Şimdi Ara

Yeni Cep Aile Paketi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldaki bayiiler beni deli ediyor.
    istanbulda oturup sevgilisi ile yeni cep aile paketine geçen biri varmı ?,varsa hangi bayii bu tarifeye geçirdi söyleyebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myinterlude

istanbuldaki bayiiler beni deli ediyor.
    istanbulda oturup sevgilisi ile yeni cep aile paketine geçen biri varmı ?,varsa hangi bayii bu tarifeye geçirdi söyleyebilirmi.

Grup oluşturma şartlarını(yukarıda belirttim) sağlıyorsanız eğer 05424440542'yi arayın. "Yeni Cep Aile Grubu" kurmak istediğinizi belirtin. Bilen birine denk gelirseniz hemen, bilmeyen birine denk gelirseniz "sizi kısa bir süre hatta bekleterek"te olsa size yardımcı olmaya çalışacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExisTeeN -- 17 Aralık 2010; 2:31:07 >
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi birçok müşteri temsilcisi ve bayi vodafone shop bu konuda tam olarak bilgi sahibi değiller,size bu nedenle bir sorum olacak acaba sadece cep aile tarfesinden yararlansam vede sadece bu gruba iki kişi girsem ödeyeceğim ücret ne kadar olur ben gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla minimum iki kişi sadece 20 tl ye sınırsız konuşabiliyoruz ama vodafone shoptaki arkadaş ısrarla ödemem gereken ücretin 30 tl olduğunu savunuyor bilgilendirirseniz yada bu şekilde konuşan başka bi arkadaş ödediği ücreti yazarsa sevinirim.
  • Iki tane 20 lira cep avantaj a gecin aranızda sınırsız diger yonlere 250 dk konuşun. başka para yok. biriniz aileyi tanımlatacak o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım saaattir vodafone müşteri temsilcisiyle yaptığım konuşma sonrası cep avantaj mini + cep aile olduk iki hattın toplam maliyeti 35 tl gibi bir ücret olacakmış müşteri temsilcisinin söylediği bilgi dahilinde bu şekilde kullanan arkadaşlar acaba iki hattın toplam maliyeti kaç tl ye geliyor size bunu öğrenirsem çok sevinirim.söylendiği gibi 35 tl mi yoksa daha düşük bir ücretlemi konuşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamisay
    yarım saaattir vodafone müşteri temsilcisiyle yaptığım konuşma sonrası cep avantaj mini + cep aile olduk iki hattın toplam maliyeti 35 tl gibi bir ücret olacakmış müşteri temsilcisinin söylediği bilgi dahilinde bu şekilde kullanan arkadaşlar acaba iki hattın toplam maliyeti kaç tl ye geliyor size bunu öğrenirsem çok sevinirim.söylendiği gibi 35 tl mi yoksa daha düşük bir ücretlemi konuşacağım.

35 nasıl oluyor.
  • 20 tl sabit ücret 10 tl kotörlü hatta otomatik ödeme talimatı birde diğer kontörsüz hattın aktif kalması için 5 tl toplamda 35 tl gibi bir ücret çıkardılar anlamadım gitti adamlar şaka gibi ben cep avantajdan paketinden yararlanarak hattımı cep aile paketine dahil etmek istediğimi söylesemde adamlar tutturmuşlar ikisi birden olmuyor diye:D
  • quote:

20 tl sabit ücret 10 tl kotörlü hatta otomatik ödeme talimatı birde diğer kontörsüz hattın aktif kalması için 5 tl toplamda 35 tl gibi bir ücret çıkardılar anlamadım gitti adamlar şaka gibi ben cep avantajdan paketinden yararlanarak hattımı cep aile paketine dahil etmek istediğimi söylesemde adamlar tutturmuşlar ikisi birden olmuyor diye:D

5 lira ya gerek yok:) tamamdır hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

20 tl sabit ücret 10 tl kotörlü hatta otomatik ödeme talimatı birde diğer kontörsüz hattın aktif kalması için 5 tl toplamda 35 tl gibi bir ücret çıkardılar anlamadım gitti adamlar şaka gibi ben cep avantajdan paketinden yararlanarak hattımı cep aile paketine dahil etmek istediğimi söylesemde adamlar tutturmuşlar ikisi birden olmuyor diye:D

5 lira ya gerek yok:) tamamdır hayırlı olsun

desteğiniz için ben teşekkür ederim bende sonunda binbir güçlükle konuşmak istediğim şekli anlatmayı başarmış olmaktan çok mutluyum vodafone müşteri temsilcisine :))

