< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Arabaya mutlaka kapora verin karar verince kapora vermezse başkası gelip o aracı alabilir alır da.(ben aldım ) ilk mtv bayi öder ama siz yine anlaşmadan söyleyin sonra sıkıntı çıkmasın ilk mtv aracı aldığınız bayi ödemek zorunda.Sigorta ve kasko size ait. Ben sigortayı kendi sigortacıma kaskoyu aldığım bayiye yaptırmıştım. 2.Adım. Araç tesliminden 3-4 gün önce paranın yatırmanızı talep eder.Araç bayide hazırsa hemen 1-2 gün içersinde parayı yatırırsınız eğer araç gelecekse gelince banka hesabına yatırmalısınız. 3.Adım vekalet vermeniz gerekir.Vekalet de bir çok kişi gözükür önemli değil dikkat etmeniz gereken şey vekaleti süreli vermeniz.Ben araç geldikten sonra 2 haftalık vekalet vermiştim.1 Hafta rahat yetiyor normalde. Aracı sizin üzerine alıp teslimat günü evraklarınızı (Vekalet,Plaka ödemesi Dekontu,MTV makbuzu,ötv Ödemsi vb) geri veriyorlar.Aracı teslim alıp gidiyorsunuz plaka vs herşey onlar halletmiş oluyor zaten. Ben çinden boya ölçer almıştım araç tesliminde boya kontrolü yapıyorum.Nadir de olsa fabrikadan ek boyalı gelebiliyor araç. Satış temsilcisi ile sohbet etmiştik herhangi hatadan dolayı fabrikada 3 kereye kadar araç tekrar boyanabilir diyor problem değil diyor ama satarken bunu anlatamazsın.Araç boyalı gözüküyor sonra |
Sıfır Araç Alımında Prosedür
Bir bayiden sıfır araç almak, önemli bir yatırımdır ve süreci dikkatli bir şekilde anlamak gerekir. İşte sıfır araç alırken izleyebileceğiniz adım adım bir prosedür:
1. Bütçeni Belirle: * Bir araç satın almadan önce, bütçeni belirlemelisin. Aracın fiyatı, vergiler, sigorta ve bakım maliyetlerini dikkate al.
2. İhtiyaçlarını Tespit Et: * Ne tür bir araca ihtiyacın olduğunu belirle. Boyut, yakıt türü, güvenlik özellikleri ve diğer faktörleri düşün.
3. Araştırma Yap: * Potansiyel araçları araştır. İncelemelere, karşılaştırmalara ve kullanıcı yorumlarına bak. Çeşitli bayiileri ziyaret edip araçları yerinde görebilirsin.
4. Fiyat Al: * Beğendiğin araçlar için farklı bayilerden fiyat al. İndirim ve özel promosyonları sormayı unutma.
5. Kredi Ön Onayı Al: * Bir araç kredisi için ön onay alırsan, satın alma işlemi sırasında pazarlık gücün artar. Bir bankaya veya kredi birliğine başvurabilirsin.
6. Satış Sözleşmesi İmzala: * Bir araç seçtikten sonra, satış sözleşmesini imzalayacaksın. Sözleşmeyi dikkatlice oku ve tüm şartları anladığından emin ol.
7. Ödeme Yap: * Sözleşmenizde ödeme planın belirtilmelidir. Nakit, çek veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsin.
8. Aracını Teslim Al: * Ödeme yapıldıktan sonra, aracını bayiden teslim alabilirsin. Bu aşamada, aracın özelliklerini ve bakım programını incelemen önemlidir.
9. Kayıt ve Sigorta: * Aracını kayıt ettirip sigortalattırman gerekir. Bayi bu işlemlere yardımcı olabilir veya kendin halledebilirsin.
Bu prosedürü izleyerek, güvenli ve bilgili bir şekilde sıfır araç satın alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 13 Nisan 2019; 12:47:56 > |
|
|
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 13 Nisan 2019; 14:15:21 > |
|
|
2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE. 2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ. *Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. |
|
|
|
|
|
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
Arkadaşlar güncel 2023 Aralık ya da 2024 Ocak'ta bu işlemler toplam ne kadar tutar tahmini? |
|