Şimdi Ara

Yeni Cep Aile Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz üzere Vodafone'un bir tarifesi var: Yeni Cep Aile Paketi
    Adresi burada:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-aile.php

Benim şöyle bir sorum olacak: Bu tarifeye geçmek için illa ki soyadlarının aynı olması mı gerekli? Ben faturalı Vodafona alıp her yöne 250 dakikalık tarifesine geçeceğim ve nişanlıma da ön ödemeli alıp bu tarifeyi kullandıracağım. Planım bu.

Bu durumda, 30 TL karşılığında (20 TL Cep Avantaj, 10 TL bu tarifenin otomatik yüklemesi) benim her yöne 250 dakikam olacak ve nişanlımla bedava görüşebileceğim. Doğru mudur?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Müşteri hizmetlerini arayarak nişanlınıza otomatik ödeme talimatı vermeniz yeterli zaten birçok kişi bu şekilde kullanıyor.
  • Soyad farketmiyor.Aynen böyle kullanıyoruz bizde :) faturasız olarak tek açık tarife yenicep1 var onu seçersini zaten.Evet aynı dediğiniz şekilde yararlanabilirsiniz.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. O halde ilk iş operatör değiştirip bu tarifeye geçmek. Her ay Turkcell'e 80 TL ödemekten bıkmıştım. Sağ olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR
    Cevaplarınız için teşekkürler. O halde ilk iş operatör değiştirip bu tarifeye geçmek. Her ay Turkcell'e 80 TL ödemekten bıkmıştım. Sağ olun

Yengeye de 20 liralık yap. Oda 250 dk konussun.
  • Olmazsa ona da öyle yapacağız artık. Vodafone bayağı hesaplı oldu.
  • Bu konuda da CeSiN'e bir teşekkür edeyim. Bilgilendirmesiyle 1 yıldır kız arkadışmla hiç bir dert tasa olmadan rahat rahat konuşuyoruz. Allah senden de Vodafone'dan da binlerce kez razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous
    Bu konuda da CeSiN'e bir teşekkür edeyim. Bilgilendirmesiyle 1 yıldır kız arkadışmla hiç bir dert tasa olmadan rahat rahat konuşuyoruz. Allah senden de Vodafone'dan da binlerce kez razı olsun.

Önemli değil hocam taş attıkta kolumuz mu yoruldu bildiğimizi paylaştık.Hakikaten bu cep aile paketi yüzünden vf nun hertürlü hatasını görmezden gelebilirim :) bizide çok rahatlattı ya.Evvelden 2 hatta ayda 150 kontör yüklerdik toplam 60 tl harcamamız vardı 2 hat için ve o bile yetmiyordu mecburen kısıyorduk dikkatli kullanıyorduk.Şimdi ise 2 hat için toplam harcamamız 50 tl eskiye oranla 10 lira azaldı hemde rahatça konuşabiliyoruz özellikle açınca illa uzun konuş derdide yok istersen 10 sn konuş kapat giden kontör derdi bitti,biz annemide ekledik şuan hem annemle hem kız arkadaşımla ücretsiz konuşuyorum daha ne isterim ki :) vodafone'a bir teşekkürde benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 8 Aralık 2010; 12:55:24 >

