Şimdi Ara

Yemek siparişlerimde nasıl 100k tasarruf ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle dışardan yemek söyleyen biriyim. 3 yıl önce indirimli hesap üretip satan sitelerle karşılaştım. Fakat yazılımsal önlemler alınınca çoğu kapandı. Geriye çok az site kaldı ki bunlar tüm önlemlere rağmen çözüm bulup bu işi devam ettirebildiler. İçlerinden sadece biri bana 2 yılda 50 bin tl den fazla tasarruf yaptırdı.

Herkese afiyet olsun. :)

Refli link ile kaydolursaniz daha avantajlı özel mesaj atın vereyim. Sitenin ismi firsatye

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhaninja -- 14 Haziran 2025; 10:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani

• Ben yemeklerimi evde yaparak 100k'dan fazla tasarruf ettim. Denendi, onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dışarıdan yiyorum bazen ama her gün sigara içmeyerek günlük min 150 tl aylık 5000 tl sadece sigaradan tasarruf ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dışardan siparişte hep eksik ve özensiz gönderiyor işletmeler 

• Sitede marka ismi direk verilmiyor chatgpt yapay zeka lisansı diye görünüyor sıkıntı olmasın diye. Sizi yanıltmasın. Y yazanlar yemeksepeti M yazarsa migros

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene her sabah işe giderken börek ve ayran alıyordum lan hesap yaptım da ayda 3-4 bin tl buna para veriyormuşum artık almayı bıraktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılan iş doğru değil, katakulli bir iş. Çaktırmadan hırsızlık yapılıyor, indirim firmaların cebinden çıkıyor...Zaten firmalar tespit ettiğinde izin vermiyorlarmış, işte bu herşeyi açıklıyor. O tasarruf ettiğin miktarı ahırette burnundan getirirler... Birkaç kuruş için, bu birkaç günlük dünyada, sonsuz ahıretini mahvetme derim...

• çok ilginç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.