Şimdi Ara

Yazın spora gitmek çok zor geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bütün kış düzenli olarak çalıştım. Şu son 2 ay overtraining oldum lys falan derken çok az gidebildim aksatmak zorunda kaldım. Şimdi boş zamanım var ama bu yaz sıcağındada ne kardiyo yapılıyor nede verimli bir çalışma, salon bile dün saat 7de bomboştu. Birde forum ahalasine sormak istedim yazın nasıl çalıştığınızı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazlıkçı tayfa gitti. Rahat rahat calisiyoruz valla Salonun kadrolu elemanlari calismaya devam ediyor tam gaz .

Aksam üstü 7 gibi gidip 9da çıkıyorum, sıcak falan işlemiyor böylece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklardan çok sadece yazın gelip salonu kalabalıklaştıran tayfa sıkıntı yapıyor
  • benim gittiğim salon Antepli bayram hocanın salonu gibi

havalandırma da iyi değil ama durmak yok yola devam

bu arada overtrainingin manasını yanlış biliyorsun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

benim gittiğim salon Antepli bayram hocanın salonu gibi

havalandırma da iyi değil ama durmak yok yola devam

bu arada overtrainingin manasını yanlış biliyorsun gibi

Aynen yanlış biliyor. Overload olmuş o.

Yazlıkçı tayfa gitti çalışma bakımından rahat oluyor bana pek koymuyor çalışmak zevkle çalışıyorum. Ramazanda da iftarı tozla açıp gitmeye devam edicem gün aşırı. İnşallah kalabalık olmaz, alette sıra beklemeyi hiç sevmiyorum. Şimdi gündüzleri gidiyorum babamın yeri gibi kullanıyorum rahat oluyo kimse yok.

• ben yaz kış hayvan gibi terlediğim için fark yok pek:) ramazanda da oruçlu iken gidecem bakalım inşallah bayılmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

ben yaz kış hayvan gibi terlediğim için fark yok pek:) ramazanda da oruçlu iken gidecem bakalım inşallah bayılmayız

Oruçlu iken gitme sakın. İftardan sonra git mümkünse yoksa kas kaybedersin ay sonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatını bile kaybeder,
    su yok enerji yok üstüne spor
  • ben şöyle düşündüm, öncelikle kardio yapmayacam yani aşırı su kaybına neden olacak egzersizler yapmıycam. 1 saatlik bir program yapmayı düşünüyorum, işte göğüs, mide, karın, omuz, sırt ve bacak çalışmaları (makine ve ağırlıklarla). iftardan 1.5 saat önce gitmeyi düşünüyorum böylece antrenman sonrası su ve enerji kaybını çabuk telafi edebilirim.
    iftardan sonra gitmem olanaksız anca bu şekilde gidebilirim yoksa 1 ay ara vermek zorunda kalacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 4 Temmuz 2013; 0:11:35 >
  • quote:

ben şöyle düşündüm, öncelikle kardio yapmayacam yani aşırı su kaybına neden olacak egzersizler yapmıycam. 1 saatlik bir program yapmayı düşünüyorum, işte göğüs, mide, karın, omuz, sırt ve bacak çalışmaları (makine ve ağırlıklarla). iftardan 1.5 saat önce gitmeyi düşünüyorum böylece antrenman sonrası su ve enerji kaybını çabuk telafi edebilirim.
    iftardan sonra gitmem olanaksız anca bu şekilde gidebilirim yoksa 1 ay ara vermek zorunda kalacam.

12 ayda 1 ay ara vermek hem vücut için iyi olur hem dinlenmiş olursun hem kasların açısından çok iyi olur
  • quote:

ben şöyle düşündüm, öncelikle kardio yapmayacam yani aşırı su kaybına neden olacak egzersizler yapmıycam. 1 saatlik bir program yapmayı düşünüyorum, işte göğüs, mide, karın, omuz, sırt ve bacak çalışmaları (makine ve ağırlıklarla). iftardan 1.5 saat önce gitmeyi düşünüyorum böylece antrenman sonrası su ve enerji kaybını çabuk telafi edebilirim.

Şimdi böyle söylüyosun da iftara 1.5 saat kala enerji bakımından bitmiş olursun. Ağır kilolarla çalışırsan tansiyon düşüklüğünde bayılman yüksek bir olasılık. İftardan sonra gitmen niye olanaksız? Ben protein tozuyla orucu açıp öyle gidicem hemen.

• daha 5 aydır gidiyorum ama:) 1 saatlik çalışmada çok zorlamayacam yani ağırlıkları azaltacam. amacım sadece formumu korumak. haftanın 4 günü gitmeyi düşünüyorum, her 3 günde 1 de geceleri koşu yapacam.
  • quote:

daha 5 aydır gidiyorum ama:) 1 saatlik çalışmada çok zorlamayacam yani ağırlıkları azaltacam. amacım sadece formumu korumak. haftanın 4 günü gitmeyi düşünüyorum, her 3 günde 1 de geceleri koşu yapacam.

ben olanı söyledim dostum, sen bilirsin :)
  • zaten yapılması gereken 3 ayda 1-2 hafta ara
  • iftardan sonra çok az zaman var salon 24'e kadar açık ama teravih namazı var bi de. ağır kilolarla işim olmayacak maksat formu korumak vücut hamlamasın. bi de 1 ay ara verirsem eski hevesim kalmayabilir o zaman iyice salarım.
  • quote:

iftardan sonra çok az zaman var salon 24'e kadar açık ama teravih namazı var bi de. ağır kilolarla işim olmayacak maksat formu korumak vücut hamlamasın. bi de 1 ay ara verirsem eski hevesim kalmayabilir o zaman iyice salarım.

Sen bilirsin ama ben yapacağını sanmıyorum 1.5 saat kala kurt gibi aç halsiz ve susamış olacaksın.
  • askerliğimi kıbrısta yazın 55 derece sıcakta yaptım, Allaha şükür orucumu tutabildim. bünye sağlam
  • 17 Yaşındayım boyum 1.74 4 aydır body yapıyorum boy uzamasına engel olurmu bacak kaslarımı geliştirmem boy uzamasında etkili olurmu. Bunun için barfiksi tavsiye ediyorlar ama sol kolum sakat barfiksde zorlayamıyorum ne tavsiye edersiniz şimdiden tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Sıcaklardan çok sadece yazın gelip salonu kalabalıklaştıran tayfa sıkıntı yapıyor

+1 adamlar düzgün de çalışmıyor, barı alıp yolun orta yerinde curl yapıyorlar.
  • Kurtulun abicim şu kulaktan dolma bilgilere madem başlıcan hocana sor bakayım ne diyecek bi tarafıyla güler.

Vallahi benim eve spor salonu yakın zaten çok büyükte değil öyle çok gelip gidende yok bence sabah işte kaçta açıyorsa kahvatıyı edicen antrenman yemeği yallah spora öbür türlü uzaksa insanı canı istemez oraya gitmeye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.