Şimdi Ara

Yeni Citroen e-C3 ve C3 Aircross Türkiye fiyatları açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
12
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

Zincirli onlar.

136 hp olan hybridle beraber 145 hp olanlar...

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • paramedik86 P kullanıcısına yanıt

Selamlar.HAyırlı olsun .Bende aracı aldım fakat daha teslim olmadı.Hiç 90 100 km hızlarda menzil test etme şansınız oldu mu acaba ?Yada şehiriçinde menzili nasıl oldu acaba.

Siz hangi bayiden aldınız acaba? Ümraniye Can bayisi hala Temmuz ortası gibi diyor teslimat için...

• Dostlar ilk izlenimlerimi paylaşıyorum. %100 dolu teslim aldığım aracımı 220 km de %26 seviyesinde trugo da şarja taktım 40 dk da %89 oldu. 370 tl ödedim. bu kullanım yarı sıkışık yarı boş yolda yapıldı. ara ara yokuşlarda zorladım. klima açık ve 4 kişi gezdim ayrıca 120 km hızlara ulaştığımda oldu.
    Koltuklar çok konforlu. iç mekan ferah. uçan halı hissiyatını hissediyorsunuz. yüksek ve cipe biniyormuş gibi hissediyorsunuz. ses sistemi çok tatminkar. car play ekran çok hızlı tepki veriyor. yol tutuşundan hâlâ emin olamadım ama çok iyi değil gibi. kıyamadığım için zorlamamış da olabilirim:)

• Yokuşta falan torklanma inanılmaz. ışıkta kalkışta herkes arkanızda kalıyor. süspansiyonlarda güzel. arka kabin çok huzurlu. çocuklar hiç midemiz bulanmadı diye bayram ediyorlar 😂 direksiyon yumuşacık. manevra turu çok tatmin edici. şerit takip far sensörü kusursuz. hız sabitleme adaptif değil. farlar ledler efsane.

• C3 aircross elektrikli bence su anda gerek yeni bir kasa olmasi gerekse fiyati ile oldukca rekabetci bir arac.. Herkes aracim motorunum verimsiz olmasini elestirdi ama 1.250 tl olan bir bsuv ve donanimi da hic fena degil bence secenek olarak dusunulmeli.. E2008 i de 1.400 tl konusuyorlarmis bu gunlerde.. Stellantis elektrikli compact pazarini ele gecirmek uzere..

• Bende dün mart 2024 te 0 aldığım dacia spring aracımı sattım. elektrikli c3 max paketini düşünüyorum. 1230₺ kredili fiyat aldım 150bin 0 Faiz. 100 bin kapora kalanı araç teslimi. Daha uygun fiyat alan oldu mu son zamanlarda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizde iki arkadaş mayıs sonunda sipariş vermiştik şu an araçların gelmesini bekliyoruz. Lansman fiyatindan başka bir fiyat vermiyorlar.iki araç opsiyonlar dahil 1170 nakit fiyat olarak sözde anlaştık.Araçlar gelince bakacağız fiyatda bir değişiklik olacakmı.Şaseler belli oldu ay sonu teslim olur dediler.

Opsiyonlarda yarı yarıya destek oldular o kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam spring’i kaça sattınız? zor oldumu satması? ikinci eli çok kötü elektrikli araçların gibi laflar dolaşıyor. tecrübenizi paylaşır mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Elazığdan aldım aslında araç lansmanın ertesi günü bayideydi satışını aldık fakat şehir dışındayım gidip alamadım

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Herkese selam, aranızda c3 aircross'un elektriklisini alan oldu mu? verimlilik ve menzil durumu nasıldır?

Bir de fiyat teklifi alan varsa paylaşabilir mi? kredili ya da kredisiz olarak bayiler en son kaça bırakıyorlar?

hayırlı olsun. yeni alacağınız aracınıza en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Sizinle sanki spring konusunda da paylaşımımız olmuştu sanırım :) hakınızda hayırlısı olsun

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • C3 aircross bakanlari destekliyorum.. Aracin menzilini ve verimliligini cok dikkate almayin.. Sehir ici kullanimi icin ideal bir arac bu.. Tasarimi guncel ve bence olumsuz bir tarafi yok. 1.290 TL verilir bu araca.. Sadece e2008 ile bir karsilastirma yapin ama ben 1.300 TL fiyati gecmek istemiyorum diyorsaniz bu kadar kasli bir Bsuv icin olumsuz bir sey soylemem ben. Ozellikle uzun yillar kullanmak icin ideal 0 km bir arac alacaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 19 Haziran 2025; 16:42:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.