Arkadaşlar, bir kablosuz klavye/fare seti arıyorum. Logitech'in Silent modelleri dışında başka bir şey yok sanırım. Ne tavsiye edersiniz?
Video düzenleme için sizce iyi mi?
WiFi bağlantılı ve tarayıcılı renkli yazıcı tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Bahsettiğim bu özelliklerde bir yazıcı arıyorum. Renkli çıktı özelliği aktif kullanılmayacak. Haftada en fazla 1-2 sayfa renkli çıktı, 50-60 sayfa siyah beyaz çıktı olacak. Çok daha pahalı olmasına gerek yok. Hangi modelleri tavsiye edersiniz?
PlayStation 5'e Bluetooth Kulaklık Bağlamak?
Merhaba arkadaşlar,
3 aydır Freebuds 4'ü kullanıyorum. Çok memnunum. Yalnız PS5 oynarken de kullanmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla PS5 bluetooth kulaklıkları desteklemiyormuş. İstese destekler ama sanırım kendi kulaklığını satmak için yazılımsal engelli. Samsung UE7000 serisi akıllı TV'm var. Ona da bir türlü bağlayamadım. Onda da benzer bir durum varmış sanırım. Ne tavsiye edersiniz?
Logitech M280 orta tekerler scroll sorunu
Arkadaşlar merhaba,
Logitech M280 farem var. Orta tekerleği kademe kademe tık, tık kaydırınca sorun yok ama bir seferde birkaç sayfa kaydırmak istediğimde, yani tekerleği hızlıca çevirdiğimde tıkanıyor ve adeta saçmalıyor ve sanki tek tık kaydırmışım gibi oluyor. Sorunu tam izah edememiş olabilirim. Temizledim, sürücüsünü kurdum, yazılımını yükledim ama değişmedi. Ne yapabilirim sizce?
21-25 inç civarı, 2K veya 4K IPS monitör tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba,
Bu ölçütlere uygun ve mümkünse OLED panelli monitör tavsiyeniz ne olur? Veya böyle monitörler var mı piyasada?
Şöyle bir listeleme yaptım ama https://www.hepsiburada.com/ips-monitorler-c-60000209?filtreler=maksimumcozunurluk:2560%E2%82%AC20x%E2%82%AC201440;ekranbuyukluguinc:25%E2%82%AC20in%E2%82%ACC3%E2%82%ACA7,23%E2%82%AC2C8%E2%82%AC20in%E2%82%ACC3%E2%82%ACA7&siralama=artanfiyat
Burada en düşük fiyatlı ile en yüksek fiyatlı arasında neredeyse 2 kattan daha fazla fark var...
Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi, bayilerde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız. Gelenler de aynı gün hatta aynı saat satılıyor.
Geçen gün bir doktor tanıdığımla birlikteydik. "Ben bayiye sıfır araç geldiğinde ayarlıyor hemen alıyorum. Kapalı garajımda birkaç ay bekletip sonra kar edip satıyorum." demez mi, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Güya kendince parasını değerlendiriyormuş, yatırım yapıyormuş...
Galericiler yetmezmiş gibi bir de böyleleri ortaya çıktı. Bu insanlara her şey müstehak.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Logitech mouse orta düğmesi zorlamayınca basmıyor
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 5-6 yıldır kullandığım Logiteck M175 farem, son bir yıldır orta tuşta sorun yaşatıyor. Yeni sekme açmak veya kapatmak için pratik olarak orta tuşu kullanıyorum ama üzerine çok sertçe bastırmadıkça algılamıyor. Açtım, temizledim ama nafile. Ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğim yolda bile (trafikten kaçmak için) navigasyon kullanan biriyim. Dolayısıyla 2013 model ekransız, Android Auto'suz aracımla artık her seferinde telefonumu kullanmaktan bıktım.
Sorum oldukça basit. Kablosuz olarak araç ekranında Google Maps'i kulllanmak mümkün mü? Bu hangi araçlarda var? Daha da ötesi, hiç telefonla uğraşmadan kendi içinde Google Maps veya muadili kaliteli navigasyon sistemi barındıran araba mevcut mu?
Çok belirli birkaç ölçütüm var. Ne tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Şu şekilde birkaç ölçütüm ve sınırlamam var. Bunlara göre tavsiyeniz hangi araç olur?
- En az 2018-2019 model
- Kablosuz Android Auto ve navigasyon
- Yerden yüksek ve keskin hatlı tasarım (mesela Taigo, Tiguan, T-Roc vs. hoşuma giden tasarımlar arasında)
- Maksimum bütçe 1 trilyon
- Hız sabitleyici, anahtarsız çalıştırma, elektronik park ve yokuş kalkış
- Dokunmatiği hassas, geniş ekran
- Hayalet gösterge
- Ön ve arka park sensörü
- Mümkünse koltuk ısıtma ve kamera
Bu ölçütlere göre tavsiyeniz neler olur? Tercihim sınırdan yana ama gerek yok derseniz... Şimdiden teşekkürler...
Meslek: Akademisyen

Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.455
İkinci El Bölümü Mesajları: 499
Konularının görüntülenme sayısı: 586.015 (Bu ay: 2.398)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 215 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El