• Bildiğini sır gibi saklayanların bulunduğu toplumda, paylaşım görünce insanın hoşuna gidiyor. Myvodafone sorunları, güncel görüşme detayı sorunlarını artık görmezden geliyorum. Sınırsız konuşuyorum ya, gerisi boş. :) Yakın zamanda inşallah bizler de anamızı, babamızı ekleyecek kıvama geliriz. Anlarsınız ya.
  • Yeni cep aile paketi kullananlara veya kullanmak isteyenlere önemli iki bilgi...
    1.Grup kurucusu tarifesini cep aile paketine uygun tarifeler arasında bile değiştirirse (örneğin cep aile reisinden cep avantaj mini 250 dakikaya geçerse)
    grup dağılıyor.Grubu yeniden kurması gerekiyor...Grubu yeniden kurması içinde grubun dağıldığı tarihten itibaren 30 gün geçmesi gerekiyor...
    Aynı şekilde grup üyelerinden birisi tarifesini değiştirirse gruptan çıkıyor...
    Yukarıdaki örnek tarafımdan şahsen yaşanmıştır.........
    2.Yeni cep aile paketini vodafone müşteri hizmetlerindeki 100 müşteri temsilcisinden 99'u maalesef bilmiyor, öncelikle yeni cep aile paketini ne olduğunu anlatmanız gerekiyor, anlatınca da bir sonuç alamıyorsunuz, bayiye yönlendiriyorlar işlem için...İşlem yapmak grup kurmak isteyen arkadaşlar müşteri hizmetlerine mail atarak basitce işlem yaptırabilirler..Müşteri hizmetleri aynı gün içerisinde geri dönüş yapıyor, teyid alarak işlemi yapıyorlar ve geri dönen temsilciler yeni cep aile paketini biliyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Bu konuda da CeSiN'e bir teşekkür edeyim. Bilgilendirmesiyle 1 yıldır kız arkadışmla hiç bir dert tasa olmadan rahat rahat konuşuyoruz. Allah senden de Vodafone'dan da binlerce kez razı olsun.

Önemli değil hocam taş attıkta kolumuz mu yoruldu bildiğimizi paylaştık.Hakikaten bu cep aile paketi yüzünden vf nun hertürlü hatasını görmezden gelebilirim :) bizide çok rahatlattı ya.Evvelden 2 hatta ayda 150 kontör yüklerdik toplam 60 tl harcamamız vardı 2 hat için ve o bile yetmiyordu mecburen kısıyorduk dikkatli kullanıyorduk.Şimdi ise 2 hat için toplam harcamamız 50 tl eskiye oranla 10 lira azaldı hemde rahatça konuşabiliyoruz özellikle açınca illa uzun konuş derdide yok istersen 10 sn konuş kapat giden kontör derdi bitti,biz annemide ekledik şuan hem annemle hem kız arkadaşımla ücretsiz konuşuyorum daha ne isterim ki :) vodafone'a bir teşekkürde benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Yeni cep aile paketi kullananlara veya kullanmak isteyenlere önemli iki bilgi...
    1.Grup kurucusu tarifesini cep aile paketine uygun tarifeler arasında bile değiştirirse (örneğin cep aile reisinden cep avantaj mini 250 dakikaya geçerse)
    grup dağılıyor.Grubu yeniden kurması gerekiyor...Grubu yeniden kurması içinde grubun dağıldığı tarihten itibaren 30 gün geçmesi gerekiyor...
    2.Yeni cep aile paketini vodafone müşteri hizmetlerindeki 100 müşteri temsilcisinden 99'u maalesef bilmiyor, öncelikle yeni cep aile paketini ne olduğunu anlatmanız gerekiyor, anlatınca da bir sonuç alamıyorsunuz, bayiye yönlendiriyorlar işlem için...İşlem yapmak grup kurmak isteyen arkadaşlar müşteri hizmetlerine mail atarak basitce işlem yaptırabilirler..Müşteri hizmetleri aynı gün içerisinde geri dönüş yapıyor, teyid alarak işlemi yapıyorlar ve geri dönen temsilciler yeni cep aile paketini biliyorlar.

quote:

quote:

Evet hocam o tarife değişikliğinde grup dağılıyor bunu çok konuşmuştuk ana konuda,biz şöyle yapmıştık fatura kesiminden 1 gün önce kız arkadaşımın tarifesini mini heryöne+ yaptık fatura kesiminden sonraki günde tekrar grup kurdurduk hiçbir sorun çıkmadı.Ve evet müşteri temsilcilerine laf anlatmak ölüm ya kimisi illa cep aile reisi kullancan der kimisi eski cep aile tarifesiyle karıştırır :) kabus resmen iş yaptırmak, işimiz kalmadı artık onlarada aylardır kafamız rahat.

Şaka maka tam 1 yıl olmuş cep aile paketi çıkalı, bende 10 aralıkta geçmiştim ilk önce 4 ay ben faturalı olarak yararlandık sonra cep aile paketindeki sms avantajı bitince ve faturalıda ozaman sms paketleri yok diye kontörlüye dönmüştüm 1 ay öyle durduk sonra sms paketleri çıkarınca faturalıya vf bu sefer mayısta hatunu geçirdim faturalıya :) 7 aydırda o faturalı ben faturasız öyle kullanıyoruz toplamda 11 ay olmuştur cep aile paketinden yararlanalı fazlasıyla da memnunum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 8 Aralık 2010; 14:31:42 >

• CESİN aynı olayı yaptık artık akıllanmışlar kabul etmiyorlar...30'unda tarife değiştirdik, fatura kesildi ertesi gün aradık işlem yapmaya izin vermiyor sistemleri..internet sitesinde de belirtmişler...
    ■Faturalı hat kullanıcıları, 30 gün içerisinde en fazla bir Yeni Cep Aile Paketi grubu oluşturabilir.

Bizde grup kurucusunu değiştirerek sorunu çözdük...

quote:

quote:

Yeni cep aile paketi kullananlara veya kullanmak isteyenlere önemli iki bilgi...

quote:

quote:

Evet hocam o tarife değişikliğinde grup dağılıyor bunu çok konuşmuştuk ana konuda,biz şöyle yapmıştık fatura kesiminden 1 gün önce kız arkadaşımın tarifesini mini heryöne+ yaptık fatura kesiminden sonraki günde tekrar grup kurdurduk hiçbir sorun çıkmadı.Ve evet müşteri temsilcilerine laf anlatmak ölüm ya kimisi illa cep aile reisi kullancan der kimisi eski cep aile tarifesiyle karıştırır :) kabus resmen iş yaptırmak, işimiz kalmadı artık onlarada aylardır kafamız rahat.

Şaka maka tam 1 yıl olmuş cep aile paketi çıkalı, bende 10 aralıkta geçmiştim ilk önce 4 ay ben faturalı olarak yararlandık sonra cep aile paketindeki sms avantajı bitince ve faturalıda ozaman sms paketleri yok diye kontörlüye dönmüştüm 1 ay öyle durduk sonra sms paketleri çıkarınca faturalıya vf bu sefer mayısta hatunu geçirdim faturalıya :) 7 aydırda o faturalı ben faturasız öyle kullanıyoruz toplamda 11 ay olmuştur cep aile paketinden yararlanalı fazlasıyla da memnunum valla

• O cümle ozamanda vardı ama bence yorumu böyle olmamalı bana enazından saçma geliyor sonuçta 30 günde 1 kez grup oluşturmak demek grubun varlığından ziyade sıfırdan kurulmasıyla alakalıdır biz tekrardan mayıs ayında başlamıştık kullanmaya ağustosta mı ne 3 ay sonra yani bu tarife değişikliğini yaptık düz mantık kurunca 90 gün geçmiş ilk grup oluşturmasından itibaren.Artık sistemde mi ayar çektiler onu bilemicem o dönem bizde sorun olmadı sadece 2-3 gün gibi bir süre idare ettik okadar.Ama biz bayiden yapmıştık işlemi bilmiyorum bir alakası olabilir mi.
  • ona bakarsan en başta yeni cep aile paketine uygun bir tarifeye geçtiğin halde grubun dağılıyor en mantıksızı bu..

quote:

