Yazılımcıyım uzun zamandır iş arıyorum.
-
-
-
IT alanında iş yok hocam
_____________________________ -
eğitim sistemi sizi,bizi maaşlı elaman olmak için programladığı için,ona göre eğitim verdiği için aklımıza sadece maaşlı bir yerde çalışmak geliyor.
lise döneminde yazılım derslerinin yanında girişimcilik,reklam ve pazarlama teknikleri,ticaret,finansal okur yazarlık dersleri falan okutulsaydı şuan bu durumda olmazdın. bir yolunu bulup kendi işini kurup iş veren olarak sen kendin yazılımcı istihdam ederdin.
şuan yazılımcı olmayanlar bile yapay zeka ile yapay zeka ajanları kurup şirketlere,kobilere satıyorlar. yapay zeka yardımıyla mobil oyunlar yapmak,mobil uygulamalar yapmakta basitleşti.
ki sen yazılım biliyorsun yapay zeka kodlamada hata yaparsa bunu tespit edip düzeltebilirsin,ama ben yazılım bilmediğim için o hatanın nereden kaynaklandığını tespit etmek için saatlerce uğraşırım.
yapay zeka kodlaması siz yazılımcılar için aslında büyük bir nimet. bir yazılımcının yapay zeka kodlamasını kullanması tıpkı exklavötör kullanıp bir insanın asla kaldıramayacağı 1-2 tonluk taşı tek başına kaldırmasına yarayan bir araç gibidir.
yani normalde aylar sürecek kodlama sürecinin 1-2 saatte halletmemi sağlar.
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet
-
freelance takıl
@kerimcem gel iş bul. bak arkadaş işsizmiş, senin çevrende hepsi zengin diyordun.
_____________________________ Yok imza mimza -
hangi alandasın hocam
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gainzzz34hangi alandasın hocam
Web ve mobil hocam

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı