Bildirim
Yazın Takılmak İçin Pes 10 mu Fifa 10 mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
fifa online'da daha üstün... _____________________________ -
Büyük ihtimal tartışma çıkacaktır ama yinede yazıyım
Online=Kesinlikle Fifa 10
Grafik=Pes 10
Oynanabilirlik=Fifa 10
Lisans takım sayısı=Fifa 10
Fakat evde arkadaşların arasında oynıycaksan Pes 10 alman daha iyi olur._____________________________ 
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. -
pes 10 alma ben aldım gördüm göreceğimi.online oynayacaksan hele pes i düşünme bile git al fifa 10 eğlen.
tabi arkadaşlarınla oynayacaksan pes daha iyi o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfun -- 12 Haziran 2010; 15:11:43 >_____________________________ PS4/XBOX ONE S
PSN:tfun/XBOX LİVE:TFUNFB -
Fifa World Cup 2010
_____________________________ -
FIFA World Cup 2010 South Africa
_____________________________ PS5//PS4 Pro//PS3//PS2//PS1 -
online turnuvalarda yer almak ve online oynamak daha ağır basıyo bende fifa 10 alıcam peki bunun yanında wc 2010 'da alıyım mı? _____________________________ -
çok bir fikrim olmasa da fifa10 alacak olursan ve istanbuldaysan ben satabilirim... elinde eski oyun varsa onla da değişebiliriz dicem ama muhtemelen aleti yeni alacağına göre eski oyunun da olmayacaktır :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
çok bir fikrim olmasa da fifa10 alacak olursan ve istanbuldaysan ben satabilirim... elinde eski oyun varsa onla da değişebiliriz dicem ama muhtemelen aleti yeni alacağına göre eski oyunun da olmayacaktır :)
aleti yeni alıyorum ondan oyunda yok maalesef
_____________________________ -
İndir demolarını hangisini beğenirsen onu al. Ama ben sana söyleyeyim Fifa World Cup
FIFA World Cup da çok güzel bir oyun. Demosunu indirip oynayabilirsin, beğenirsen de alırsın. PES hem lisans yok hem de online olarak berbat durumda _____________________________ -
Bu saatten sonra FIFA 10 oynanmaz World Cup 2010 oyna FIFA 11 çıkana kadar. _____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
Sadece ülke takımları sarar diyosan World cup'ı öneririm, ama klüplerle oynamak istiyorum dersen fifa 10 ;)
Edit: el alışlanlığından pes 10 yazmışız ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cReabLe -- 13 Haziran 2010; 13:36:33 >_____________________________ -
Valla ben Pes 10 oynuyorum ama konami serverlarında bazen lag olabiliyor. Ama oynamak ve vakit geçirmek için Pes 10 derim.. ;) _____________________________ Uncharted // Uncharted 2 // Killzone 2 // Pes 2010 // Modern Warfare 2 // Super Street Fighter 4 // God of War Collection // God of War 3 // Dirt 2 // Motorstorm
PSN:AnTi_07 -
Ne fifa 10 ne world cup 2010 ne de pes. Futbol oyunu alma hiç biri bir halta yaramıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BiggBoss35
Ne fifa 10 ne world cup 2010 ne de pes. Futbol oyunu alma hiç biri bir halta yaramıyor.
Zevk versin yeter daha neye yarayacak ki ?_____________________________ Psn:glazzzer
Xboxlive:Gllazer -
Öyle mi he tamam oldu almayalım...
quote:
Ne fifa 10 ne world cup 2010 ne de pes. Futbol oyunu alma hiç biri bir halta yaramıyor.
_____________________________ Yaptığım ironileri anlamanız için biraz bilgi, biraz da zekaya ihtiyacınız vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz90
Öyle mi he tamam oldu almayalım...
quote:
evet dostum alma._____________________________
Benzer içerikler
- ps5 için tv önerisi 2025
- ps4 açılmıyor
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ghost of tsushima destan modu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı