Şimdi Ara

Yazın Tişört Giyeme Utananlar Klubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Utanma demeyelim de ona ufak bi gobekten dolayi rahatsiz olma diyelim

Edit:basenleri firlayan kizlari gorunce rahatliyorum zaten disari ciktiktan 1-2 dk sonra etraf bu kizlarla doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afrika sucugu -- 24 Nisan 2016; 13:55:48 >
  • Tisort giyiyorum. Insanlarin tip tip bakmayacagini bilsem ciplak dolasirim.

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
  • Göbek varken bende de öyle oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet koltuk altındakı kılları almadan sıfır kollu tişörtle geziyor. Onlar varken kimse sizin göbeğinize takılmaz.

• jinekomastim oldugu icin giyemiyorum, o sıcaklarda ustumde gomlekle dolanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gömlek giyin. Hem daha erkeksi gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Millet koltuk altındakı kılları almadan sıfır kollu tişörtle geziyor. Onlar varken kimse sizin göbeğinize takılmaz.

Keşke sorun göbek olsa

• sorun ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kukki

jinekomastim oldugu icin giyemiyorum, o sıcaklarda ustumde gomlekle dolanıyorum

Bende de az var heralde doktora gitmedim ama yinede hiç bi tarafında değil tişörtü gidiyorum denizde şortla dolanıyorum umrumda değil bütün kışta atletsiz tişört üstüne hırkayla dolandım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Millet koltuk altındakı kılları almadan sıfır kollu tişörtle geziyor. Onlar varken kimse sizin göbeğinize takılmaz.

Keşke sorun göbek olsa

Nedir sorun?

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    hocam benim memişler ergen kızlarınki gibi bi şey 2-3 kat dar atlet giyersem anca düzlesiyor memisler. 2-3 sene evvel ücretsiz olacaktım ameliyatı ama lanet psikolog kadın (turbanlıydı) yüzünden olamadım. bakmadı bile kadın psikolojik dedi yolladı benimki takılmayacak gibi degil
  • kukki kullanıcısına yanıt
    Öyle memiş falan yazma.

• Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    niye hayırdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukki

hocam benim memişler ergen kızlarınki gibi bi şey 2-3 kat dar atlet giyersem anca düzlesiyor memisler. 2-3 sene evvel ücretsiz olacaktım ameliyatı ama lanet psikolog kadın (turbanlıydı) yüzünden olamadım. bakmadı bile kadın psikolojik dedi yolladı benimki takılmayacak gibi degil

Benimkilerlede ergenliğe yeni girmiş kız diye dalga geçiyorlar ayrıca doktorun türbanlı olması belirtilmesi veya cevap olması gereken bir ayrıntı değil hakeza açık olmasıda öyle ben takmiyorum oda da dalga da geçiyorlar arada bi şey olmuyor yani elimden gelse yaz kış tişörtle dolanıp evde koleksiyon yaparım

• kukki kullanıcısına yanıt
    Otobüsteyim hocam inecem şimdii

• Göbek de var meme de var döş,sırt omuz kılı da var.Erkeksiniz oğlum siz ne utanıyorsunuz Allah aşkına Git bi dışarıya bak ortalık yağ tulumu olduğu halde tayt,kısa şort giyen kızlarla dolu.Ense sırt kıllarını almadığı halde ense dekolteli kıyafet giyen esmer kız dolu.Yav memesinde kıl olmasına rağmen göğüs dekolteli kıyafet bile giyiyor kızlar siz ne utanıyorsunuz anlamıyorum
  • Polo yaka giyin.
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayında gayette gerekli bir ayrıntı. kadın bakmadı bile, estetik ameliyet haramdır falan vaaz verdi resmen. neyse bu konu uzamasın konuyu baltaladık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.