Y

Binbaşı
11 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 335 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Oyunu 60 saat oynadım, çok güzel ve bağımlılık yaptı, optimizasyon ilk haline göre daha iyi, 6600 ekran kartım ile medium-high arası ayarlarda 25 fps'de oynuyorum, 25 düşük gelebilir ama bu oyunda gayet akıcı hissettiriyor nedense.

Üretim, ihracat, yol çeşitliliği-detayları-kolaylıkları, imar tipi çeşitlilikleri çok güzel.

Fakat oyunun tüm güzelliğini baltalayan bir durum var,

neden bina modellemesi çeşidi bu kadar az anlamış değilim, aynı büyüklükte imar verdiğinizde gelen bina çeşidi 6-7 tane sanki, hele küçük ev imarı verirseniz yanyana 10 tane aynı evi görme ihtimaliniz çok yüksek.

Kendi haritamdan örnek, bazı yerlerde 20 30 tane aynı evden yanyana var, rezalet...

Büyük fotoda görünmüyorsa detaylı görünüm:

Ofis gökdelenlerinde bile aynı durum var:

Sen onca zor geliştirmeyi yap, matematiksel ve algoritmik açıdan aşırı karışık olayları başar.

Ama binaların model havuzuna her büyüklük için 3-5 er tane çeşit at geç, oyunun içine @...

Umarım kısa zamanda düzelir.

Bir kaç hafta önce

Reeder isimli markanın,

P13 Blue Plus

ve

P13 Blue Max

modellerindeki kamera sayısı çelişkisi hakkında foruma konu açmıştım, bir çok insan konu hakkında bilgilenmişti, ama konu kural dışı olduğu için kaldırılmış. Konudaki tüm ithamlarımı silerek bomboş halde tekrar açıyorum, sadece olanı yazacağım, gerisi size kalmış.

Öne çıkarırsanız durumdan daha çok kişi haberdar olur...

Olay haber kanallarında da yerini bulmuş:

https://www.instagram.com/p/CtB5gTRrT5z/

Pes etmeyip konunun üstünde durduğu için bu telefoncuyu tekrar tebrik ediyorum, kendisini tanımam etmem ama ülkeye böyle insanlar lazım.

Reeder isimli markanın,

P13 Blue Plus

ve

P13 Blue Max

modelleri telefon dışarıdan bakıldığında 3 kameralı görünüyor, tüm satış kanallarında 3 kamera yazıyor, firmanın whatsapp sohbet botuna sorulduğunda da telefonların arkasında 3 kamera olduğu bilgisi veriliyor.

Ama o da ne... Telefonlarda aslında tek kamera var...

Bu durumu ifşa eden telefon servisine de ihtar çekiyorlar ve avukatlarla durdurmaya çalışıyorlar.

Bu firma bu olaydan, satış yerlerinde teknik özelliklere arkada tek kamera var yazıp çekilecek belki de..

Peki bugüne kadar bu telefonları 3 kameralı sanıp alanların hakkı ne olacak? Avukatla durdurmaya çalıştıkları telefoncunun hakkı ne olacak?

Devlet bu duruma el atmalı.

Konuda hukuk dışı hiç bir metin bırakmadım, umarım yine kaldırılmaz.

Konuyu düzeltsem de tekrar açarak kaç yıllık DH üyeliğimi riske ettiğimi düşünüyorum ama bu olayın karşısında elimizden geldiği kadar durmamız gerekiyor.

P13 Blue Plus:

Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi

P13 Blue Max

Durumu ifşa eden telefoncuya gönderilen ihtar maili:

Bu mailin görüntüsü kaldırılan konumda vardı ama bu da özel yazışmaya girebilir diye bu kısmı da siliyorum.

Ürün teknik özelliklerindeki açık bir YANLIŞLIK var.

Olayı gördüğüm servisin videoları:

https://www.instagram.com/reel/CsYpuuLNOGH/?igshid

Herkese merhaba,

Ülkemizdeki en büyük forumlardan ve kanallardan biri olan XXX forumun youtube kanalında RX 7600 incelemesinde kart RTX 4060 değil de 4060TI ile kıyaslanıyor,

Bunun sebebi ne olabilir, fikri olan var mı? 4060 çıkması lazım ki bu kıyas yapılabilsin.

Video Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=jCyeHYV4Erg

Xiaomi telefon kullanıyorum. Etrafımda da bir çok insan kullanıyor. Kime sorsam sıradaki telefonunun Xiaomi olmayacağını söylüyor. Apple'a geçerim deseler sorun Android'de derdim, fakat olay öyle değil, ben dahil bir çok kişi sıradaki telefonum Samsung olacak gibi cümleler kullanıyor.

Ucuz fiyat politikası da bir kenara atıldı hiç bir ucuzluğu yok.

İlk kez Xiaomi alacak insanlar çok tereddüt etmeden alabiliyor ve şu anki satışların çoğu da ilk kez alanlar, 2. kez Xiaomi alacak kullanıcı oranı çok çok düşük. Şu anda satışlar düşse de normal gidiyor denebilir ve muhtemelen bu durum firmayı yanıltıyor, şu an satın alanlar da dahil kimse 2. kez Xiaomi almayacak gibi görünüyor.

