Nokta Atışı Kriterlere Göre SUV Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Şu özellikleri barındıran, maksimum 3 milyon TL bütçeyle sıfır veya en fazla 3-4 yıllık SUV tavsiyeniz ne olur? Cherry dışında...
- Kablosuz Android Auto/CarPlay
- Kablosuz şarj
- Otomatik yanan uzun farlar (adaptif far)
- Isıtmalı koltuklar (mümkünse soğutma ve arka koltuklar da)
- Anahtarsız giriş-çıkış
- Anahtarsız çalıştırma
- Ön-arka park sensörleri
- Geri görüş kamerası
- 360 derece kamera
- Adaptif cruise control
- Çarpışma önleme
Teşekkürler...
Laptop Şarj Aleti ile S26'yı Şarj Edince Ortaya Çıkan İlginçlik
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir S26 aldım. Ofisimde kulaklığımı, bilgisayarımı, cep telefonumu ASUS laptopın içinden çıkan 65 Wattt şarj aleti ile şarj ediyorum. Şu ana kadar da bir sorun yaşamadım.
Ama bugün ilginç bir durumla karşılaştım. Telefonumu şarja taktığımda (%26 idi) ekranda "%85'e 1 dakika" yazdı. Bir süre sonra normale (1 saat 16 dakika gibi) döndü. Hızlı şarj vs. açık değil, her zaman en düşükte şarj ediyorum telefonumu. Neden böyle bir durum oldu? Eski telefon olsa sorun etmezdim ama daha yeni aldığım, pamuklara sardığım telefonu böyle görünce batarya ömrünü yer mi diye de merak ettim doğrusu.
32" Hızlı Full HD veya 4K TV Tavsiyesi
2026 Yılında S4 8/256 Almak Mantıklı mı Sizce?
Arkadaşlar merhaba,
3.5 yıldır kullandığım S22 artık bataryası ve performansıyla "beni değiştir" demeye başladı. S26, çok pahalı. S25 de zira öyle (57 bin TL civarı). Malum, S serileri artık çok fazla farklılık sunmuyor. Dolayısıyla S24-25-26 benim gözümde hemen hemen aynı seviyede.
Sizce S25'e 57 bin vermek yerine aşağıdaki linkten (HB kendisi satıyor ama emin olamadım) 34 kusüre S24 almak mantıklı olur mu? Çünkü arada ciddi fiyat farkı var.
Malum, S24 de neredeyse 2.5 yıllık telefon. Kapalı kutu, sıfır sorunsuz teslim ederler mi? Bataryası durduğu yerde zayıflamış mıdır? gibi sorularım var. Yardımcı olun ne olur...
Samsung S25 vs. diğer muadilleri?
Arkadaşlar merhaba,
Onlarca yıldır Samsung kullanıcısıyım. 3.5 yıllık S22 telefonumu değiştirme zamanı geldi. Oppo Reno 15 Pro ile Galaxy S25 arasında kaldım. İkisinin de kendilerine göre artıları var. Oppo kamera, ekran ve bataryada daha iyiyken Samsung performans, servis ağı, yazılım ve malzeme kalitesinde daha iyi. Fiyatları hemen hemen aynı. Aslında kendi soruma kendim cevap verdim ama sizlerin de görüşlerini almak isterim.
Benim için hem performans, hem kamera hem de batarya ömrü önemli. Ayrıca Android Auto, Google servisleri vs. bunları sıkça kullanıyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya başka alternatifler önerir miydiniz?
NOT: Bütçem maks. 60 bin TL, ve S25 boyutlarından daha büyük telefon istemiyorum. Teşekkürler...
40K Bütçeye 4K 27" OLED Monitör Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Maksimum 40K civarlarına 27 inç 4K OLED Monitör tavsiyeniz ne olur?
Ayda 6.000 GB download yapmışım!!!
Arkadaşlar merhaba,
Türknet Online İşlemlerde kullanım detaylarına baktım ve şoke oldum. Eylül ayında 6000 GB'a yakın download yapmışım. Bu mümkün mü sizce? Evde 2 TV, PS5 ve 2-3 de telefon var. Netflix ve Youtube izliyoruz genelde. PS5'ten de sadece 1 oyun indirdim bu ay ve online olarak sadece Valorant oynanıyor. Bir tuhaflık yok mu sizce de? Diğer aylarda da kullanım anormallikleri var gibi. Ağustos'ta evde yoktuk mesela ama 1000 GB download gösteriyor yaklaşık.
Kadıköy Taraflarında Güvenilir Otopark
Arkadaşlar merhaba,
4 günlük bir İstanbul seyahatim olacak. Bu 4 gün boyunca arabayı Kadıköy taraflarında güvenilir bir otoparka bırakmak istiyorum. Kapalı olursa daha iyi olur tabii. Var mı uygun fiyatlı, rıhtıma yakın bir yerlerde önereceğiniz otopark?
Sürücü Tarafı Paspas Altında Hafif Nem/Su
Arkdaşlar merhaba,
2023 Haziran çıkışlı T-Roc aracım var. Bugün temizlik yaparken paspası kaldırdım ve tesadüf bu manzarayla karşılaştım. Sizce sebebi ne olabilir? İki gün önce hava çok soğuktu. Silecelekleri çalıştırdım su püskürtmedi donmuştu. O su içeri sızmış olabilir mi? Başka ne olmuş olabilir?
Az önce arabayı açtım, orayı iyice kuruttum. 10-15 dakika klimayı çalıştırdım sonuna kadar, sileceklerden de su geliyor. Islanmadı bu kez. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Unutulan Desen ve Çaresizlik
Merhaba arkadaşlar,
Galaxt S20 FE telefon bir yakınımın. Normalde parmak iziyle açıyordu ancak malum, arada sırada desen de istiyor. Bu sabah sormuş tekrar deseni ama hatırlayamamış. Dolayısıyla telefon açılmıyor. 10 defa denedik artık 24 saat sonra tekrar deneyin aşamasına geldik. SmartThingsFind üzerinden normalde Unlock seçeneği vardı ama Samsung onu da kaldırmış:
Şu anda ne yapılabilir. Lütfen, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
Meslek: Akademisyen
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.561
İkinci El Bölümü Mesajları: 501
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.676)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0