Şimdi Ara

20 yaşında üniversiteye gitmek çok mu geç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
9.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan 19 yaşındayım.Lise 1 de sınıfta kalmıştım ve bu sene lise son staj dolayısıyla çalışamadım dersime ve hayatımda 1 defa mesleğim olacak sevmediğim bir işide yapamam tekrar hazırlanıcam ama adam akıllı yani kesin kararlıyım halledicem matematiği falan.

20 yaşında kazansam üniyi 24 yaşında mezun olsam çok geç değil gibime geliyor ama yaşıtlarım şuan üniversite okuyolar bu durum koyuyor adama

• İmkanın varsa 40 yaşında bile okunur
  • oha ne geçi la tamam psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin ama takma kafana bizim sınıfta benden abimden büyük elemanlar var 5-6 yaş büyükler benden. birader diye sesleniyoz birbirimize dışarıda görsem onu ve tanımasam abi derim kesin
  • benim matematik öğretmenim (48) yaşında bu sene üni. sınavına giricek eczacılık kazancam diyodu
  • Bizim yan sınıfta 50 yaşında bi amca okuyor sen ne diyorsun :) bendende çok gidiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirmi yaşın garip olduğunu zannetmiyorum. Bizim üniversitede var hem de hazirlikta hiç garip gözükmüyor.40 yaşında üniversitede olan var.

• yoo geç falan değil bence tam zamanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohoo arkadas 20 olmussun artik torun torbana bak ne okulu

• Hiçbir şey için geç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

takam kafana

/>
  • 20 yaşında girdim 25 yaşındayım okulum uzadı hala çıkamadım ama yarım dönem kaldı. Geç değil sonuçta belki başkalarından 2 sene sonra mezun olursun en kötü ama, hayat uzun 30 sene çalışacağını düşünürsek pek de bir kaybın yok :) Ama sürekli kendini geliştir ne yapıyorsan akışına bırakma zamanı, daha çok geride kalırsın.
  • 20 normal bile

• Hayır benim ağabeyim 30 yaşında girdi üniversiteye.
  • 40lı yaşlarında amcalar var üniversitede.20 yaş normal.
  • Baya baya geç olur,bence gitme.
  • hiç kafana takma, ben 1. Sınıftayım, sınıfın çoğu benden 1 yaş büyük, 1-2 side 2 yaş büyük. Hazırlık okuyan var, hazırlıkta kalan var, yada yeniden hazırlanan, veyahut yeniden hazırlanıp hazırlık okuyan.

• Bende 92liyim 1.sinifim. Sinifta 91li 2 tane, 92li 4 tane ogrenci var. Bizim ust katta Harita muhendisligi bolumunde beyaz sacli bir amca var ama yasini bilmiyom.
  • 94 doğumluyum hazırklık okuyorum herkesten küçüğüm.! kere girme hakkı tanıcaksın bana göre böyle sınav sisteminin içine ...
  • sen artık sudokuya yönel yaşın 20.
  • Öyle düşünme şu zamanda kaybettiğin yıllar ileride tüm hayatını etkileyecek Bende lisede sınıf tekrarı yaptım sonra kazandığım üniversiteyi beğenmeyip tekrar hazırlandım ve 21 yaşımda girdim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.