Şimdi Ara

Yeni Aliens vs. Predator Oyunu Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • O zaman her oyunla ilgili haberi ayrı baslık içinde açacacaksak ana baslık acmanın bir anlamı yok yada biz üyeler hic baslık acmayalım.

    Oyunla ilgili daha once acılan baslık altında devam edilebilir.Yayımlanan haberle ilgili yorumlar o baslık içinde konusulur.

    Eskiden elimden geldiğince birseyler paylasmaya calısıyordum ama artık o istek yok acıkcası içimde.Venom arkadasımıza katılıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Mayıs 2009; 21:49:43 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum..
  • Merlinin kazanı dediğiniz yöntemi kullanıyor ve bana göre çok kullanışsız. Her oyun ayrı başlıkta toplanıyor, fakat çoğu boş kalıyor ve gereksiz kirlilik yaratıyor. O yüzden DH'nin şu anki hali harika bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venomtrk


    quote:

    Orjinalden alıntı: Silver_Sky

    BSC' ye girilen haberin aynı zamanda forumda da olması anlamsız, haber hakkında yapılacak yorumlar yine BSC üzerinden olmalı bence. Diğer türlü karmaşa ve görüntü kirliliği oluşturuyor. ''Ana Konu'' başlatan arkadaşlar da güncel haberleri BSC' den alıp konularına taşıyabilirler.

    aynı fikirdeyim, her yeni çıkan oyun haberinde bir konu açılacak yoksa. tam bir karışıklık olur o zaman.


    katılıyorum bende, forumun emektar üyelerinin de katılacağına inanıyorum.

    şimdi bu linklerin forumda yayınlanması BSC nin tanıtımı için olabilir, ozaman en başında başlığın, -bsc haber- tarzı bir açıklama olur.

    birde DH nın forumunu sürükleyen, kullanıcıların aktif yorumlar, hareketi, başlık açmaları. mesela ben bir başlık açıyorum, başka bir oyunda başkası başlık açıyor, insanlar oralarda tartışma yapıp sürdürüyor. kullanıcı sürekliliği var.

    BSC de bir haber yayınlanmadan evvel bir kullanıcı buraya yazmışsa, özellikle bir oyun için önceden bir kullanıcının açtığı başlık varsa, genel olarak tartışma oradan sürdürülmeli diye düşünüyorum. BSC haberleri ve başlıkları ile ilgili konular, BSC nin sitesinde yorumlanabilir. dileyen arkadaşlar, haber linklerini BSC den alarakta yorumlayabilir. bir ortayol vardır, bulunur.

    yönetimin buna bir çözüm bulması lazım. yada forumlar birleşsin, BSC nin forumu genel konsol forumu olarak sürsün, veyahut BSC donanımhaber in özel oyun birimi olsun. yani bir çözüm yolu vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 21 Mayıs 2009; 9:55:09 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: By_e

    venomtrk

    Aynı konuların açılmasında haklısın fakat bunların hepsı birer haber. Yani burda biz oyunların başlıklarından değil, o an çıkmış taze haberlerden bahsediyoruz.

    Sistemde bazı sorunlar olduğunu farkındayız onun içinde bir düzenlemeye gitmeyi düşünüyoruz. İnsanların genel oyun konusu yerine haberı o başlıkta tartışmaları bence çok daha sağlıklı bir sistem. Çünkü girdiğim genel konularda yazılan yorumları takıp etmekte zaman zaman zorlanabılıyorum. En son neyin güncel olduğu konusunda da sıkıntılar yaşanabiliyor. Yorumlarda bu yüzden karışıyor ve özellikle üst üste gelen bilgiler arada kaynıyor. PES 2010 ekran görüntüsü haberınde ise tüm yorumlar ekran görüntüsü üzerine olmuş. İnsanlar direk o konuya tartışmak için girebiliyor. Bu da bence bir avantaj.

    Bu konuda ilerde farklı bir düzenleme yapmayı düşünüyoruz. Mevcut sistemden daha kullanışlı ve derlı toplu olacağını söyleyebilirim.


    egri oturup dogru konuşmak lazım venomtrk katılıyorum ve By_e arkadaşım bu tatmin edici bir cvp degil o zaman her oyunun yeni
    ss leri için yeni bilgileri için başlık açalım. yeni sitenin reklamını yapıyorsunuz amenna ama bu forumda adminlerden çok
    venomtrk, peenky, pir, ve nickini hatırlamadıgım diger arkadaşlar konu açıyor oyun haberlerini veriyor onlarında şevkini sizler
    kırarsanız ki arkadaşın kendiside söylemiş bunu paylaşımlar kısırlaşır.

    ve venomtrk eklemek istedigim bir şey var dikkat ediyorum aynı konulardan bazıları siliniyor bazıları silinmiyor özelliklede
    oyun istegi konuları herkesin oyunlar hakkında bilgisi yok ve hangi oyunun sistemine uyacagı konusundada teknik bilgisi
    yetersiz kitliniyor konusu ve kitlenen konuya düşülen not şu forumda araştırma yap bununla ilgili başlıklar mevcuttur
    ee adam bilmiyorki hangisi sistemine uyacagını bu na dikkat edelim cünkü bir iki arkadaşın bu neden ötürü sisteminin
    kaldırmadıgı oyunları aldıgına şahit oldum.




  • Tatmin edici...
  • SS'ler fena gözükmüyor.
  • SSler müthiş, bakalım oyun nasıl olacak:S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Silver_Sky

    BSC' ye girilen haberin aynı zamanda forumda da olması anlamsız, haber hakkında yapılacak yorumlar yine BSC üzerinden olmalı bence. Diğer türlü karmaşa ve görüntü kirliliği oluşturuyor. ''Ana Konu'' başlatan arkadaşlar da güncel haberleri BSC' den alıp konularına taşıyabilirler.


    +1905
  • Son filmi kadar adi olmasın da
  • Sega ve Rebellion varsa bu oyundan ekmek yiyemiyeceğiz

    Yazık olacak alien ve predator abilerimize...
  • Bende açmıştımda benden önce 500 kişi daha açmış konuyu,neyse mühim olan oyun çıksın da azıcık praditeor olak
  • Predatorları 80'lerden beridir;çok marjinal bulur ve gerek teknolojileri,gerek kendine özgülükleri,gerekse son filmdeki insan ırkı ile olan sıcak teması dolayısı ile severim,içim ısınmıştır bu ırka Zaten en sonki filmde de,melez bacımızla dostluk kurdulardı
  • Haberler yenilip bitirilen konulardır arkadaşlar bu gördüğünüz şey bir oyun konusu değil. Oyun konusunu açan Pir üyemiz ve kendisine her zaman teşekkür ederiz.

    Açıkcası ben kanımca her zaman için kitlenen konulara karşıyımdır. Bu isterse aynı oyunla alakalı bir konu olsun veya olmasın. Bu konuda moderatör ve adminlere karşı gösterdiğim direnç sayesinde Crysis, COD, Fifa, Pes gibi oyuna özel forumlar doğabilmiştir. Eğer ki söylediğiniz gibi o konular zamanında kitlense idi biz oyuna özel konular açamazdık, dikkat ettiyseniz açtığımız tarihten önce insanlar rahatça Crysis, pes gibi oyunlara birden fazla konu açabiliyorlardı. Zaten bahsettiğiniz gibi bir kural arasanızda forumda bulamazsınız.

    Ayrıca donanım bölümünde yıllardır haber yapmaktayız, cep telefonu ile ilgili haberlerde yapmaya başladığımızda burdakine benzer bir tepki gördük fakat hiç biri bu kadar sert olmamıştı. Bunlarda benim illettiğim notlar.

    By_e nin iletmek istediği şey ise BSC'nin burdan ne alacağı değil ne verebileceğidir. Bunla alakalı çalışmalarımız sürüyor ve ilginç çalışmalar ile karşınıza çıkabileceğiz.




  • bence sayfalarca yazı olmasından iyidir.takip etmekte zor oluyo..
  • sevenleri için guzel oldu tabi benım içi pek bişey ifade etmiyor daha bir suru altrnetif var bu oyun yerine o trahite çıkacak
  • Sevdigim bir oyun cıkarsa cok guzel olur ozellikle multplayer destegi fln guzel olucagı kesin haber için teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.