O cümle ozamanda vardı ama bence yorumu böyle olmamalı bana enazından saçma geliyor sonuçta 30 günde 1 kez grup oluşturmak demek grubun varlığından ziyade sıfırdan kurulmasıyla alakalıdır biz tekrardan mayıs ayında başlamıştık kullanmaya ağustosta mı ne 3 ay sonra yani bu tarife değişikliğini yaptık düz mantık kurunca 90 gün geçmiş ilk grup oluşturmasından itibaren.Artık sistemde mi ayar çektiler onu bilemicem o dönem bizde sorun olmadı sadece 2-3 gün gibi bir süre idare ettik okadar.Ama biz bayiden yapmıştık işlemi bilmiyorum bir alakası olabilir mi.
  • Siteden anlayabildiğim kadarıyla Kamu tarifelerinde olanlar ve Cep Avantaj Mini tarifesinde olanlar Baba veya diğer üyeler Yeni Cep Aile paketine üye olamıyorlar. Doğrumudur.. Yoksa bu durum sadece üyeler için geçerli Baba için geçerli değil mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 8 Aralık 2010; 15:30:33 >
  • quote:

ona bakarsan en başta yeni cep aile paketine uygun bir tarifeye geçtiğin halde grubun dağılıyor en mantıksızı bu..

quote:

O cümle ozamanda vardı ama bence yorumu böyle olmamalı bana enazından saçma geliyor sonuçta 30 günde 1 kez grup oluşturmak demek grubun varlığından ziyade sıfırdan kurulmasıyla alakalıdır biz tekrardan mayıs ayında başlamıştık kullanmaya ağustosta mı ne 3 ay sonra yani bu tarife değişikliğini yaptık düz mantık kurunca 90 gün geçmiş ilk grup oluşturmasından itibaren.Artık sistemde mi ayar çektiler onu bilemicem o dönem bizde sorun olmadı sadece 2-3 gün gibi bir süre idare ettik okadar.Ama biz bayiden yapmıştık işlemi bilmiyorum bir alakası olabilir mi.

evet ya bu durum çok saçma ve mantıksızca.

• Doğrudur. Bir kaç tane daha faturalı da dahil değil tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé
    Siteden anlayabildiğim kadarıyla Kamu tarifelerinde olanlar ve Cep Avantaj Mini tarifesinde olanlar Baba veya diğer üyeler Yeni Cep Aile paketine üye olamıyorlar. Doğrumudur.. Yoksa bu durum sadece üyeler için geçerli Baba için geçerli değil mi..

Orada yazan tarifelerle yararlanabilirsin sadece, orda yazmıyorsa ne grup lideri ne üyesi cep aile paketinden yararlanamaz.

sevimlican; valla orası öyle dedim ya biz ana konuda ağustosta bunu çok konuştuk ben mail atmıştım bana grup dağılmaz demişlerdi ozaman bu tarife yeni eklenmişti ya cep aile paketine cep avantaj miniheryöne+ ondan dedim herhalde daha sisteme oturmadı falan normal karşıladım.Acaba misal midiye yada heryöneye geçsekte grup dağılır mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 8 Aralık 2010; 15:36:42 >

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Baba dışındaki üyeler konusunu anladığımı düşünüyorum ama Baba kısmı çok netleşmedi. Aile tarifesi ve paketi ile daha önce pek ilgilenemediğim için sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın..

Baba'nın mecburen Cep Aile Reisi Tarifesi'nde olması gerekiyor. Bu bir tarife olduğuna göre de Baba nın ayrıca başka bir tarife de olması mümkün değil gibi. Bu durumda birinin Baba olarak ve kendisi için 20 TL ücret ödeyerek kendini feda etmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Baba dışındaki üyeler konusunu anladığımı düşünüyorum ama Baba kısmı çok netleşmedi. Aile tarifesi ve paketi ile daha önce pek ilgilenemediğim için sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın..

Baba'nın mecburen Cep Aile Reisi Tarifesi'nde olması gerekiyor. Bu bir tarife olduğuna göre de Baba nın ayrıca başka bir tarife de olması mümkün değil gibi. Bu durumda birinin Baba olarak ve kendisi için 20 TL ücret ödeyerek kendini feda etmesi gerekiyor.

Ben de eskiden öyle sanıyordum ama değilmiş. Mesela baba 35 TL'lik Cep Avantaj kullanıyorsa bile Cep Aile grubu olusturabiliyormuş. Cep Aile Reisi Tarifesi'nde olması gerekmiyor. Müşteri hizmetlerini araması yeter..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.