Şimdi Ara

Yeni Citroen e-C3 ve C3 Aircross Türkiye fiyatları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
12
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam haklısınız sadece otobanda 140 150 gitmek sollamak vs gerekebiliyor bazen. Babamın arabasını ödünç aldığımda veya araç kullandığıma otobanda o hızlara ulaşıyorum çünkü.

Ama giriş fiyatı o kadar cezbetti ki krediyle birlikte alabilirim sanırım. Kendimi ikna aşamasındayım şuan

• hız sınırına güncelleme gelmesi lazım bence en azından 150 km olmalı gerçi 135 km yapan videolar gördüm cogu insan şehirler arasında da 130la gidiyor. bataryası düşük bir 10 kw daha fazla olsaydı şehir için 500 şehirler arası 400 km verse çok çok iyi araç

2016 corsa kullanıyorum şehir içi 450 km yi göremiyorum bile haliyle minimum ayda 2000 TL yakıt avantajı olur bir corsa kullanıcısına.

İstanbuldaki birisi için bursaya kadar sorun yok ama mesela antalyaya izmire gidecekler için yolda 1 kere doldurması gerekir. buda normal yemek yerken tuvalet yaparken zaten baya dolmus olur. keşke dediğim gibi 44 kw değilde 54-60 arası olsaydı.

Bu süreçte bakalım diğer markalar 1 ile 1.2 arası başka elektrikli getirecekler mi ki bence getirecekler.

volvoda getirecek elektrikli aracını onunkinin menzini şehir için 500 şehirler arası 390 mış sanırım 1.8 milyona gelecek diyorlar oda çok iyi fiyat bence bir volvo için.

• Satın alan oldu mu eC3 ?

Ben sipariş verdim hocam. bu hafta alacaksın dedi bayi. Bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Çok teşekkür ederim hocam. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 aydır araba bakıyordum. Gerçekten insanlar birbirinden gaza gelerek fiyat artışları yaptılar. Şu durgun piyasada bile ne fiyatlarla karşılaştım. ödediğim ekspertiz paralarını saymıyorum bile. Yalanın biri bin para ayrıca. Gerçekten hem istiyordum hemde piyasa beni buraya itti. İnşallah sorunsuz binerim. Ara ara tecrübelerimi aktarırım.

Hocam adamın söylediğinin dışında bir şey çıkması durumunda ekspertiz ücretini araç sahibi öder... bunun raconu budur. siz nasıl durumlar yaşadınız?

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Hocam param yok, bende bilmiyordum. orası bana göre problem değil vs vs sayfayı kirletmiyim hiç :) Orda onu dövsem yine ödemeyecek ki 😡 Bir kaçını da telefonda bertaraf ettim :) Aslında 800 binlik arabaya 900 yazıp karşısındakini beklentiye sokuyor. Az yıka temizle dikkatini çekiyor. gidip bakıyorsun alakası yok. Ne diyim Allah ıslah etsin. En sevmediğim şey sanırım araba alıp satmak :(

Elektrikli 308'i 1.370.000'den satıyorlar şu an bütçeniz varsa inceleyin

• paramedik86 P kullanıcısına yanıt

Hangi bayi acaba? Bize Temmuz ortası gibi dedi Ümraniye Can servisi...

Sırf araba al-sat sevmediğim için aynı araçlara biniyorum.

İnsanlarla uğraşmaktan nefret ediyorum.

Aynı kafadasiniz benle

Hayırlı olsun arabanız.

• Arkadaşlar merhaba, aracı tesadüfen gördüm forumda, eşime araç bakıyordum, ilk arabası olacak, acemiliği de var yani, o yüzden 500-700 bandında otomatik micra, jazz, i20, getz gibi modeller vardı kafamda. Sonra malum kafadaki o klasik soru; bu araçlara 600-700 verene kadar acaba böyle bir araba mı alsak… 🙂 asıl düşüncem, ilk aracı olacağı için çizilsin kırılsın vs kafaya takılmadan kullansın şeklindeydi. Sizce yine o araçlara bakmaya mı devam etsem yoksa c3 gibi araç düşünmek mantıklı olur mu? Muhakkak benzer süreçlerden geçenleriniz vardır… teşekkür ederim

hocam kartal öztek’den aldım. civa gri tek renk seçtim. satış temsilcisi de çok yardımcı oldu. saat 16:00da aracımı teslim aldım. bayiiden ilk teslim alan benmişim 🤭 vızır vızır gezdik bugün. sizinde en kısa zamanda araçınıza kavuşmanızı diliyorum.

Eyw hocam çok teşekkür ederim. 0 ürün al desinler bana, en uygun nokta atışı ürünü bulup alayım. didik didik ederim. Lakin bu kullanılmış birşey olan 2nci el araç alımına alışamadım. 4 yıldır pejo 206’ya biniyordum. 2 yılı ne zaman satsam diye düşünerek geçti 😂 çünkü huyusunu suyunu biliyor ve vazgeçemiyordum canım arabamdan :) tabi birde araç ararken insan profilimizle yüzleşmek karın ağrısı :(

işte hocam bende sen gibi o bantta baktım. sonra sıkıntı çıkarmayacak bişi olsun diye (sanayi de ödenen rakamlar sebebiyle) az da modeli yeni olsun dedim. 850 oldu o rakam. derken aldık gitti. kullanımı aşırı rahat. direksiyon çok çok hafif. benimde eşimde öğrenmeye çalışıyor:)

Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin, ben de bir düşünüp değerlendireyim

Allah razı olsun hocam. Sizinde hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.