Şimdi Ara

YAŞ 20. HİÇ KIZ ARKADAŞIM OLMADI :( (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
7
Favori
29.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • google da kız arkadaşım yok diye arattığım zaman bu konu karşıma çıktı.

arkadaşlar bende çok yalnızım...hiçbir kız beni sevmek istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

arkadaşlar şunu söyliyeyim:

tip yoksa işiniz zor. tipiniz çok kötü ise artık bırak dikkat çekmemeyi itici bir tipe sahipseniz yapacak bir şey yok.

alın size örnek kendimden.
    -yaş 32 üniversite (sayılı bir üniversitenin en iyi bölümlerinden biri bilgisayar müh.)+ 2 tane yüksek lisans(sayılı üniversitelerden mba + bilgisayar müh.)
    -çok iyi derecede yabancı dil(ing+alm)
    -iyi ve saygın bir iş + maaş
    -iyi bir fizik (ortalama boy ama 7 yıl vücut geliştirme ve fitness sonucu atletik ten biraz fazla kaslı vücut çok aşırı değil)
    -bmw spor araba yeni
    -oturulan semtte bir sürü kız olması çevredekilerin bir sürü kız arkadaşının olması
    -bir sürü bar cafe gece hayatına gitmiş olma istanbul olsun güney illeri olsun
    -iyi kaliteli giyim kuşam
    -aslında sosyal biri olma kızlar hariç bir sürü erkek çevresi olma, sevilip sayılma, geniş çevre ama kız yok

sonuç:

tip sıfır ise sonuç sıfır ne yaparsanız yapın. hani matematikte 0 ile çarparsınız ya
    tip x (kültür + fizik + para + kariyer + sosyallik.....)

tip = 0 olunca sonuç da sıfır oluyor yapacak bi şey yok. yapılacak tek şey bunu kabullenmek. kader deyip böyle yaşamak.

çevrenizdekilerin kimi alay eder kimi acır. sizinle maça gider içmeye gider ama kızlı bir ortam varsa çağırılmazsınız.

çevrenizde bir sürü kız vardır (oturduğunuz mahalle, erkek arkadaşlarınızın normal kız arkadaşları) ama hiçbiri sizinle normal arkadaşlık bile etmez. sizinle diyaloğa bile girmezler. birinin doğum gününe gidersiniz, orda siz diyelim 4-5 erkek kızlı bir ortama girdiniz, kızları kimse tanımıyor. bir bakmışsınız siz hariç sizin gruptaki erkekler kızlarla tanışmış başka bir gün başka bir yerde eğlenmiş. onu da facebook dan resimlerden görürsünüz, face lar msn ler paylaşılmış sizin ruhunuz duymamış.

bir davette düğünde sizi uzun süre görmemiş olanlar size tek mi geliyorsun çift mi geliyorsun diye sormaz bile çünki zaten biliyorlar, siz ebedi olarak teksiniz.

msn olsun cep telefonu olsun facebook olsun akrabalarınız dışında bir tane kız ismi olmaz.

abartıyorsun diyenlere soruyorum, şöyle bir olay kaçınızın başına geldi, otobüste dolmuşta bir kız yanınıza oturup sizi görünce kalktı? veya bir cafede 2-3 arkadaş
    bir masaya oturunca yan masada kızlar varsa masa değiştirdi? veya yolda karşıdan gelirken sizi görünce yolunu değiştirdi?

kişi çok tipsizse kanserli hasta gibidir çözümü yoktur, ille bekle hayatta biri çıkar diye boşuna avutmak yerine gerçekleri kabul etmesini sağlamak lazım değilse
    hayatı boyunca hayaller kurar boşa umutlanır. olayı baştan kabullenmek lazım. yalnız yaşamayı hayatın bu şekilde biteceğini kabullenmek saçma hayaller kurmamak en iyi çözümdür. kişi bunu kabullenirse dışarıdaki veya çevresindeki çiftleri görünce üzülmez. şöyle düşünün, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan biri koşamıyorum diye üzülür ama kabullenmiştir bir yerden sonra kafaya takmaz.

şunu da ekleyeyim paralı şekilde hiçbir ilişkiye de yanaşmadım tip yüzünden reddedilme tehlikesi yüzünden paralı bile olsa. o yüzden cinsellik olayı iyice gereksiz
    oldu hayat boyu keşke aseksüel olsaydım heteroseksüel olmasaydım diyorum hep.

ama diyorum kişi çok tipsiz ise. değilse ortalamanın altında ise diğer faktörler ile toparlayabilir, orası doğru. ama ben en atletik vücudu yapsam, en iyi arabam olsa, çok maaşım olsa, çok kültürlü de olsam sonuç değişmeyecek. para yiyici kızlar da buna dahil.
    +1

Tipsizlik kadar kötü birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• talh4wk kullanıcısına yanıt
    helal len kerata

• emre_dogan1903 E kullanıcısına yanıt
    quote:

dinen de sakıncalı biliyorsun sana yabancı bir kızla gezmen tozman konuşman elele tutuşman.bunu da düşün

quote:

maaşın da güzel olsun o zaman ortalığı dağıtırsın

Gülsem mi ağlasam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 18 Ocak 2019; 3:20:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.