senin istanbuldan bursaya araba getirir misin getiremez misin
10 yıldır araba sürüyorum yeni araba aldığımda ben bile acemilik çekiyorum
sen hem ehliyeti yeni alacaksın hem tecrüben yok üstüne birde uzun yola çıkacaksın valla helal olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 19 Eylül 2023; 16:32:38 >_____________________________ - 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
- 2011 Mazda 3 1.6 impressive Otomatik (Mevcut araç)
- 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
- 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line | 2022 Egea 1.3 Easy Plus |
-
Uzun yol kolay
Trafikli yer ise daha zor değil mi?
_____________________________ Oo\SKYLINE/oO
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kolay değil. İstanbul - Osmangazi Köprüsü arası ve hatta devamı ülke içinde trafiğin en hızlı aktığı, ağır tonajlı araç trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan birisi.
Arabayı Avcılar’dan aldınız diyelim e5 üzerinden Osmangazi’ye ulaşmak başlı başına bir tecrübe gerektirir. Risk almaya değecek bir zorunluluk yoksa bence bu topa girmeyin |
|
Acemi birinin istanbulda araç kullanabileceğini sanmıyorum. |
|
yav ne bitmez çileymişsin sen. günlerdir; yok kaskosuydu yok sigortasıydı yok ehliyetiydi yok plakasıydı Ne bezdirdin arkadaş ya. git araba kirala 1-2 gün sür öğren ne bilelim biz senin istanbuldan bursaya araba getirir misin getiremez misin 10 yıldır araba sürüyorum yeni araba aldığımda ben bile acemilik çekiyorum sen hem ehliyeti yeni alacaksın hem tecrüben yok üstüne birde uzun yola çıkacaksın valla helal olsun. |
Benzer içerikler
- arabanın altından takır tukur ses gelmesi
- çin malı sandık motor alınır mı
- 1.4 cvvt motor yorumları
- motor yağ kaçağı masrafı
- toyota corolla 1.4 d-4d motor ömrü
- jaecoo 8 türkiye ne zaman gelecek
- kia ev3 batarya tipi
- yeni opel astra
- toyota c-hr 2026 fiyat
- lynk & co türkiye fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt