Şimdi Ara

Yazın Takılmak İçin Pes 10 mu Fifa 10 mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elimdeki oyunlar: Call of Duty 6 Modern Warfare 2, Uncharted 2:Among Thieves, Fifa World Cup 2010 South Africa, Assassins Creed 2 : Complete Edition, 007 Quantum of Solace : Collectors Edition, Fifa 10, Dante's Inferno, Mortal Kombat vs DC Universe, GranTurismo5 Prologue

• fifa bencede çunku oyundayken yapılabılecek bi çok sey var kombinasyonları ögrendıkten sonra anlarsın ne dedıgımı
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • arkadaşlar arasında oynayacaksan pes diyenlerin düşüncesinin alt detayını merak ettim.
    fifa 09 dan beridir arkadaşlarla evlerde toplanıp turnuvalar yaparız. gayet de memnunum. bu konuda fifadan muzdarip olan mı var? ;)
    Elimdeki oyunlar: Call of Duty 6 Modern Warfare 2, Uncharted 2:Among Thieves, Fifa World Cup 2010 South Africa, Assassins Creed 2 : Complete Edition, 007 Quantum of Solace : Collectors Edition, Fifa 10, Dante's Inferno, Mortal Kombat vs DC Universe, GranTurismo5 Prologue

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

pesin ölüsü yeter.. fifanın bitek online modu daha iyi lag daha az pese göre..
    kesinlikle pes

• Ya zaten futbol oyunlarında single özellği kaldırılmalı. Artık multimedya dönemdeyiz. Hiçbirşeyi tek başına yapmak zevkli değil. Şu aralar LYS yüzünden geçen seneden beri oynayamıyorum ama fifa 10'u aldığımda kesinlikle offline oynamam. Sıkıcı geliyor. PS3'e karşı oynasan yensen ne olur? Legendary'de herkes yeniyordur karşı takımı. Önemli olan gireceksin online orda oynayacaksın. Artık geride kaldı. 5 yıldızda bile yeniyorum lafları. Futbol oynamak isteyen adam gider online oynar. Oynamıyorsda onun oyun anlayaşında bir sorun vardır.
    Bu arada kesinlikle Fifa 10 al. World Cup'ı hiç bilmiyorum.
  • Bizim milletin bir maçta 5-10 gol atmak hoşuna gittiğinden arkadaşlarla beraber oynandığında pes daha hoşuna gidiyor herkesin.Gırgırına oynuyorsanız evet gerçekten güzel oluyor.Fakat evde çoğu zaman tek başına ya da internetten oynayacaksan kesinlikle fifa10 derim, tek başına inanılmaz güzel vakitler geçirebileceğin bir oyun, tüm ligler var ve herkesin forması falan adam gibi en azından.

Orijinalden alıntı: jokerwill

online olarak fifayi hic denemedim ama pes te ki goruntu kalitesi yeter

Fifa'nınkiler de hiç fena değil(bence pesten çok daha iyi).Hangi oyunu daha çok oynuyorsak gözümüz ona alışıyor.Genelde evde oynayan adam fifa alır rahat eder.Dışarda pes cafelerde takılan birisi pes oynamaya alışmıştır pes daha çok hoşuna gidecektir.Fakat pes+ev kombinasyonuyla sıkılması muhtemel.

İnstagram: LeatrixCreative
  • Orijinalden alıntı: Alper

Ya zaten futbol oyunlarında single özellği kaldırılmalı.

Yok canım, başka derdin varmı benim gibi ps3 te internet bağlantısı olmayanlar ne yapsın eminimki ağırlıklı olsada benim durumumda olan bir çok ps3 kullanıcısı vardır

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

her sey bir yana pes in verdigi oyun zevkini ben fifa da goremiyorum fifa biraz daha teknolojiye kaciyo ve oyunu belli bir sure ile oynadiktan sonra teknigini ogreniyorsun ve en zayif takimla en guclu takimi yenebiliyorsun en azindan pes te bu ozellik yok gol atmasi zor ve atman icin belli bir teknik yok

Adam hakli beyler.

Oyunlarım : Fifa 10|Fifa World Cup 10|Fifa 09|Nba 2K10|SmackDown 2010|Red Dead Redemption|GTA IV|GOW Triology|Heavenly Sword|Uncharted:Drake`s Fortune.
    Apple MacBook Pro 15"| 80 GB PAL PS3|Arçelik 106 Ekran LCD |

PSN: UgurBuyukcinar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur610

quote:

her sey bir yana pes in verdigi oyun zevkini ben fifa da goremiyorum fifa biraz daha teknolojiye kaciyo ve oyunu belli bir sure ile oynadiktan sonra teknigini ogreniyorsun ve en zayif takimla en guclu takimi yenebiliyorsun en azindan pes te bu ozellik yok gol atmasi zor ve atman icin belli bir teknik yok

Adam hakli beyler.

Bence tam tersi bir durum geçerli.Ben her maçta 5-10 gol olmasın diye fifa oynuyorum.Fifada maçlar daha çekişmeli geçiyor berabere falan kalıyorum.Ayrıca bir durumu da belirteyim hangi oyun olursa olsun sonuçta yapay zeka kullanılıyor.Elbette her oyunun belli bir oynama tekniği var.Oyunu çok oynayan her oyunda kral olur.

• pes te belli bir teknik yok fifa da bence bellir bir teknik var ama sonuc ta ikiside cok oynandiginda insan ustalasiyor ben fifayi oynadigim zaman bir kac gunde profesyonel de oynamaya basliyorum pes te ise benim 5 yildizda oynanmam epey suruyor
    Çağrılık Kontör Mevcuttur
    Okeye 4. Tavlaya 2. Olunur
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

pes te belli bir teknik yok fifa da bence bellir bir teknik var ama sonuc ta ikiside cok oynandiginda insan ustalasiyor ben fifayi oynadigim zaman bir kac gunde profesyonel de oynamaya basliyorum pes te ise benim 5 yildizda oynanmam epey suruyor

legenderyde kazanmanın taktiğini söyle madem.ama bi önceki mesajda bahsettiğin belli taktiğini.

Oyunlarım : Fifa 10|Fifa World Cup 10|Fifa 09|Nba 2K10|SmackDown 2010|Red Dead Redemption|GTA IV|GOW Triology|Heavenly Sword|Uncharted:Drake`s Fortune.
    Apple MacBook Pro 15"| 80 GB PAL PS3|Arçelik 106 Ekran LCD |

PSN: UgurBuyukcinar
  • quote:

tabi ki pes

pes cikti cikali fifa nin adi sani duyulmaz oldu

PES 6 zamanından bahsediyorsun sanırım. hey gidi günler hey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.