|
Yeni Citroen e-C3 ve C3 Aircross Türkiye fiyatları açıklandı (2. sayfa)
-
-
Burada atlanan çok önemli bir konu daha var. O da motor gücünden kaynaklı aracın MTV'si. Yıllık 2400 civarı bir MTV'si var. Resmen bedava.
Tam evin ikinci aracı olmuş. Hele şarj imkanın varsa. Al bunu, şehir içi sessiz sessiz gez. Bütün işlerini görür. Bataryası da LFP. 3 günde mi bitiyor, bir haftada mı bitiyor farketmez, tak şarja fulle fulle gez.
Ama şehirler arası baya üzecek bir araç olmuş.
_____________________________ -
Hyundai yaptığı adiligi citröen yapmamış ve uygun fiyattan getirmiş umarım bu fiyat avantajını uzun süre kaybetmez piyasada çok satar gibi duruyor bu araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
120 nm torklu elektrikli araç nasıl oluyor abi çok düşük değil mi?
Kime göre neye göre bence hızı yetersiz . Dede işi olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BYD utansın işte böyle fiyat belirlenir. Alınır bu araç tebrik ederim.
-
-
Menzili çok düşük.Bu menzile bu paralar çok .Fransız yapımı at arabası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aslında araba her şeyiyle boş paketi bile şehir içi yeterli. Şehir dışı da ıkına ıkına gidersiniz hadi onu da geçtim ama 132 kms hız ne la? Şaka mı bu? Yani 170 falan yap 160 yap lan hadi anlarım ama 132 ne? Demek ki son hızla gitsen 200 km menzil olacak. Sadece bu olayından dolayı sakın bu araçla şehir dışına çıkarım otobana girerim falan demeyin.
-
O son hızlar neymiş öyle. Saçmalığın daniskası. Bolu tünelinden çıkınca aracı bırakayım desen o hıza çıkıyor zaten. Araç sollayayım desen evlerden ırak. 160 altı hız sınırlama güvenlik zaafı doğurur. Şu aracın bu özelliklerle daha konforlu ami olması dışında ne gibi bir artısı var? Alayım mı diyordum. Aman geç kardeşim ya. Togg desen dijital olaylar korkutuyor. Tesla desen araki bulasın. Demem o ki turbo benzin/dizel daha 5 yıl vazgeçilmez olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg'un aslında böyle bir arabaya ihtiyacı var. Adamlar piyasayı doğru okuyamıyor ki doğru işler yapsınlar. Togg alanlar araçtan çok şikayetçi. Yazılım, güncelleme, yedek parça, servis dolu sorunu var. Togg önce sorunlarını çözsün rakiplerinin çok gerisinde kaldı her konuda. Tek modelle sektörde tutunması çok zor rakiplerinin kaç tane modeli var Togg hangi biriyle nasıl rekabet edecek Togg'da boş işlerle uğraşacına şöyle bir araç üretseydi şimdiye piyasayı kasıp kavuruyordu Togg yetkililerinde bunu anlayacak kafa yok
-
tam bir çöp şehirdışı 320 tamamen imkansız 280 km yi görürsen öp başına koy
Fiyat çok iyi ama iç tasarım facia. Yeni direksiyonuda beğenmedim.
Evin ikinci arabası olarak çok mantıklı. Hanıma alacağım sanırım. Tek araç olsaydı bu menzil ile biraz sorun yaşatırdı. Ah bir de ısı pompası olsaydı peynir ekmek gibi satardı.
-
Fiyatlar olması gerektiği gibi iyi bence 3.5m uzunlukta ufakcık inster 500e için 1290-1320 fiyat isteniyor. Bu paralara A segmnet ufaklıklar alacağına gider 1250 ye B Suv alırsın. Veya sırf evden şarj etmek şehiriçi kullanmak için B hb Ec3 1100 e alınır.
Elektrikli araçların yaygınlaşması ekonomik araçlar ile mümkün herkes gidip 1.9m verip juniper model y alamaz ama ortalama bir aracı olan satıp bu tip ev araçlara yönelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 27 Mayıs 2025; 13:49:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dünyadaki herkesin kendisi ile aynı ihtiyaçlara, beklentilere sahip olduğunu sananların beğenmemesi gayet normal.
Bütün endüstri toplanıp; Egea parasını zor denkleştiren ama sabah akşam internette eşsiz fikirleri ile tüketicilere yön verdiğini sanan tipler bizden otomobilden ne bekliyor acaba diye düşünmüyor.
Adamlar şehir içi kullanım için eve ikinci/üçüncü arabayı alacaklara ya da, ilk arabasını alacak ama 2. elin derdi ile uğraşmak istemeyen düşük bütçeli müşteriye bir ürün yapmış, bunun için de Türkiye'deki rakiplerine göre gayet uygun bir fiyat ayarlayabilmişler. Memleketten dönerken bagajda turşu bidonu taşıyacak, güneşli havayı görünce kaynanası, görümcesi, eltisi, 8 çocuğu ile sahile akın edecek ya da oturduğu mahallede ağır abi gibi görünmek için nargilecinin birinden 200bin kilometrede aşiret kasa düşürmeye çalışanlar için başka seçenekler var.
Yıllardır, coupe arabaya "arkası dar" diye, E segment arabaya "çok yakıyor" diye, A/B segment arabaya "uzun yolda yorar" diye, pist arabasına "masraflı" diye... b.k atanların zırıltılarını dinliyoruz zaten daha çok dinleriz.
Bütün dünya sizi düşünüp üreteceği şeyi yeter ki siz alın diye üretmiyor, bu kafa ile siz de daha çok ağlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 27 Mayıs 2025; 14:51:48 >_____________________________
-
Elektrikli versiyonlar yıllık bakıma girecek mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzun zamandır araba bakıyorum bu evin 2. Arabası olacak. Bu süreçte anladım ki her tür arabaya her çeşit eleştiri geliyor araba işi ne istediğinize bağlı bence ayrıca paranıza. Bende bilirim mesela mercedes alayım elektirikli falan ama bütçeme göre teknolojisi görünümü iç dış detaylar menzil ve ücret bana uydu 2. Elle uğraşmak istemiyordum. Çocukları okula götürücem haftasonu yazlığa giderim kahve içmeye ark ile sapanca vs. Merkezden 15 km uzakta oturan bizim için çok harika oldu yarın gidiyorum bayiye.
-
A0 Türkçe...
Zaten kimse bu araçları alın uzun yolculuklara çıkın demiyor ki. Evin ikinci arabası olmaya uygun araçlar.
_____________________________ "Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt