Şimdi Ara

Yeni Cep Aile Paketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

Arkadaslar bu tarifeye gecmek istiyorum ancak kimse bilmiyor. Ankara da bbu tarifeye gecenler. Hangi bayiden gectiklerini soylerse sevinirim.

müşteri hizmetlerini arayıp geçebilirsiniz bayiler bu paketi bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bu konuda da CeSiN'e bir teşekkür edeyim. Bilgilendirmesiyle 1 yıldır kız arkadışmla hiç bir dert tasa olmadan rahat rahat konuşuyoruz. Allah senden de Vodafone'dan da binlerce kez razı olsun.

Slm. Bende seninle aynı durumdayım. k. Arkadaşımla özgürce konuşmak istiyorum. Turkcelliyiz ve bıktık. Avea taraftar hat var. Birde bu vodafone cep aile var.
    Ben bu cep aileyi okudum. Araştırdım bir türlü anlamıyorum nasıl olacağını. Bizim ikimizinde öğrenci olduğunu göz önünde bulundurarak , vodafoneda hangi tarifeye geçmeliyiz, bu aile olayını nasıl yapmalıyız. Biraz bu işin inceliklerini anlatır mısın? Yani örneğin x tarife deyiz, aylık 20 tl yükleme şartı var. Ben bunu yapıy bir de talimat verip on lira da kıza mı yükleyeceğiz. Valla anlamak için mühendis olmak lazım. Bir zahmet yardım edersen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Iki tane 20 lira cep avantaj a gecin aranızda sınırsız diger yonlere 250 dk konuşun. başka para yok. biriniz aileyi tanımlatacak o kadar.

her ikimiz de mi cep avantaja geçeceğiz. cep avantaj 250 dk kazanacağız. ve aileyi tanımlatırsak sınırsız konuşacağız. öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

ona bakarsan en başta yeni cep aile paketine uygun bir tarifeye geçtiğin halde grubun dağılıyor en mantıksızı bu..

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

O cümle ozamanda vardı ama bence yorumu böyle olmamalı bana enazından saçma geliyor sonuçta 30 günde 1 kez grup oluşturmak demek grubun varlığından ziyade sıfırdan kurulmasıyla alakalıdır biz tekrardan mayıs ayında başlamıştık kullanmaya ağustosta mı ne 3 ay sonra yani bu tarife değişikliğini yaptık düz mantık kurunca 90 gün geçmiş ilk grup oluşturmasından itibaren.Artık sistemde mi ayar çektiler onu bilemicem o dönem bizde sorun olmadı sadece 2-3 gün gibi bir süre idare ettik okadar.Ama biz bayiden yapmıştık işlemi bilmiyorum bir alakası olabilir mi.

ÖRNEK VF'a uğra komşu.
    Gerekeni yapar oradaki dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkaptan363

quote:

Iki tane 20 lira cep avantaj a gecin aranızda sınırsız diger yonlere 250 dk konuşun. başka para yok. biriniz aileyi tanımlatacak o kadar.

her ikimiz de mi cep avantaja geçeceğiz. cep avantaj 250 dk kazanacağız. ve aileyi tanımlatırsak sınırsız konuşacağız. öyle mi

Evet faturali tarifelerde 10 tl felan muhabbeti yok

İkinizde 250 dk her yone tarifesine gecin, sonra ara mus hizmetlerini aile grubu olustur. Baska bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: burakkaptan363

quote:

Evet faturali tarifelerde 10 tl felan muhabbeti yok

İkinizde 250 dk her yone tarifesine gecin, sonra ara mus hizmetlerini aile grubu olustur. Baska bisey yok.

Öğrenci olduğumuz için: cep avantaj mini ye geçsek 15 tl lik muhabet. Sonra da hiç 10 gönderme falan olmadan aile yi tanımlatırsak. Ay da 15 tl ye 150 dk ve tanımlattığımız aile içi sınırsız konuşacağız yani. özetle bu yani. öyle değil mi?
    **Peki faturasız** da nasıl olur onu bilir misin? yardımcı olabilir misin?Faturasızda kullanan yardımcı olabilir mi?
    yada öğrenci adama hangi paket hangi tarife uygun olur. ilk amacımız birbirimiz ile doyasıya konuşmak.tır . teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaptan363 -- 8 Aralık 2011; 10:52:24 >

• 15 lik tarife ile cep Aile olamazsiniz

Cep aile olmaniz icin iki kisiden birisi mutlaka FATURALİ olmak zorunda. İki faturasiz cep aile olamaz. Biri faturali biri faturasiz olursa, faturali faturasiza 10 lira gonderir yine bedava konusabilir tabi :))

Amma illa faturasiz olacagiz dersen, ayda 9 tl ye sectigin 1 vodafonelu ile ayda 1800 dk konusabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.