Şimdi Ara

Yeni Cep Aile Paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Egé
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Baba dışındaki üyeler konusunu anladığımı düşünüyorum ama Baba kısmı çok netleşmedi. Aile tarifesi ve paketi ile daha önce pek ilgilenemediğim için sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın..

Baba'nın mecburen Cep Aile Reisi Tarifesi'nde olması gerekiyor. Bu bir tarife olduğuna göre de Baba nın ayrıca başka bir tarife de olması mümkün değil gibi. Bu durumda birinin Baba olarak ve kendisi için 20 TL ücret ödeyerek kendini feda etmesi gerekiyor.

Baba rolü sadece eğer faturasız hat varsa ona talimat vermekle hükümlü onun dışında baba yada üye olmasının hiçbir farkı yok.Hee birde baba yani lider faturalı olmak zorunda.Faturalı olarak verilen uygun tarifelerden herhangibirini seçebilir baba yani lider olan hat farketmez cep aile reisi diye zorunluluk yok.Eskiden en uygunu ucuzu o diye onu kullanıyorduk şimdi grup liderleri hep cepavantaj miniheryöne+a geçti :) 20 tl ye heryöne 250 dk tarifesi süper oldu.Bunun dışındaki diğer yazan tarifelerden de birini kullanabiliyorsun ama enucuzu hangisi diye soruyorsan cep avantaj mini heryöne+ tarifesini kullanmaktır.

• SeTha ve CeSiN,

Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi süper olmuş. Lider miniheryöne+a geçip 20 tl ye heryöne 250 dk alıyor ve aile reisi tarifesindeki "Abonenin fatura dönemi içerisinde en az tüm vergiler dahil 20 TL'lik ...... kullanım yapması gerekmektedir." şartını da bu şekilde sağlamış oluyor, ayrıca +20 TL ödemiyor.

Üyelerin faturalı olması durumunda aile paketi kapsamında ayrıca aylık herhangi bir ödeme durumu yok, faturalı üyeler kendi tarifesinin ücretini ödüyorlar ama faturasız üye varsa buna en az aylık 10 TL yükleme şartı var. Konuyu anlamış sayılırmıyım arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Arkadaşlar,
    Bildiğiniz üzere Vodafone'un bir tarifesi var: Yeni Cep Aile Paketi
    Adresi burada:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-aile.php

Benim şöyle bir sorum olacak: Bu tarifeye geçmek için illa ki soyadlarının aynı olması mı gerekli? Ben faturalı Vodafona alıp her yöne 250 dakikalık tarifesine geçeceğim ve nişanlıma da ön ödemeli alıp bu tarifeyi kullandıracağım. Planım bu.

Bu durumda, 30 TL karşılığında (20 TL Cep Avantaj, 10 TL bu tarifenin otomatik yüklemesi) benim her yöne 250 dakikam olacak ve nişanlımla bedava görüşebileceğim. Doğru mudur?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Merhaba Sayın e-XPLoDeR;

Yeni Cep Aile Paketinden yararlanmak ve bir grup yapısı oluşturabilmek için aynı soyadını taşımanıza gerek bulunmamaktadır.
    Belirtmiş olduğunuz üzere siz Faturalı Cep Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine geçerek Lider olup, Nişanlınıza da "Yeni Cep1" tarifeli faturasız bir hat alarak grubu oluşturabilir, kendi hattınızdan grup üyesine 10TL taahhüt verdiğinizde ise grup içi ücretsiz görüşebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Baba dışındaki üyeler konusunu anladığımı düşünüyorum ama Baba kısmı çok netleşmedi. Aile tarifesi ve paketi ile daha önce pek ilgilenemediğim için sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın..

Baba'nın mecburen Cep Aile Reisi Tarifesi'nde olması gerekiyor. Bu bir tarife olduğuna göre de Baba nın ayrıca başka bir tarife de olması mümkün değil gibi. Bu durumda birinin Baba olarak ve kendisi için 20 TL ücret ödeyerek kendini feda etmesi gerekiyor.

Merhaba Sayın Egé;

Liderin Cep Aile Reisi Tarifesinde bulunma şartı yoktur. Cep Aile Reisi bir tarife, Yeni Cep Aile ise faturalı ve faturasız hatlardan oluşan bir grup yapısıdır. Birbirinden bağımsızdırlar. Lider olan faturalı hattın aşağıdaki tarifelerden herhangi birinde olması Lider özelliği taşıması için yeterlidir;

Cep Avantaj Mini Heryöne+, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla, Cep Avantaj Her Yöne, Cep Avantaj Her Yöne+, Cep Avantaj Her Yöne Ekstra, Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+, Cep Limitsiz, Cep Konuş ve Cep Aile Reisi.

Aynı şekilde gruba dahil olacak grup üyeleri de faturalı hat olarak dahil olacaklarsa yukarıdaki tarifelerden herhangi birinde olması gerekmekte.
    Faturasız olarak gruba dahil olabilecekleri tarifeler;

Yeni Cep1, Cep1, Yeni Cep Öğrenci, Cep Öğrenci.

(Dipnot: Kırmızı ile işaretlediğim tarifeler yeni abone alımına kapalıdır.)

Cep Aile Reisi tarifesinin çıkarılma amacını; Tarife de kimseyi Lider olma zorunluluğunda bırakmadan ve grup yapısının bozulmasını engellemek adına çıkarıldığını düşünmekteyim.

• ExisTeeN diğer çalışanlar neden bukadar bilgisiz cep aile paketi hakkında onu çözemedim.Ben kaç kere cep aile paketini açıklamak zorunda kaldım hem telefonda müşteri temsilcisine hemde 1-2 bayi çalışanına.Zorla cep aile reisi tarifesiyle kullandırmaya çalışan mı dersin yüklenecek talimat için faturasız hattın tarife özelliklerini aktif etmez diyen mi tonla akla gelmeyecek saçma bilgilerle kafa karıştıranlar.

1 yıl oldu cep aile paketi çıkalı 1 senedir ben ezbere tüm herşeyi hakkında etrafıma bilgi verebilirken şuan arasam % 50 ihtimalle çıkacak arkadaş cep aile paketi hakkında pek birşey bilmiyor olacak.Bazısıda bilmediğini baştan kabul edip önce bilgi ediniyor sonra işlem yapıyor.Sürekli personel mi değişiyor içeride bu yüzden mi bu tip sorunlar yaşıyoruz biz müşteriler, bu işi bir türlü anlamadım.
  • ben geçen hafta en az 5 kişiyle konuştum bilene rastlamadım...
    Email attığımda ise aynı gün içerisinde yeni cep aile paketini bilen müşteri temsilcileri geri dönüş yaptılar
    quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

ExisTeeN diğer çalışanlar neden bukadar bilgisiz cep aile paketi hakkında onu çözemedim.Ben kaç kere cep aile paketini açıklamak zorunda kaldım hem telefonda müşteri temsilcisine hemde 1-2 bayi çalışanına.Zorla cep aile reisi tarifesiyle kullandırmaya çalışan mı dersin yüklenecek talimat için faturasız hattın tarife özelliklerini aktif etmez diyen mi tonla akla gelmeyecek saçma bilgilerle kafa karıştıranlar.

1 yıl oldu cep aile paketi çıkalı 1 senedir ben ezbere tüm herşeyi hakkında etrafıma bilgi verebilirken şuan arasam % 50 ihtimalle çıkacak arkadaş cep aile paketi hakkında pek birşey bilmiyor olacak.Bazısıda bilmediğini baştan kabul edip önce bilgi ediniyor sonra işlem yapıyor.Sürekli personel mi değişiyor içeride bu yüzden mi bu tip sorunlar yaşıyoruz biz müşteriler, bu işi bir türlü anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExisTeeN

Merhaba Sayın Egé;

Liderin Cep Aile Reisi Tarifesinde bulunma şartı yoktur. Cep Aile Reisi bir tarife, Yeni Cep Aile ise faturalı ve faturasız hatlardan oluşan bir grup yapısıdır. Birbirinden bağımsızdırlar. Lider olan faturalı hattın aşağıdaki tarifelerden herhangi birinde olması Lider özelliği taşıması için yeterlidir;

Cep Avantaj Mini Heryöne+, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla, Cep Avantaj Her Yöne, Cep Avantaj Her Yöne+, Cep Avantaj Her Yöne Ekstra, Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+, Cep Limitsiz, Cep Konuş ve Cep Aile Reisi.

Aynı şekilde gruba dahil olacak grup üyeleri de faturalı hat olarak dahil olacaklarsa yukarıdaki tarifelerden herhangi birinde olması gerekmekte.
    Faturasız olarak gruba dahil olabilecekleri tarifeler;

Yeni Cep1, Cep1, Yeni Cep Öğrenci, Cep Öğrenci.

(Dipnot: Kırmızı ile işaretlediğim tarifeler yeni abone alımına kapalıdır.)

Cep Aile Reisi tarifesinin çıkarılma amacını; Tarife de kimseyi Lider olma zorunluluğunda bırakmadan ve grup yapısının bozulmasını engellemek adına çıkarıldığını düşünmekteyim.

Çok teşekkürler, ansiklopedik bir bilgi ile son noktayı koymuşsunuz. Ben Liderin eskiden olduğu gibi Cep Aile Reisi Tarifesinde bulunma şartı olduğunu zannediyordum ve bütün kafa karışıklığı buradan kaynaklanıyordu. Bunu öğrendikten sonra kafam netleşti.

• herkese merhaba.
    2 hafta öncesi yeni cep aile paketini görünce üye olurum düşüncesi ile vodafone bayii ne gittim.
    ilk gittiğim bayii soyadı benzerliği olmalı dedi,
    ikinci gittiğim bayii ise cep aile alımı kapandı dedi. bende 'yeni cep aile paketi' var desemde inanmadılar.

kullanan arkadaşlardan yanıt bekliyorum;

1)üye alımı oluyormu
    2) soyadı benzerliği isteniyormu.

teşekkür ederim şimdiden
  • 2 gün önce paakete geçtim.
    1) 2 gün önce vardı
    2) Benzerlik istenmedi bende.
  • geçeyim desemde o paket yok dediler durdular.
    yanıtınız için teşekkür ederim. bugün ilk iş vodafone bayiine gideceğim.

aylık ücreti ne kadar ödeyeceksiniz acaba.
    kullanıcılar daha fazla şey biliyor bayiilerden
  • Müşteri temsilcisini aramanız gerekli geçmek için. En iyisi 444 0 542'yi aramak.

Benim aylık 35 TL (her yöne 250 Dk. + nişanlımla konuşmak bedava). Yani, nişanlıma her ay 10 TL otomatik yükleme talimatı veriliyor bu pakette ve bedava konuşabiliyoruz.

Maalesef bayiler çok tecrübesiz bu konuda
  • birşey bilseler şaşarım zaten.
    çok çok teşekkür ederim. nişanlınız ile de mutluluk dilerim.

pakete geçer geçmez buraya gelip yazacağım : ))
  • Rica ederim. Ben de en kısa zamanda pakete geçebilmenizi umut ederim
  • soyadı benzerliği isterlermiş. buda başka bir bayiinin sözü :))
    aklıma şöyle birşey geldi.
    e-XPLoDeR - sizin hattınız sizin üzerinize.
    nişanlınızın hattı kendi üzerine değil mi.

yoksa iki hatta bir kişinin üzerine mi :D

hala müşteri temsilcisini aramadım da
  • Soyadı benzerliği istemediler bende. En iyisi temsilciyi aramak
  • 4440542 deki temsilcilerde bilmiyor yeni cep aileyi.... en kolay yol vodafona mail atmak....maksimum 24 saat içinde yeni cep aile paketini bilen bir müşteri temsilcisi geri arayarak işleminizi yapıyor...
    http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/bize_ulasin.php
    yada mh@vodafone.com

quote:

Orijinalden alıntı: myinterlude

soyadı benzerliği isterlermiş. buda başka bir bayiinin sözü :))
    aklıma şöyle birşey geldi.
    e-XPLoDeR - sizin hattınız sizin üzerinize.
    nişanlınızın hattı kendi üzerine değil mi.

yoksa iki hatta bir kişinin üzerine mi :D

hala müşteri temsilcisini aramadım da

• Su cep aile olayı beni feci halde cezbediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Su cep aile olayı beni feci halde cezbediyor :)

tek kuruş vermeden sınırsız konuşmak gibisi yok.
  • quote:

Ben sizi bildim bileli bu cep aile olayı sizi hep cezbediyor. :) Geçin artık siz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Ben sizi bildim bileli bu cep aile olayı sizi hep cezbediyor. :) Geçin artık siz de.

Yok be :) birkac gun oncesine kadar reisin cep aile reisi tarifesini kullanmasi gerektigini saniyordum. Bu yuzden pek cezbetmiyordu.
  • Artık cezbettiğine göre...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.