• arakadaşlar Vodafone faturalı hattım var tarifesi heryöne 250 dk aile paketimiz var tarifemi bu gün 55 TL lik tarifeye değiştirmeye gittim vodafone bayii ne bana dedilerki tarfiye değiştirdiğin zaman bir daha aile paketi oluşturamssınız dediler yani vodafone şu anda aile paketi olayını kapattı dediler var mı böyle bişey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

arakadaşlar Vodafone faturalı hattım var tarifesi heryöne 250 dk aile paketimiz var tarifemi bu gün 55 TL lik tarifeye değiştirmeye gittim vodafone bayii ne bana dedilerki tarfiye değiştirdiğin zaman bir daha aile paketi oluşturamssınız dediler yani vodafone şu anda aile paketi olayını kapattı dediler var mı böyle bişey?

olabilirsin uydurmuşlar paketin iptal olur yeniden paket oluşrturursun müşteri hizmetlerini arayıp yaptırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

arakadaşlar Vodafone faturalı hattım var tarifesi heryöne 250 dk aile paketimiz var tarifemi bu gün 55 TL lik tarifeye değiştirmeye gittim vodafone bayii ne bana dedilerki tarfiye değiştirdiğin zaman bir daha aile paketi oluşturamssınız dediler yani vodafone şu anda aile paketi olayını kapattı dediler var mı böyle bişey?

İnternet sitesinde hala duruyor. Zaten Vodafone bayiilerinin pekçoğu bu kampanyadan habersiz. Hatta bu yüzden Çorum'da bir bayiiden azar bile yedim ben. Adama böyle birşey var diyorum, benden iyi mi bileceksin diye azarlıyor beni. Demek ki senden iyi biliyorum arkadaş. Sen yaptığın işi bilmiyorsan ben ne yapayım.
    Sanırım bu Vodafone'un suçu. Bir operatörün kampanyasından nasıl olurda bayii'si ve hatta müşteri hizmetleri temsilcisi bihaber olur anlamıyorum. Demek ki kampanya çıkarıyorlar ama çalışanlarını bilgilendirme ihtiyacı hissetmiyorlar.

• geçen gün şans gördüm vodafonun sitesinde hemen kız arkadaşımla beraber vodafona geçtik 1 senedir turkcelle tonla para veriyordum yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: theged

geçen gün şans gördüm vodafonun sitesinde hemen kız arkadaşımla beraber vodafona geçtik 1 senedir turkcelle tonla para veriyordum yazıklar olsun

şimdi de aveanın sitesinde şans gör:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/costuran_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.costuran

*

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/15lik_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.15lik

• cep aile daha iyi
  • ben yine de

ayda 9 liraya

tarife içi sınırsız

konuşabileceğini görsün istedim
  • Cep Aile de faturalı hatlardan Her Yöne Mini (15 TL), Genç Avantaj ve Kamu tarifelerinin faturasız hatlarda da Hesabını Bilen Tarifenin cep aile kapsamına alınamaması büyük dezavantaj. Hele faturasız hat çok çok sınırlı.

fusem in bahsettiği Coşturan Tarife yi ciddi olarak düşünüyorum. 4 hattımızla bu tarifeye geçebiliriz. Ama iş yerimin olduğu yerde ciddi kapsama sorunu var. Defalarca Avea ya bildirim yaptım. Önce telefonla aradılar 2 gün sonra da "sorununuz ilgili birimlerce araştırılıyor, tekrar bilgilendirileceksiniz" gibi bir sms le geri dönüşte yaptılar. Çözüm konusunda bir adım görürsem geçme işlemini başlatacağım. Coşturan ve 15 lik tarifeleri dışında vdfonda olduğu gibi bir de 20 TL lik her yöne 250 dk veren bir tarife ilave olsaymış çok daha iyi olacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 13 Mayıs 2011; 10:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

geçen gün şans gördüm vodafonun sitesinde hemen kız arkadaşımla beraber vodafona geçtik 1 senedir turkcelle tonla para veriyordum yazıklar olsun

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/costuran_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.costuran

*

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/15lik_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.15lik

Allaha yakın bana uzak olsun avea.

Karman çorman tarifeler var yok 3 ay 9 lira 5 ay 18 lira 10 ay 30 lira aveanın ne yapacağı belli olmaz.

Uzak dursun avea

• quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

*

Allaha yakın bana uzak olsun avea.

Karman çorman tarifeler var yok 3 ay 9 lira 5 ay 18 lira 10 ay 30 lira aveanın ne yapacağı belli olmaz.

Uzak dursun avea

hadi öyle olsun :)

• Arkadaslar bu tarifeye gecmek istiyorum ancak kimse bilmiyor. Ankara da bbu tarifeye gecenler. Hangi bayiden gectiklerini soylerse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.