Şimdi Ara

Yazılımcı Olarak Aldığım Teklifi Açıklıyorum (1 Milyon 100 Bin Tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
4.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sektörde 7 yıl tecrübem var. 29 Yaşındayım. Türkiyede bi firmadan yıllık brüt 1.100.000 TL teklif aldım.

Nete vurunca ele geçen rakkam hiç zam almazsam ortalama 58 Bin TL. (Ocak 70k aralık 52k)

Sadece evden çalışacağım, esnek çalışma var(10 da bağlanabilirim), günlük yemek ücreti 120 TL. Bu yukarıdaki rakama dahil değil. Aylık ortalama 60K dan fazla ediyor yemeği dahil edince.

Ne seçeceğimi bilmiyorum diyen genç arkadaşlar için doktorların artık ayda ortalama 100-120K aldığı söyleniyor. Nedense asla paylaşmıyorlar artık :)))) İlerde ne olur bilmiyorum. Doktorluk hiç bi zaman ölmez o bi gerçek ama yazılımda da para yok değil.

SADECE ÇOK ÇALIŞIN ÇOK ÖĞRENİN.

Not: Bilgisayar Mühendisiyim.

Sevgiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 22 Aralık 2022; 10:37:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tabi canım , bunu yazan yazılım
    kursu sahibi olduğuna eminim ama ispatlayamam , burası ekşi sözlüğüde geçti. 100 binler havada uçuşuyor.

Microsoft en iyi mühendisine bu parayı vermiyor şakamısınız. Makarna yiyen turkiyeyi dünyanın süpergücü sanan şizofenik insan davranışı
    https://www.youtube.com/shorts/HuLFIYslVhc?feature=share
  • Alan ne, ne üzerine çalışacaksın?

• çok az dostum ben elketrik mühendisiyim çok fazla yaptıgımız bişey yok brüt yıllık bende o kadar alıyorum..yazılım müh bence aylık en az net 70-80 den aşağı düşmemeli..piyasayı çok düşürmemek lazım

• reko kullanıcısına yanıt

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve yazılımcılık çok farklı meslekler.

”yazılımcı” ise aldığı para iyi.

2 yıl tecrübeli machine learning engineer’ın 3 bin dolar aldığını gördüm.

• doktorlar 120 k almıyor garanti ederim yoksa ben python öğrenmeye çalışmam

okdar kimse alamaz yazulılımclae 10k alıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Asgari kaç oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes gördüğü rüyayı anlatıyor sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayfilita B kullanıcısına yanıt

Birçok yazılım programı var, java, c++, html bilmem ne vs falan . acaba Python öğrenmek, bunları tek tek öğrenmekten daha mı iyi? yani Python öğrenmek hepsini ezer geçer, bir taşla birkaç kuş vurmuş olursun manasına gelir mi?

• sıradan bir doktor maaşı abartılcak bir şey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rüya derken bana diyorsan 15 yıllık mühendisim uluslarası firmadayım 70000 dolar yıllık brüt maaşım var aya bölersen biraz düşük kalıyor yurtdısına göre..10000 tl ile geçinmek imkansız istanbulda

• doğrudur ben 15 yıllık mühendisim uluslarası firmada çalışıyorum yurtdısına çok giderim..yıllık 70000 dolar aynı şirlette benden az alan müh yok..bakalım bende zam bekliyorum..arkadaım melburnde metro inşşatında çalışıyor yıllık 140 k aus doları teklif etmişler..az diyor aylık net 10 bin bekliyordum dedi..yıllık net 80 bin eline geçecek..bence az..yurtdısı fiyatları genelde bu şekilde..müh mimar doktor hemen hemen aynı mertebeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 22 Aralık 2022; 14:30:35 >

benim bahsettiğim kişi istanbulda bu maaşı alıyor yalnız.

• bende istanbuldayım

yav hocam abartma, türkiye’de hangi firma “ tüm mühendislerine en az 70 bin dolar” veriyor. Sanırım herkes MIT’de doktora yapmış.

• Yalancıyı şey yapmıyorlar ya

• dekareme kullanıcısına yanıt

Veri analizinde işe yaradığını biliyorum bu nedenle tercih ettim ben açıkcası makale taraması gibi gibi işler için

• Elektrik mühendisiyim. Yeni iş değiştirdim. 2 yıl tecrübem var ve burada bahsedilenlerin 5te birini alıyorum. Hangi firmada hangi sektörde bu paraları kazanıyorsunuz merak ettim.

• Bu Dünya'daki insanların çoğu birbirinden gerçekten de habersiz. Kimler ne iş yapıp ta Dünya'nın parasını kazanıyorlar haberleri dahi yok. :)

Biraz yolunu bulmuş bir esnaf, pazarcı, sanatkar bile 40, 50 binden aşağı kazanmıyor. :) Ey yavrum ey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 23 Aralık 2022; 0:12:30 >
  • ne tüm mühendisi kardeş adam 14 yıl tecrübeliyim diyor. tüm mühendisler 14 yıl tecrübeli mi zannediyorsun?
    14 yıl tecrübeliler arasında da fark var. biri gider asansörler üzerinde çalışır 14 sene boyunca diğeri gider devasa projelerde çalışır. biri ingilizce şakır şakır konuşur diğeri türkçeyi zor konuşur.

7 yıl tecrübeli yazılımcı için 60k maaş normal.
    bu adam zaten yurtdışına gitse 70k€ net maaş geçer eline. o da 1.4m TL ediyor.

yalnız konu sahibi kardeş bence türk şirketine güvenme git dolarla para kazanacağın işe gir.
    dolar bir bakarsın seçim sonrası 40 tl olur senin maaş dolar olarak ikiye bölünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 23 Aralık 2022; 0:40:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.