Merhaba herkese, 1 Yıldır mezunum, yazılım mühendisiyim. Yazılım bilgisi ve öğrenme hızım olarak sınıfımın üst sıralarındaydım hep. 2 aydır iş arıyorum, en fazla geldiğim nokta sınav/mülakat oldu, alt alan olarak istemediğim bir alan yok, ne alanda işe girsem ilerleyeceğim eminim. En az 150 iş yerine başvurmuşumdur. Forumda olup yazılım işi yapan, eşi dostu olan, beni yönlendirebilecek kimse varsa yardım almak için bu konuyu açtım. CV'm boş değil, hatta yurtdışı stajım bile var, bazı sebeplerden dolayı Türkiye'ye döndüm. Üniversitede öğrendiğim yazılım + kendi öğrendiğim yazılım bilgileri, asla girdiğim yerde gerekeni karşılamaz; iş işe girince öğrenilecek, ama gerçekten hala hevesliyim. Artık dayanacak gücüm kalmadı, nereden iş bulacağımı şaşırdım, yardım için buraya konu açtım. Konumun daha çok kişiye ulaşması ve potansiyel yardım edebilecek kişilere ulaşmam adına öne çıkarırsanız sevinirim, rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Edit: Üniversite, İstanbul Zaim Üniversitesi Yardımcı olmak isteyip DM'den özgeçmişimi isteyenler oldu konuştuk teşekkür ediyorum, umarım iş bulabilirim. Konuyu öne çıkarıp daha çok kişiye ulaşmamı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 29 Mart 2022; 9:53:20 > |
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
|