Şimdi Ara

sitede oturmak çok zordur heralde ___________

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben üsküdar natoyolu üzerinde oturuyorum, sağımız solumuz hep site apartmanları oldu, bunların arasından çoğu kişilerle komşuluklarımız var, yaşadıklarını anlatıyorlar.

kimisi köpeğini yıkayıp pis suyu alttakinin balkonuna döküyormuş, kimisi gecenin onikisinde balkonda edepsizce gülüyor vs vs...

paylaşmak istedikleriniz varsa buyrun

• ben maslakta bir sitede oturuyorum herkes birbirine saygılı
  • biz burda kampüste oturuyoruz pek öyle şeyler olmaz sonuçta her kes üniversite hocası işi başından aşkın.
  • bizim burda sadece gece 1 den sonra kahkahalar kopuyor üst ve alt komşularda...ve arasıra bizim üst taraf halı silkiyor balkondan aşağı tüm pislik bize gelio...ama yapcak bişi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

ben maslakta bir sitede oturuyorum herkes birbirine saygılı

evde papağan gibi gürültü ses yapan hayvanlardan şikayetçi olan oluyor mu hiç?
    düşünsenize gecenin bi yarısı
  • Aslında var.. Balkkondan aşşağı şöyle bir yazı yaz: "Bu Sitede Halı Çırpmak Yasaktır.. Üst Katımda Oturan Hayvan Hariç"..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Aslında var.. Balkkondan aşşağı şöyle bir yazı yaz: "Bu Sitede Halı Çırpmak Yasaktır.. Üst Katımda Oturan Hayvan Hariç"..

iyi olur aslinda ama üst katındaki adam psikopatsa ziyaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironimperor

quote:

evde papağan gibi gürültü ses yapan hayvanlardan şikayetçi olan oluyor mu hiç?
    düşünsenize gecenin bi yarısı

hayır olmuyor
    bazen yukarıdan piyano sesi geliyor ama 10 dk sonra kesiliyor

• bizde site oturuyoruz ama böyle şeyler olmuyor.sadece bazen kapıcılar dayak yiyor! yeri gelmişken onlarada
  • ben beylikdüzünde sitede oturuorum yaşanan saygısızca şeyler var kendimce tanık olduğum ama sitede diğer yerlere göre güvenli bir yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurKAsKeR

quote:

Aslında var.. Balkkondan aşşağı şöyle bir yazı yaz: "Bu Sitede Halı Çırpmak Yasaktır.. Üst Katımda Oturan Hayvan Hariç"..

Hiç problem değil.. Zile elektrik bağlasın.. 200 v yiyince psikopatlığı falan kalmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

bizde site oturuyoruz ama böyle şeyler olmuyor.sadece bazen kapıcılar dayak yiyor! yeri gelmişken onlarada

bu devirde zengin olmak istiyorsan ya birini kazıklayıp 3 kağıtçılık yapacan yada kapıcı olacaksın

bizim kapıcının 2 dairesi ve ellerinde 1'er milyarlık telefonlar var

zaten bedavaya oturuyor apartmanda , hele kızını görseniz valla sizi bile beğenmez...havasından geçilmiyor

• quote:

quote:

quote:

Hiç problem değil.. Zile elektrik bağlasın.. 200 v yiyince psikopatlığı falan kalmaz..

elektriği verdikten sonra sorunları konuşarak çözmekten yanayım deme ama

• quote:

Orjinalden alıntı: ironimperor

quote:

quote:

quote:

elektriği verdikten sonra sorunları konuşarak çözmekten yanayım deme ama

O kadar sayaç döenecek.. Nerden baksan 40 ytl yazar.. Fatura haricinde konuşacağım birşey kalmaz sanırım..

• Web Sitesi Sandım Noluo Dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Web Sitesi Sandım Noluo Dedim

• quote:

sitenin adı nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

bizde site oturuyoruz ama böyle şeyler olmuyor.sadece bazen kapıcılar dayak yiyor! yeri gelmişken onlarada

bu devirde zengin olmak istiyorsan ya birini kazıklayıp 3 kağıtçılık yapacan yada kapıcı olacaksın

bizim kapıcının 2 dairesi ve ellerinde 1'er milyarlık telefonlar var

zaten bedavaya oturuyor apartmanda , hele kızını görseniz valla sizi bile beğenmez...havasından geçilmiyor

+ 8439298342

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.