Tüm bunların ışığında Xiaomi 2-3 yıl içinde pat diye telefon piyasasından çekilmek zorunda kalabilir, fiyat düşürme gibi yöntemler fayda etmez adı kötüye çıktıktan sonra...

Benim en nefret ettiğim özellikler:

-Reklam izletme, dosya yöneticisinde bile reklam, acil işim varken reklam,

-Kamera lensine ben hiç bir şey yapmadan toz kaçmıştı, kötü işçilik,

-Fotoğrafı gizli albüme atmak isteyince Xiaomi Cloud'ı zorunlu kılması,

-Üstten gelen anlık bildirimi aşağı çekip genişletmek gibi basit bir özelliğin bile olmaması gibi saçmalıklar

Selam herkese,

Garip bir hata farkettim,

Google'da Sürat Kargo'yu aratınca, site ana başlığının altındaki Karg Takip kısmında, 2019 yılından bir kargonun bilgileri görünüyor.

Sanırım linkini yanlış vermişler, ayrıca link öyle olsa bile herhangi bir doğrulama veya captcha kontrolü yapılmadan bilgiler görünmüş oluyor, bu bakımdan da açık sayılabilir.

Bağlantı olarak bu linki vermişler:

https://suratkargo.com.tr/KargoTakip/?kargotakipno=58130121811599

İlginç bulduğum hatayı paylaşmak istedim iyi forumlar.

Selam herkese,

Hulusi Kentmen bugün doodle olmuş, özel bir sebep belirtilmiyor yapılan açıklamalarda,

olsun zaten ne güzel, ama durduk yere yapılmazdı acaba yanlış bir haberle bir şekilde yanlışlıkla mı yapıldı diye düşünüyorum, yani belki de ölüm yıl dönümünde yapılmak üzere hazırlanmıştı ama yanlışlıkla bugün yaptılar vs vs.

Bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba,

Şu kullanımı mahalledeki bilgisayarcı yapsa ayıplarım, sırf kurumsal dursun diye abuk sabuk yüklemler...

Ekran kartı 145w değerinde olamaz, ben ekran kartını satın alırken cüzdandan 145w çıkartıp vermiyorum,

Ekran kartının değeri para ile ölçülebilir.

Üründe bulunan ekran kartının güç tüketimi 145W'dır.("Değerindedir" eklenebilir, sırf aynı samimiyetsiz kurumsallık isteniyorsa.)

Ürünün yanında çanta gönderilmemektedir.

Bu kadar basit, bu şuna benziyor, bi kafeye gidip kahve istiyorsunuz, barista size diyorki,

"Şu anda kahve hazırlanımı ve servisi mevcut olmamaktadır."

İnstagramda satış sayfası açan 18 yaşında çocuklar bile bu kadar saçma kurumsal ağız yapmıyor.

Cevaplayan satıcı Hepsiburada olmasa bu kadar eleştirmem.

Yarım kalmış cümle...

Ufff yine kurumsal yüklem tüm müşteriler ıs*andı.

Ürünün ekran kartı Max-P'dir.

Bu kadar basit.

Türkçe'nin içine etmişler.

Bu üründe 8 soru vardı ve yarısı bu şekilde saçma cevaplanmıştı.

Herkese merhaba,

15000 tl bandında sistem toplamayı düşünüyorum,

Parçalar en ucuz olduğu yerden ayrı ayrı alınacak ama n11 ve trendyol hariç başka sitelerden alacağım.

Monitör hariç,Oyun amaçlı sistem olacak, 1TB M2 Nvme ssd olacak,

Bir AMD sistem bir de Intel sistem olacak şekilde öneri yapabilirseniz çok sevinirim.

Kısa zamanda sipariş vereceğim.

Şimdiden teşekkürler

Bir kaç gün önce hepsiburada dan gigabyte eagle 6600 ekran kartı aldım.

Kutusunu açtığımda antistatik poşetinin daha önce açılıp kapatıldığını farkettm, bantı aşağıdaki gibi parçalanmıştı:

İade süreciyle uğraşmamak için, iyi niyetlilik gösterip, kartta sorun yoksa devam edeyim dedim, bir kaç oyun oynadım ve devam ettim. Tabi ki bu onların ayıbını örtmemi gerektirmiyordu, aşağıdaki yorumumu onaylamadılar,

Yorumunuzun onaylanması için ürün hakkında öven şiirler yazmanız gerekiyor galiba.

Teşekkürler hepsiburada,

Yorumu tekrar yapacağım, onaylanmazsa ürünü iade edeceğim.

Edit:

Bir değerlendirme daha yaptım, yine onaylanmadı, gerçekten yatacak yerleri yok, kırmızı renkli metinde açık açık "ürünü övmeyen yorum kabul edilmez" yazsalar daha iyi.

Hakkında
Forum İmzası:
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
Ekran Kartı: Gigabyte Eagle RX 6600
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.949
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 108.714 (Bu ay: 1.293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.901 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.