Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip sadece başta önemli. Kız seninle anlasamadıktan sonra istersen Jude Law ol yine ayrılır ki.

Para'ya bakan kızdan da hayır gelmez. Öyle kızların ne mal oldgunu herkes biliyo zaten.

Çene her derde deva ama bizde yok işte. Çenenle kız da tavlarsın,onu kendine asık da edersin.

Bunlar sadece 2-3 aylık ilişkiler için. Eger samimi,güzel,uzun bir iliski istiyorsanız uyum,güven,sevgi sart. Ask gelip gecici,sevgi kalıcı. Ask'da heyecan vardır,öpüsürsün,yiyisirsin,ne halt yapıyosan yaparsın ama heyecanın bitince de olmuyo yapamıyoruz dersin. Ama sevgi'de öpmeye bile kıyamazsın,aradan 3 ay gecsin ancak öpebilirsin belki de e hal böyle olunca da ilişki uzun soluklu olur.

Darısı basıma
  • hayırlısı neyse o olsun.....
  • yaş 20 diye dert ediyon ha benimkini sölerdimya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Tip sadece başta önemli. Kız seninle anlasamadıktan sonra istersen Jude Law ol yine ayrılır ki.

Para'ya bakan kızdan da hayır gelmez. Öyle kızların ne mal oldgunu herkes biliyo zaten.

Çene her derde deva ama bizde yok işte. Çenenle kız da tavlarsın,onu kendine asık da edersin.

Bunlar sadece 2-3 aylık ilişkiler için. Eger samimi,güzel,uzun bir iliski istiyorsanız uyum,güven,sevgi sart. Ask gelip gecici,sevgi kalıcı. Ask'da heyecan vardır,öpüsürsün,yiyisirsin,ne halt yapıyosan yaparsın ama heyecanın bitince de olmuyo yapamıyoruz dersin. Ama sevgi'de öpmeye bile kıyamazsın,aradan 3 ay gecsin ancak öpebilirsin belki de e hal böyle olunca da ilişki uzun soluklu olur.

Darısı basıma

Aynı şeyleri düşünüyorum.
    Bakalım, darısı benim de başıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

ezik Türk kızıyla milli oldum deme Ukrayna.
    quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

ben orta okulda millli oldum

haha ezik türk kızıymış tipsizim kızlar yüzüme bakmıyo demiyoda türk kızlarına laf atıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

yaş 20 diye dert ediyon ha benimkini sölerdimya neyse

Söyle söyle benden de mi yaşlısın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Hacı ben tipsizim diyorsun ama
    sende tipsiz kızlarla arkadaş olmaya başla. Onlarında pek burnu havalarda değil.Yani sokakta yürüse 10 kişiden 2 sinin dönüp bakacağı türden.

Onlarla ilişkini geliştire geliştire, özgüven kazandıktan sonra yani ağzın laf yapar konuma geldiğinde de hedefini büyüt...

valla eli öpülür bir yorum olmuş
    bir insanın kendi ayarında bir kızla çıkması en iyisi
    kişisel felsefem de budur

edit:orta tipliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necot23 -- 28 Ağustos 2010; 1:53:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NecmettinArat

quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Hacı ben tipsizim diyorsun ama
    sende tipsiz kızlarla arkadaş olmaya başla. Onlarında pek burnu havalarda değil.Yani sokakta yürüse 10 kişiden 2 sinin dönüp bakacağı türden.

Onlarla ilişkini geliştire geliştire, özgüven kazandıktan sonra yani ağzın laf yapar konuma geldiğinde de hedefini büyüt...

valla eli öpülür bir yorum olmuş
    bir insanın kendi ayarında bir kızla çıkması en iyisi
    kişisel felsefem de budur

edit:orta tipliyim

Aynen benim baktığım kızlara arkadaşında belirttiği gibi 10 kişinin 10 u değilde 5 i bakar ama yanında benim gibi bir tip görür

• ben de 20 yaşındayım,benim de şimdiye kadar sevgilim olmadı..

sanki bi b.kmuşum gibi herkese bi bahane buluyorum,istesem elde edebileceğim insanları sallamıyorum, al aq yalnız kalırsın tabi emrehan malı..
  • Bu para diyenlere acıyorum. He başarılıdır o ayrı. O zaman parası için değil başarısı için birlikte oluyordur. Genelde o kızların paralı tiplerin parasını deri montlu serseri ile yediğini duymak istemezler hayır. Başarısızdırlar çünkü paraları yoktur. Durum onlarla alakalı değil zengin doğmamışlardır. Yoksa hepsi birer Don Juan adayıdır.
  • o da bişey mi

ben 22 yaşındayım ama kız arkadaşım hiç olmadı

İki kez daha başlamadan darbe yiyince soğudum kızlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

o da bişey mi

ben 22 yaşındayım ama kız arkadaşım hiç olmadı

İki kez daha başlamadan darbe yiyince soğudum kızlardan

pasifsin yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

Ben 5 yaşında milli oldum.

bende o yaşlarda yaptım bişeyler ama 7 yaşınddan altını saymıcaksın bilinçsizsin çünkü

siz gecikmişsiniz ben portakalda vitaminken milli oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: semion17

32 yaşındayın elime kız eli deymedi artk sokakta kız görünce yanına yaklaşıp kokusunu içime çekiyom saçlarına dokunuyom sonrada tuvalete gidip anlarsın :(

32 yaşında adam kızın kokusunu içine çekiyo ve masturbasyon yapıyo, yuh ya! git evlen amk! harbi odunsun demek ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK

üni 2.sınıftayım ama hiç kız arkadaşım olmadı yaş 20 sizce normal mi ? Tip olsa kesin çıkarlar ama yok işte yok çok tipsizim arkadaşlar

böyle pısırık olursan tabi bakmazlar...utanmasan ağlayacaksın...insanların eline bu kadar koz verme...hele kızlara hiççç...iş sadece tipte değil arkadaş...bunu çok iyi biliyorum...bir arakdaşım var tip desen sıfır ama adamın kanı tatlı, bayagı da götürüyordu zamanında...

kızların sana bakmasını istiyorsan bir duruşun olacak, asaletin olacak, konuşabileceksin, espri yapabileceksin...bunlar olmadan istediğin kadar taktik al boş...temel sağlam değil bir kere...ve kızlar paraya pula da bakar arkadaş...orası kesin...herhangi bir ortamda arabası olan erkeğe bakış açın nasıl düşünsene...birde kız açısından düşün erkek arkadaşının arabası var...ne hava olur onun için...kızlar gösterişe fazla önem verirler...emin bundan...senin arabası olan erkeğe bakış açın belki o insanla iletişiminde çok önemli değildir ama kızlar en az 10 kat fazladır bu...

girişken ol, yanlış yapmaktan korkma ama hatalarından ders çıkarmamaktan kork işte...sana diyeceklerim bu kadar...haydi selametle...

• herşey meslek lisesine kayıt olmamla başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia 1110i

quote:

Ben 5 yaşında milli oldum.

bende o yaşlarda yaptım bişeyler ama 7 yaşınddan altını saymıcaksın bilinçsizsin çünkü

siz gecikmişsiniz ben portakalda vitaminken milli oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 28 Ağustos 2010; 3:55:18 >

• Bir kızla tanışmak için tip önemli dostum... Fakat ilişkiyi ileriye taşımak için daha çok karakter önemli. Para ile alakası yok olayın... Para diyorsanız biraz daha seviyesiz günüm gün olsun diyen dostluklar için ...

Diyelim ki platonik bir aşkın var sınıfta ve onla ortam yaptın biraz konuştun tel. numarası falan aldın onu davet ettin beraber çay, kahve bira falan içtiniz...Bu arada bu yaşa gelmişsin bi kızın bile elini tutmamışsan çok zorluk çekersin... Olur ya bi kızla işi ileriye götürmeye başlarsan. Eğer kızın elini bi kere bile tutmazsan kafesin kapağını açmışsın gibi kuş kafesten uçar gider... Yok tutmayıda abartırsan kafesin içindeki kuşa gına getirirsinki bu kez kafesi kendi kırar gider...
    Şunu bilmelisin öncelikle etkili konuşacaksın, para konusunda cömert olacaksın yani cömert derken saçma sapan alışverişler değil mesela unv. kantininde otururken onlarada soracaksın bişey alırmısınız diye falan sonra fazla soğuk olmayacaksın bol bol boş olmadan konuşacaksın ve güldürmeyi becereceksin. Ona geçmişinde kötü şeyleri hatırlatacak espiriler yapmayacaksın. Özel günlerde unutmayacaksın. Bi şey olduğunda herzamn yanında olabileceğini ona hissettireceksin. En önemlisi dürüst olacaksın ama her doğru heryerde söylenmez felsefesi çerçevesinde olacak bu dürüstlük. Kızlar daha çok güzel laf duyunca pamuk gibi olurlar zaten...

Açıkcası sınıfta bi kızın gözüne bakarak Duman ın Kimseyi Görmedim Ben Senden daha güzel şarkısını söylesen bile kızı kendine aşık edebilirsin ... Şahsen denedim 4 kere yaptım ve 4 ündede 4 kızda tere yağ gibi eridi :D Hemen ilk cevapları ayyyy çok sağol teşekkür ederim canım oldu ve sonunda tekrar gözlerine bakarak ne oldu ya şarkı söylüyordum ben öylesine oldu sonrada 3-5 yumruk yedim omzuma :D Hani bunu anlatmamdaki sebep önce güzel söz sonrada onu güldürürsen gerçekten bi kız arkadaşın olabilir sonuçta o senden daha üstün bi varlık değil ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: strong.
    hıc beklemedıgın bır anda karsına cıkar.kendın bıle ınanamazsın nasıl asık olduguna

Önemli olan bizim değil karşıdakinin de aşık olması

bu devirde aşık olduguna degil aşık olana bakıcaksın kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

@By_ChaTLaK OKU!
    Arkadaşım çok güzel kızlar istersen baştan kaybedersin. Bak şöyle bir laf var " Benim beğendigim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem."Seni beğeneni sende beğeniceksin madem kız arkadaş istiyosun. Bizim burda benim sıradan , Arkadaşlarımın 10 numara dedigi kızlar var abartmıyorum içimize düşücekler o derece ama okuldan derslerden vakit bulamıyoruzki kızlarla gezelim. Kızla konuşmaya karar verdiginde " Yok derse ne olacak ulan sanki ucunda ölüm var, Yok derse ne kaybederim olmassa başkası olur" Diyerek yola çık. Ha çok da abartma kız konusunu . Kızlarla ne konuşulur nasıl davranıcam diye. Bi mevzuya girersinki bi bakmıssın kızın üstündesin o noktaya gelmişsiniz. Şöylede bi laf var "Herşeyin zamanı var Aceleci olmaya gerek yok" Sanırım sen pek kızlarla içli dışlı olmadıgın için psikolojik olarak bunalımda gibi birşeysin. Bende bu zamana kadar kızlarla muhabbet vs etmedim pek yakınlık kurmadım derslerim yüzünden ve yaşım senle aynı 20 ama ne kaybettim ? hiç birşey. Okul bitsin hepsini ipe dizecem o derece

Adam hakkaten ileri derecede abazalık hastalığına yakalanmış, hali harap

Hepsini ipe dizecem diyo ya

Hocam hangi ildeyse söylede o ilden uzak duralım, arada kaynamayalım

Abazalıkla alakalı değil kardeşim. Yalnız olmayı istememek abazalık değildir. Herkes başını omzuna yaslayacagı elini omzuna atacagı bi kız arkadaş sevgili falan ister. Orda ipe dizecegim lafı biraz agır kaçmış olabilir ama o andaki kelime haznemde o vardı ne yapayım :)

Hocam böyle de canımı ye. O baş yaslama konusunu hiç açmayalım, daha siftah yok

Ama ipe dizeceğim hakkaten ağır olmuş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.