Şimdi Ara

Yavru Köpeğimiz var kendi Kakasını yiyor bundan nasıl vazgeçirebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavru Köpeğimiz var kendi Kakasını yiyor bundan nasıl vazgeçirebiliriz?
    Neden yer kendi kakasını?

• kafasını sokarsın kendi kakasına bak bidaha yapıyomu
  • Verdiğin yemeğin içine koy bak bi daha yapıyormu :D
  • Vitamin eksikliği olabilir..en azından kaplumbağalarda bu yüzden oluyor dışkı yeme
  • kakasına acı biber dök
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur[CrZy]

kakasına acı biber dök

oje sür
  • Köpek yerine domuz vermiş olmasınlar sana ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur[CrZy]

kakasına acı biber dök

Mantıklı :)

Benim bir arkadaşın da köpeği kedisinin kakasını yiyordu. Ona sorayım bakalım nasıl çözmüş sorunu...

Düzeltme: Evet, kedi ile köpek aynı evde yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 18 Kasım 2010; 11:46:28 >
  • Köpeğin kendini karga sanıyor.
  • Kendi kakanı yedirt.
  • kaka o de
  • vitamin eksikligi kardes.Ona hergun 1 dis sarimsak ver.Ayrica kakasini yediginde veya yemeye yeltendigindi bir iki kicina hafifce tokat at sinirlen bagir biraz.Her yaptigindada ayni seyi tekrarla.Bi sure sonra birakir.Benimde kopegim yavruyken sokakta gordugu kemikleri agzina atiyodu.Ben dedigimi uyguladim.Bi sure sonra agzina kemik gordugumde elimi kaldirdigimda kemigi birakip yurumeye devam ediyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

vitamin eksikligi kardes.Ona hergun 1 dis sarimsak ver.Ayrica kakasini yediginde veya yemeye yeltendigindi bir iki kicina hafifce tokat at sinirlen bagir biraz.Her yaptigindada ayni seyi tekrarla.Bi sure sonra birakir.Benimde kopegim yavruyken sokakta gordugu kemikleri agzina atiyodu.Ben dedigimi uyguladim.Bi sure sonra agzina kemik gordugumde elimi kaldirdigimda kemigi birakip yurumeye devam ediyodu

Teşekkür ederim yorumun için
  • kendi dışksıını yedirt arkadaşın dediği gibi o zaman mama bile yemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 18 Kasım 2010; 12:39:46 >
  • Köpek b..u yemekten vazgeçmez. Bu şekilde bir atasözü var bizim buralada. :)

Alakasız ama birde ; Tok domuz ayrık kazmaz derler. :P
  • hayvanı ac bırakırsan öyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

vitamin eksikligi kardes.Ona hergun 1 dis sarimsak ver.Ayrica kakasini yediginde veya yemeye yeltendigindi bir iki kicina hafifce tokat at sinirlen bagir biraz.Her yaptigindada ayni seyi tekrarla.Bi sure sonra birakir.Benimde kopegim yavruyken sokakta gordugu kemikleri agzina atiyodu.Ben dedigimi uyguladim.Bi sure sonra agzina kemik gordugumde elimi kaldirdigimda kemigi birakip yurumeye devam ediyodu

Yanlız burayı yaparken komşular görmesin dikkat.
  • Arada sırada yemek verde karnı doysun zavallının
  • veterinere gideceksin anlatcaksın durumu bi kutu hap veriyor ondan sonra düzeliyor
  • kendi imalatını yiyor,çok ekonomik bir köpeğin varmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.